Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Είχα στοκ από το 19, 3-4 κουτιά εξπρές 32, πέρσι έμειναν και φέτος ξεστοκάρω. Μαλακό φυσίγγι που μου αρέσει. Με ισπανική πυρίτιδα είναι γεμισμένο;
Αφου τα έχεις από το '19 το πιθανοτερο είναι να εχουν γεμιστει με csb1, κ ισχυει πως με αυτή την πυριτιδα ήταν μαλακά φυσίγγια......

Και έχω διαπιστώσει κ κάτι, το οποίο βέβαια δεν συμβαίνει παντα..........
Όταν γεμίσει ο Έλληνας με ισπανικές πυριτιδες συνήθως βγάζει πιο γλυκά φυσίγγια από τον Ισπανο......

Και έχω διαπιστώσει κ κάτι, το οποίο βέβαια δεν συμβαίνει παντα..........
Όταν γεμίσει ο Έλληνας με ισπανικές πυριτιδες συνήθως βγάζει πιο γλυκά φυσίγγια από τον Ισπανο......
Σωστος ο Τάσος.
Απο Ελληνικα φυσιγγια με Ισπανικες πυριτιδες,συνηθως γεμιζονται με μαλακά βυσματα (Καρδαρά ή Giovani) κι αυτος ειναι ενας παραγοντας εν αντιθέση με τους Ισπανους οπου το χαρακτηριστικο βυσμα τους, ειναι σκληρο...
(π.χ Eley Alpha Max ) ειναι στημενο με Diamante...Diamante = κούτσουρο..;)

Σήμερα πήγα ο έξυπνος για καρτέρι τσίχλας!
Είχα λέει την αίσθηση ότι θα έχει πολλές τσιχλες!
Γάτα είμαι!
Δεν πέρασε καμία!
View attachment 40442View attachment 40443View attachment 40444
με το ΑΤΑ παραμασχαλα τι τσιχλααα περιμενες να βρης βρε στελιοοο,ολεςστους της επιασε η τρωμαραααα .yel.

Θα παίξει κορώνα γράμματα για Κυριακή.
Προς Αταλάντη ή προς Αργολίδα? Θα σπρώξει η κακοκαιρία πουλιά από ευβοια απέναντι? Θα κατεβάσει η Ζήρεια πουλιά στα χαμηλά? Παιζει να συμβεί έστω ένα από τα δύο ?Ρε τι τραβάμε!
Κουτσοπόδι πριν δυο εβδομάδες ειχε πουλιά παντως, και πιστευω οτι δεν θα χουν παει πουθενα... Φυσικά μιλαμε αποκλειστικά για περπατητο.. Δεν πηγα ο ιδιος αλλα φιλος μου..
Η κακοκαιρια πάντως το ΣΚ που διανύουμε δεν θα ειναι και τοοοοσο εντονη....Δευτερα Τριτη μετατοπίστηκε...

Δεν παίζανε τα πουλιά; το έχει στρώσει πουθενά;
Δεν έχει καθόλου χιόνι στα πεδινά αλλά ριχνει κατά διαστήματα. Το βουνό έχει μέχρι τα 450. Τα πουλιά φιλε δεν φευγανε. Τουφεκαγα στην πρώτη μυρτια , έφτανα στην τρίτη και η πρώτη ξαναειχε πουλιά γιατί γυρνούσαν στους θάμνους για φαΐ! Είναι βιδωμενα στους θάμνους και είχε πολλά. Αν είχε όπλα σίγουρα θα είχε τρελό παιχνίδι αλλά δεν υπήρχε κανένας. Αν δεν στρώσει πάει να μέχρι αύριο το πρωι νομίζω πως θα είναι καλά για καρτερι το πρωι.

Στο πρωινο περιπατο με τα σκυλια αηκωσα και γω λιγα πουλακια
Εκει που ηταν εντελως χασιμια απον μια ντουζινα τα ειδα σηκωτα παντα
Εφυγε και ενας κερομυτης μπροστα μου στα 3 μετρα
Τον χαρηκα τον π……. η
Ειχα κανα 3-4 χρονια να δω κερομυτη

Last edited:
Όριο με τον φίλο τον Γιώργο σήμερα.Δυστυχώς περάσαμε κάποια πονηρά μέρη τίποτα μπεκάτσα...Πρέπει να το κατεβάσει χαμηλά.Πάντως τα φυσίγγια δεν πήγαιναν σήμερα...Με τζιμι3 ρούμε εγώ πολλά ζωντανά και ο φίλος με Α1 32 λάμπρο και κομμάντος.

Όριο με τον φίλο τον Γιώργο σήμερα.Δυστυχώς περάσαμε κάποια πονηρά μέρη τίποτα μπεκάτσα...Πρέπει να το κατεβάσει χαμηλά.Πάντως τα φυσίγγια δεν πήγαιναν σήμερα...Με τζιμι3 ρούμε εγώ πολλά ζωντανά και ο φίλος με Α1 32 λάμπρο και κομμάντος.
Που συνάδελφε; Εχει παντού 6 μποφόρ!

13 πουλάκια, 3 ώρες περπάτητο πολλά τα πουλιά..νόμιζα 35 φυσίγγια θα μου έφταναν αλλά έκανα λάθος.
View attachment 40490
Αδερφέ περπατητο με 35 φυσίγγια???? 75 είναι η ταρίφα και ένα κουτάκι ακόμη για καλό και για κακό και αλλά 2 κουτάκια στο αυτοκίνητο για να μην έχω ανασφάλεια!!!!

Αδερφέ περπατητο με 35 φυσίγγια???? 75 είναι η ταρίφα και ένα κουτάκι ακόμη για καλό και για κακό και αλλά 2 κουτάκια στο αυτοκίνητο για να μην έχω ανασφάλεια!!!!
Εδώ στα μέρη μου πανε αυτα Δημήτρη,με πας πισω.........
Βέβαια για καλό κ για κακό παω με μια 30αρα φυσιγγιοθηκη συν 36 φυσιγγια στο γιλέκο....
Αλλά αν σας πω ποσα φυσίγγια ρίχνω στην καλύτερη περιπτωση για 2,5-3 ώρες περπατητο θα γελάσετε........
Τσάμπα βάρος, αλλά κάθε μέρα είναι μια άλλη μέρα σκέφτομαι.......... Αλλά που τέτοια τυχη.....

Status
Not open for further replies.
Back