Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
View attachment 40187
Μακριά κοντά συνάδελφοι πολύ καλό φυσιγγι ακαριαία σκοτωματα και καθαρά.
Πριν δύο χρόνια είχα πάρει καμία 1500 φυσίγγια τα πράσινα 32 ή 33 γραμμάρια ήταν, πολύ καλές συγκεντρώσεις και σκοτωματα

Κώστα δλδ τα γεμίζει με "συνταγή" που θα τού δώσει ο Αβραμόπουλος η ότι υλικό έχει βάζει? Και μετά τα πουλάει ο Αβραμοπουλος ανάλογα με το κόστος που έχει παραχθεί?
Με συνταγή του Αβραμόπουλου...οχι ότι να'ναι..

Πριν δύο χρόνια είχα πάρει καμία 1500 φυσίγγια τα πράσινα 32 ή 33 γραμμάρια ήταν, πολύ καλές συγκεντρώσεις και σκοτωματα
Φίλε @Dimbenelli ο κ.Κωστας είναι πολύ καλός επαγγελματίας και σταθερός σ αυτό που κάνει εγώ εχω μείνει πολύ ευχαριστημένος με όλα του τα φυσίγγια, ειλικρινά εγώ προσωπικά προτιμώ να υποστηρίζω τέτοιου είδους βιοτέχνες και επαγγελματίες παρά κάτι εμπορικό και μη σταθερό όπως γίνεται συνήθως τόσα χρόνια στην αγορά.

Μιας και το αναφέρετε παιδια, βλεπω δευτερο γυρο αυξήσεων στα φυσιγγια... Χαρακτηριστικά ο Κένταυρος τα 28αρια του μαλλον θα τα παει 5.80€ (την νεα παρτιδα)..ο Καραμανιδης (super kill) τα 28αρια του ηδη τα έχει στα 5.80€..
Γενικα βλεπω οτι καινουργια παρτιδα βγει να ειναι +30λεπτα....

θα τα επισκεφτώ σε περπατητο κατα πασα πιθανότητα, με τον ξαδελφο...
Θες και τα λες?η σου ξεφευγουν?
Του χρόνου τέτοια μέρα θα περιμενω ανταπόκριση......
Από καρτεριτζης μας εγινες ξυλοκοτάς....yelling.

Φίλε @Dimbenelli ο κ.Κωστας είναι πολύ καλός επαγγελματίας και σταθερός σ αυτό που κάνει εγώ εχω μείνει πολύ ευχαριστημένος με όλα του τα φυσίγγια, ειλικρινά εγώ προσωπικά προτιμώ να υποστηρίζω τέτοιου είδους βιοτέχνες και επαγγελματίες παρά κάτι εμπορικό και μη σταθερό όπως γίνεται συνήθως τόσα χρόνια στην αγορά.
Ναι το γνωρίζω,έχει αρκετά χρόνια που επιλέγουμε τα φυσίγγια του

Γιάννη υπάρχουν κ εγχώρια κ εισαγόμενα φυσίγγια με ιταλικά μπαρουτια....
Όποιος θέλει βρίσκει.........

Αν κ πραγματικα απεχθάνομαι τις αλλαγές στα φυσίγγια, σκέφτομαι κ την άλλη πλευρά.....
Όταν κατά καιρους ακουμε για ελλείψεις σε mb 32,g3000, gm3 κλπ, τι να κάνει κ ο βιοτεχνης που περιμενει την εποχή τις τσίχλας για να πουλησει δυο φυσίγγια κ ξεμένει?
Να μην παρει να γεμισει με σπανιόλες,αφου έχει μια εναλλακτική λυση?

Θα μου πεις κ γιατί δεν το λεει, έχεις δίκιο σε αυτο... Αλλά αυτό το προτερημα ελάχιστοι το έχουν... Συνήθως εμείς το ανακαλύπτουμε......
Όλοι παίζουν μπάλα με τις ισπανικές πλέον λόγο κόστους .Έχω ρίξει παλαιότερα του δουβρη φυσίγγια του κάποια μου άρεσαν κάποια όχι του το χα πει τον γνωρίζω .Αλλά από τη νέα σεζόν θα αλλάξω γραμμή υπάρχει περίπτωση αν με συμφέρει να κουβεντιάσω με κάνα δυο μήπως και μου γεμίσουν παραγγελία αν δουλεύουν τα υλικά που θα ζητήσω ,γιατί το είχα συζητήσει παλαιότερα αλλά δεν δούλευε ο συγκεκριμένος τις τάπες του Καλδάρα που ήθελα έτσι έμεινε εκεί.Αμφιταλαντευομαι με τα φυσίγγια γιατί από τότε που δε γεμίζω και πάει καιρός δεν βρίσκεις κάτι πολύ σταθερό και σου χαλάει η διάθεσή και συνέχεια να αλλάζεις φυσίγγια .Καθώς οι περισσότεροι αντικατέστησαν σε όλη την γκάμα των φυσιγγίων τους την μπαρούτι με ισπανική .Πάει η gm3 ,H g3000,H mb32 ,H s4, Η d20, ,H aquila της βλέπεις με το σταγονόμετρο γεμίσαμε csb k psb .
Τάσο νομίζω ότι είναι και αυτό που λέει ο Γιάννης....με το κόστος...σοβαρός παράγοντας...υπολογίσιμος...

Τάσο νομίζω ότι είναι και αυτό που λέει ο Γιάννης....με το κόστος...σοβαρός παράγοντας...υπολογίσιμος...
Υπολογίσιμο το κόστος αλλά δεν ξέρω αν έχει υπολογίσει ότι μπορεί να βγάζει χειρότερο φυσίγγι ή και καλύτερο γιατί ίδιο αποκλείεται

Υπολογίσιμο το κόστος αλλά δεν ξέρω αν έχει υπολογίσει ότι μπορεί να βγάζει χειρότερο φυσίγγι ή και καλύτερο γιατί ίδιο αποκλείεται
Το πες μόνος σου συνονόματε ...λόγο κόστους...τι να υπολογίσει. Άντε στο περίπου, νομίζω...

Είπαμε "...είναι πολλά τα λεφτά Άρη!".sarcastic.

Το πες μόνος σου συνονόματε ...λόγο κόστους...τι να υπολογίσει. Άντε στο περίπου, νομίζω...

Είπαμε "...είναι πολλά τα λεφτά Άρη!".sarcastic.
Και σωστά νομίζεις, και λάθος νομίζεις......
Εξαρτάται......
Ο σωστός βιοτεχνης θα την ψάξει πρωτα, αν δεν έχει εμπειρία........
Ο αρπακολατζής θα γεμίσει στο άψε σβήσε πριν "κόψουν" οι τσίχλες........
Και από την άλλη μεριά, βλέπουμε κ τις μεγάλες εταιρείες που γεμίζουν με δικές τους πυριτιδες τι φυσιγγαρες μας προσφερουν κατα καιρους.....
Αυτό κ αν είναι τραγικό......topic.

Δεν είναι θέμα Τάσο τι κάνουν οι εταιρίες σημάσια έχει τι κανει ο κάθε ένας που θέλει να λέγεται κατασκευαστής φυσιγγίων .Και κατά πόσο σέβεται τους πελάτες του .Είναι δύσκολη η εποχή για όλους ,αλλά καλύτερα φτιάξε 3/4 φυσιγγακια αξιόλογα με μετρήσεις κτλ .Παρά μια γκάμα με 8/10 που τα περισσότερα να ναι για τις Κουκουβάουνες.Και αυτό που δε κατάλαβα ποτέ .Είναι τα 3/4 νουμ το κάθε φυσίγγι που παραπάνω από τα δύο διαφορετικά σπάνια να είναι καλό .ΠΧ φτιάχνεις ένα 32αρι φτιάξε 8 και 9 τη το θες 7/8/9/10 πως έβγαλες το συμπέρασμα ότι αλλάζοντας μόνο τάπα όπως κάνουν οι περισσότεροι θα έχεις επιτυχημένο φυσίγγι και στα 4 νουμ .Παπαριά θα χεις.

Και σωστά νομίζεις, και λάθος νομίζεις......
Εξαρτάται......
Ο σωστός βιοτεχνης θα την ψάξει πρωτα, αν δεν έχει εμπειρία........
Ο αρπακολατζής θα γεμίσει στο άψε σβήσε πριν "κόψουν" οι τσίχλες........
Και από την άλλη μεριά, βλέπουμε κ τις μεγάλες εταιρείες που γεμίζουν με δικές τους πυριτιδες τι φυσιγγαρες μας προσφερουν κατα καιρους.....
Αυτό κ αν είναι τραγικό......topic.
+1000;)

Να βογγαει ο τόπος από κοτσύφια και να περνάνε ελάχιστα!!! Σπαστικό ειναι! 9 τουφεκισα αποψε και πήρα 3 μαύρα και 3 τσιχλες στο χέρι και έχασα μια που σκαλωσε στην κορυφή του μοναδικού πεύκου που υπήρχε σε ακτίνα 100 μέτρων. 28αρι νο8 Ρουμελιώτη με Καρδάρα (που λέει και ο Χρήστος ) με ψοφο στο σούρουπο ξυραφι!!!

Status
Not open for further replies.
Back