Άμα είναι το economic όταν τα επερνα εγώ ήταν με GM3Τι γράφει economic;
Άμα είναι το economic όταν τα επερνα εγώ ήταν με GM3Τι γράφει economic;
Δεν γνωρίζω για παλιότερα πάντως τώρα με csb1 με GM3 ήσουν ευχαριστημένος;;;Άμα είναι το economic όταν τα επερνα εγώ ήταν με GM3
Nαι πολύ ήταν πολύ καλά, και τα τζούνιορ με γκρανουλαρ ήταν πολύ ωραία.Δεν γνωρίζω για παλιότερα πάντως τώρα με csb1 με GM3 ήσουν ευχαριστημένος;;;
Ποιος τα εμπορεύεται το Ρόκετ έχω ακούσει καλά λόγια και για κάτι RMNαι πολύ ήταν πολύ καλά, και τα τζούνιορ με γκρανουλαρ ήταν πολύ ωραία.
Παπατριανταφύλλου ο κατασκευαστής Θέρμο ΑιτωλοακαρνανίαςΠοιος τα εμπορεύεται το Ρόκετ
Όταν έχεις ποδάρια, έχεις και αποτέλεσμα. Άμα κάθεσαι και τα περιμένεις, θα....σε στήσουν.
Καρτερωτα ειναι!!! Δεύτερη επίσκεψη σε αυτό το καρτερι και πάλι 12 μου εδωσε. Δεν το ξέρει κανεις.... Δεν πάει ο νους σου εύκολα ότι μπορεί να περνάνε πουλιά εκει!Όταν έχεις ποδάρια, έχεις και αποτέλεσμα. Άμα κάθεσαι και τα περιμένεις, θα....σε στήσουν.
Δεν ξέρω που ακριβώς πηγαίνεις, σίγουρα θα περιπλανήθηκες αρκετά μέχρι να το βρεις. Αποζημιώθηκες.Καρτερωτα ειναι!!! Δεύτερη επίσκεψη σε αυτό το καρτερι και πάλι 12 μου εδωσε. Δεν το ξέρει κανεις.... Δεν πάει ο νους σου εύκολα ότι μπορεί να περνάνε πουλιά εκει!
Έτσι και ετσι. Δεν ξέρω τι γίνεται φετος αλλά τα πουλιά δεν περνάνε στα καρτερια. Ακούγονταν πολλά κοτσύφια παντού γύρω μου αλλά δεν πέταξαν. Σύνολο να είδα 30-35 πουλιά. Στο πυκνό που περνάει το μονοπάτι από πιασμένα κλασικά της μουρλης.Είχε;
Και πολλά είδες...Σήμερα εδώ και εγώ όντως άκουγα κοτσύφια αλλά έπαιξαν μόνο αυτά που πήραμε.Θα έλεγα ότι ήταν μία μέρα από τις κακές παλιές...Είδωμεν...Έτσι και ετσι. Δεν ξέρω τι γίνεται φετος αλλά τα πουλιά δεν περνάνε στα καρτερια. Ακούγονταν πολλά κοτσύφια παντού γύρω μου αλλά δεν πέταξαν. Σύνολο να είδα 30-35 πουλιά. Στο πυκνό που περνάει το μονοπάτι από πιασμένα κλασικά της μουρλης.
Ούτε και εγώ δεν μπορώ να καταλάβω.Έτσι και ετσι. Δεν ξέρω τι γίνεται φετος αλλά τα πουλιά δεν περνάνε στα καρτερια. Ακούγονταν πολλά κοτσύφια παντού γύρω μου αλλά δεν πέταξαν. Σύνολο να είδα 30-35 πουλιά. Στο πυκνό που περνάει το μονοπάτι από πιασμένα κλασικά της μουρλης.
Αυτο το καρτερι το ανακάλυψα μαζεύοντας μανιτάρια!!!! Είναι μακριά από οποιοδήποτε άλλο και όπως έχω ξαναπεί παω 4-5 φορές τον χρόνο. Είχα αλλά δύο σε τέτοιο στυλ αλλά κάηκαν κυριολεκτικά από τις πυρκαγιές.Δεν ξέρω που ακριβώς πηγαίνεις, σίγουρα θα περιπλανήθηκες αρκετά μέχρι να το βρεις. Αποζημιώθηκες.
Και εγώ είχα βρει σπουδαία καρτέρια, αλλά "κάηκαν" από ανεγκέφαλους που ρίχνανε 40 ντουφεκιές σε 1/2 ώρα στο γάμο του καραγκιόζη.
Τώρα όπου πάω νομίζω ότι έχω τον τσιχλοδιώχτη!
Ενώ έχει πουλιά μπροστά πιασμένα δεν ανεβαινουν. Το Σάββατο που πήγαινα στις 6:45 να πιάσω το σημείο που ήθελα για τις μαυρες, έφευγαν πουλιά από αγριλιες και ελιές μέσα στην μαύρη νυχτα! Να κουρνιαζουν εκεί και να μην πανε στο πυκνο??? Δεν ξερω!Ούτε και εγώ δεν μπορώ να καταλάβω.
Κι εγώ αυτά τα καλά που είχα βρει είχα βγάλει τα πόδια μου (τότε είχα...) και είχα σπάσει τις αναρτήσεις των αυτοκινήτων μου. Μετά από τις ντουφεκιές μου, πλάκωσε η μισή Εύβοια.Αυτο το καρτερι το ανακάλυψα μαζεύοντας μανιτάρια!!!! Είναι μακριά από οποιοδήποτε άλλο και όπως έχω ξαναπεί παω 4-5 φορές τον χρόνο. Είχα αλλά δύο σε τέτοιο στυλ αλλά κάηκαν κυριολεκτικά από τις πυρκαγιές.
Σωστός. Βλάκας με όπλο και εγωισμό. Αν κάτσει σε σένα η στραβή;Έκανες άριστα και συγχαρητήρια. Τον βλάκα δεν τον κοντραρεις σε τέτοια περίπτωση, τον αποφεύγεις. Μακάρι και εγώ αν βρεθώ σε τέτοια κατάσταση να αντιδράσω όπως εσύ.