Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Αφου κλεισαμε το θεμα της συντηρησης, μηπως υπαρχει κανενας μερακλης να μας δωσει καμια συνταγη για παστες;

Αν και απο οσο ξερω τα κτυπημενα απο τουφεκι δεν ενδεικνυνται.
Υπαρχει συνταγη απο παλια και ολοι οι φιλοι που την εφαρμοσαν εχουν ξετρελαθει
Την εχει αναδειξει ο Γιωργος Αλταιρ
Εγω δεν την εχω κανει ακομη αφου θελεις ποσοτητα και ποσοτητα εχει χρονια να μαζεψω

Και εδώ σήμερα έχει έντονον Βοριά και δεν αξίζει για απογευματινό... Σε συνδυασμό, δε, με το ήδη υπάρχον ψύχος, το οποίο, μάλιστα, όσο περνάει η ώρα γίνεται όλο και πιο δριμύ, μάλλον κάνει ανυπόφορη την ακινησία στο καρτέρι...! Οπότε, σήμερα γιοκ το απογεματινό καρτεράκι.
Αύριο όμως που δεν θα έχει σχεδόν καθόλου αέρα (ωστόσο θα παραμένει η παγωνιά), θα στηθώ κανονικότατα στο απογιοματινό μου πόστο από τις 16:00! Πάντα πολύ ζεστά ενδεδυμένος!

Last edited:
Υπαρχει συνταγη απο παλια και ολοι οι φιλοι που την εφαρμοσαν εχουν ξετρελαθει
Την εχει αναδειξει ο Γιωργος Αλταιρ
Εγω δεν την εχω κανει ακομη αφου θελεις ποσοτητα και ποσοτητα εχει χρονια να μαζεψω
Μολις την βρηκα.
Ευχαριστω πολυ!

δωσει καμια συνταγη για παστες;
Λοιπον....

Τις παστώνεις για 48 ώρες στο ψυγείο. Να είναι σκεπασμένες καλά!
Τις ξεπλένεις από το πολύ αλάτι....και τις βράζεις σε ρετσίνα και θυμάρι ή κυμινο για 1 ώρα σε μέτρια φωτιά με το καπάκι κλειστό.
Τις αφαιρείς μετα τον βρασμό και τις περνας από το τηγάνι να πάρουν χρώμα.
Τις αφαιρείς από το τηγάνι...και τις βάζεις μαζί με πιπέρι (κοκους μαυρο κοκκινο και πράσινο και θυμάρι ή κύμινο) σε ελαιολαδο μαζί με σπορέλαιο (μισό μισό). Προσοχη να είναι σκεπασμένες μέχρι επάνω στο λάδι.

Τις αποθηκεύεις στο ψυγείο ή σε ντουλάπι σκιερό και δροσερό.

Καλή όρεξη.

Έριξα τα αρτεμις σε νο8. Το καλύτερο που έχω ρίξει με 4*. Ξερά όλα, μακριά-κοντά.
8 πουλιά με 20 σχεδόν φυσίγγια, σε τρομαγμενα και δύσκολα πουλιά. Έπρεπε να είχα πάρει κι άλλα!!! (6 ευρώ/κουτί)
Αυτά είναι του Καλδάρα τα αρτεμις

Σήμερα δεν είχε καθόλου πουλάκια. Ίσως λόγω του αέρα, που όμως είχε κόψει αρκετά από τις 4:30.
Κρίμα και ήμουνα φορτσάτος σήμερα, κρατούσα από χθες μετά τη παρθενιά της Impala.
Άσε που ξυλιάσαμε από το κρύο. Χθες με 3 βαθμούς μια χαρά, σήμερα με 6 πάγος.

Status
Not open for further replies.
Back