Kostas ContraDosi
Moderator
Καλα του'κανες.....ψέματα, έριξα σε ένα πλαστικό βαρέλι......

Καλα του'κανες.....ψέματα, έριξα σε ένα πλαστικό βαρέλι......
Υπαρχει συνταγη απο παλια και ολοι οι φιλοι που την εφαρμοσαν εχουν ξετρελαθειΑφου κλεισαμε το θεμα της συντηρησης, μηπως υπαρχει κανενας μερακλης να μας δωσει καμια συνταγη για παστες;
Αν και απο οσο ξερω τα κτυπημενα απο τουφεκι δεν ενδεικνυνται.
Μολις την βρηκα.Υπαρχει συνταγη απο παλια και ολοι οι φιλοι που την εφαρμοσαν εχουν ξετρελαθει
Την εχει αναδειξει ο Γιωργος Αλταιρ
Εγω δεν την εχω κανει ακομη αφου θελεις ποσοτητα και ποσοτητα εχει χρονια να μαζεψω
Εχεις ΠΜκαλημερα για πες μου σε παρακαλω για τον αποπτιλωτηρα που μπορω να τον βρω .ευχαριστω
Λοιπον....δωσει καμια συνταγη για παστες;
Με τις γκολαρες του Ανδρεα ρουμελιωτη???Μέρκελ-Γαλλικό 4-2
Πάντα! Έριξα και 2 δούβρης νο8 και κράτησα 2 τσίχλες.Με τις γκολαρες του Ανδρεα ρουμελιωτη???
Ωραίο φυσίγγι και το flash Χρήστο.Πάντα! Έριξα και 2 δούβρης νο8 και κράτησα 2 τσίχλες.
Ναι!Ωραίο φυσίγγι και το flash Χρήστο.
Ποιο ροκετ είναι αυτό με csb1;Καλησπέρα Rocket 32γρ. Ν.8 με csb1 απόψε το φυσίγγι είναι φωτιά τα πουλάκια λίγα και πάλι σήμερα αλλά την βόλτα μας την κάναμε![]()
Αυτά είναι του Καλδάρα τα αρτεμιςΈριξα τα αρτεμις σε νο8. Το καλύτερο που έχω ρίξει με 4*. Ξερά όλα, μακριά-κοντά.
8 πουλιά με 20 σχεδόν φυσίγγια, σε τρομαγμενα και δύσκολα πουλιά. Έπρεπε να είχα πάρει κι άλλα!!! (6 ευρώ/κουτί)
Του Αβραμόπουλου!Αυτά είναι του Καλδάρα τα αρτεμις
Τι γράφει economic;