Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Εγώ με το ταπεινό μου sx4 γυρναγα το πρωί μαύρου χρωματος. Δεν πρόσεξα αυτοκίνητα αλλά ήταν όπως ερχόμαστε από Χαλκίδα για Στενή, λίγο πριν τους Καθενους σε ένα παράδρομο πάνω από τον κύριο δρομο. Είχε πολύ κόσμο σημερα!
Αν μπαίνεις από εκεί που είναι κάτι βίλες (μια έχει και πισίνα) εκεί χωνομαστε και εμείς και αραξαμε σε κάτι κυπαρισια..

Λοιπόν ακούστε τι μου συνέβη σήμερα το απόγευμα.
Είμαι στο καρτέρι μου στις 4:30, δεν υπάρχει ψυχή, κάθομαι στο σκαμνάκι μου και περιμένω την "ώρα την καλή".
Κατά τις 5 περνάει η πρώτη, σχετικά ψηλά, αλλά σηκώνω και την κατεβάζω. Το πουλί με τη φόρα του έπεσε καμιά 50 μέτρα από μένα. Πάω να το ψάξω και μετά 5-6 λεπτά το εντοπίζω ξερό. Το μαζεύω και γυρίζω στο καρτέρι μου.
Και τι να δω. Το έχει καταλάβει ένας 50άρης με το σκυλάκι του!!!
Του λέω, ξέρεις; εγώ είμαι εδώ, δεν βλέπεις το σκαμνάκι μου;
Απάντηση: Εγώ έρχομαι εδώ κάθε μέρα, να πας αλλού!!! (που είναι και ψέμα γιατί εγώ πηγαίνω εκεί 2-3 φορές την εβδομάδα από πολύ παλιά και ποτέ δεν τον αντάμωσα).
Πολύ εριστικός και η καραμπίνα του σημάδευε όπου να 'ναι.
Μου χάλασε το απόγευμα και έφυγα γιατί και θα έμπλεκα και με τέτοια νεύρα δεν χτυπάς δεμένο γάιδαρο.
Απίστευτο; Στο Ελλάντα όλα γίνονται....

παντως παιδες τουλαχιστων εδω σε εμας εχη πουλακια και της τουφεκιεσου θα καμης και πουλακια θα παρηςςςςς καλα που κυνηγαω τωρα τελευταια με τον φιλο νοντα και εχη την λαμπραντορινατου και μας απωρταρη τα πουλια και δεν τρεχουμε σαν χανηηηη να τα ψαχνουμε και να μας περναν τα πουλια απω πανωμαςςςςς,,ασε που ειναι κλεφτρονη η λαμπραντωρινα διωτι ερχεται στο καρτεριμου και μου περνη τα τουφεκιζμενα πουλια μεσα απο τα ποδιαμουυυυυ .sarcastic.

παντως παιδες τουλαχιστων εδω σε εμας εχη πουλακια και της τουφεκιεσου θα καμης και πουλακια θα παρηςςςςς καλα που κυνηγαω τωρα τελευταια με τον φιλο νοντα και εχη την λαμπραντορινατου και μας απωρταρη τα πουλια και δεν τρεχουμε σαν χανηηηη να τα ψαχνουμε και να μας περναν τα πουλια απω πανωμαςςςςς,,ασε που ειναι κλεφτρονη η λαμπραντωρινα διωτι ερχεται στο καρτεριμου και μου περνη τα τουφεκιζμενα πουλια μεσα απο τα ποδιαμουυυυυ .sarcastic.
ΦΠΑ Σακηηηηηη

Φόρος Προσπάθειας Απορτ!

Τζάμπα δουλεύει το ζωντανό νομίζεις!

Λοιπόν ακούστε τι μου συνέβη σήμερα το απόγευμα.
Είμαι στο καρτέρι μου στις 4:30, δεν υπάρχει ψυχή, κάθομαι στο σκαμνάκι μου και περιμένω την "ώρα την καλή".
Κατά τις 5 περνάει η πρώτη, σχετικά ψηλά, αλλά σηκώνω και την κατεβάζω. Το πουλί με τη φόρα του έπεσε καμιά 50 μέτρα από μένα. Πάω να το ψάξω και μετά 5-6 λεπτά το εντοπίζω ξερό. Το μαζεύω και γυρίζω στο καρτέρι μου.
Και τι να δω. Το έχει καταλάβει ένας 50άρης με το σκυλάκι του!!!
Του λέω, ξέρεις; εγώ είμαι εδώ, δεν βλέπεις το σκαμνάκι μου;
Απάντηση: Εγώ έρχομαι εδώ κάθε μέρα, να πας αλλού!!! (που είναι και ψέμα γιατί εγώ πηγαίνω εκεί 2-3 φορές την εβδομάδα από πολύ παλιά και ποτέ δεν τον αντάμωσα).
Πολύ εριστικός και η καραμπίνα του σημάδευε όπου να 'ναι.
Μου χάλασε το απόγευμα και έφυγα γιατί και θα έμπλεκα και με τέτοια νεύρα δεν χτυπάς δεμένο γάιδαρο.
Απίστευτο; Στο Ελλάντα όλα γίνονται....
Εγω φιλε θα έπιανα μπροστα του και θα του χαλαγα το κυνήγι.. Μην φοβασαι τσαμπα μαγκες ειναι 9 στους 10..

Κι αν είναι ο δέκατος;;;
σ.σ. Αν έβλεπες πως κράταγε το τουφέκι....
Αν ήταν ο δέκατος θα δοκίμαζες την ιμπάλα Γιάννη με ένα 10αρι διασποράς στο κωλο και ανάλογα πόσο καιρό θα έκανε να κάτσει σε καρέκλα ,θα βλέπαμε και την βλητική της απόδοση χαχαχα

Κι αν είναι ο δέκατος;;;
Έκανες άριστα και συγχαρητήρια. Τον βλάκα δεν τον κοντραρεις σε τέτοια περίπτωση, τον αποφεύγεις. Μακάρι και εγώ αν βρεθώ σε τέτοια κατάσταση να αντιδράσω όπως εσύ.

Κι αν είναι ο δέκατος;;;
Φωτογραφία και τηλέφωνο αστυνομία! Θα δεις πως θα σε παρακαλαει οτι ειναι άνεργος ή συνταξιούχος και δεν εχει να φαει μετα την μήνυση.sarcastic....
Δεν πειραζει leon καλα έκανες, θα τον βρει αλλου τον δασκαλο του...παντα τον βρίσκουν τον "δασκαλο" τους και γίνονται αρνακια!

Καλησπέρα σας,

Έξοδος το Σάββατο προς Βοιωτία. Το πρωι στο καρτέρι λίγα πουλάκια και κατα τις 8:30 ξεκίνησα το περπατητό. Υπήρχαν καποια πιασμένα πουλάκια αλλά λόγω της μη ύπαρξης συγκυνηγού ήταν δύσκολο να τα κλείνω κάπως. Μετά από 5 ώρες περπάτημα κατάφερα 16 πουλάκια και άλλα 3 χαμένα (ένα έπεσε σε πολύ πυκνό κομμάτι που δυστυχώς δεν μπορούσα να μπω και τα άλλα δύο ζωντανά που παρόλο που έιδα ακριβώς που έπεσαν δεν κατάφερα να τα βρω). Όσο περναέι ο καιρός και συνηθίζω το A400 Upland τόσο με εντυπωσιάζει. Αποκορύφωμα στο κυνήγι του Σαββατου μια καταβολή στα 63 βήματα με 4* και φυσίγγια Νο9 Ρουμελιώτη (η τσιχλίτσα βρέθηκε σέκος). Αναμονή τώρα μέχρι την επόμενη ευκαιρία για έξοδο.

Αν ήταν ο δέκατος θα δοκίμαζες την ιμπάλα Γιάννη με ένα 10αρι διασποράς στο κωλο και ανάλογα πόσο καιρό θα έκανε να κάτσει σε καρέκλα ,θα βλέπαμε και την βλητική της απόδοση χαχαχα
Δεν καθεσε μπροστα του
Καθεσε πισω του και ριχνεις μολις φανει το πουλι στον οριζοντα
Η και χωρις να φανει δεν πεζει ρολο
Εσυ ριχνεις
Δεξια αριστερα
Ριχνεις και ενα δεξια σου αριστερα σου
Πανω σου
Τι θα σε βγαλει τρελο ο τρελος;
Δεν φταις εσυ που δεν τις βλέΠει

Μετά από 5 ώρες περπάτημα κατάφερα 16 πουλάκια
Οταν σε μοναχικό κανεις 16 σημαινει οτι εχει πουλια! Μπραβο Λευτέρη! Και εγω ακουσα οτι εμφανίστηκαν πουλιά προς Παλαιοπαναγιά, αλλα εδω κανα δυο για Βοιωτια δεν εγραψαν ενθαρρυντικές ανταποκρίσεις..

Status
Not open for further replies.
Back