Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Eπίσης, κάτι που ξέχασα να αναφέρω στο αμέσως προηγούμενο ποστάρισμά μου: το σκυλί επαναφοράς στην τσίχλα, έχει την τάση να σαλιώνει για τα καλά τα τσιχλάκια και να τα καταντάει σε άθλια και σιχαμερή εικόνα και κατάσταση...! Μπλιαχ! Απαπααααα...!
Όχι-όχι, και πάλι να μου λείπει εμένανε ο σκύλος αγαπητοί μου συνάδελφοι... Τον "σιχαίνομαι" ολίγον τι, το ομολογώ!
Να με συμπαθάτε παίδες, αλλά γούστα είν' αυτά... Τι να κάνομεν...;

Πάντως εγώ είδα φωτογραφία μια στιβα τσίχλες σε καπώ από αυτοκίνητο την περασμένη Δευτέρα από ορεινή Κορινθία μου είπαν .Ίσως εκεί να κρατάει .
Γιωργο αλλο τσιχλες αλλο κυργιαρινες... τσιχλες εχει για να ριξεις ενα κουτάκι φυσιγγια σε πολλα σημεια/περιοχες...

Αν κυνηγησεις με ένα καλό σκυλάκι μετά χωρίς αυτό θα νιώθεις μισος...

Ε ναι, σίγουρα Παναγιώτη, εάν καλομάθαινα στη χρήση ενός καλού & χρήσιμου (πραγματικά καλού & χρήσιμου όμως) απορτόσκυλου στα τσιχλοκάρτερά μου, θα μού κακοφαινόταν τα μάλα εάν για τον άλφα ή βήτα λόγο τον έχανα...
Αλλά όπως προείπα, δεν ενδιαφέρομαι και δεν έχω καθόλου όρεξη να "μπλέξω" και να αναλάβω εξτρά ευθύνες για ένα κυνηγόσκυλο...

Last edited:
Eπίσης, κάτι που ξέχασα να αναφέρω στο αμέσως προηγούμενο ποστάρισμά μου: το σκυλί επαναφοράς στη τσίχλα έχει την τάση να σαλιώνει για τα καλά τα τσιχλάκια και να τα καταντάει σε άθλια και σιχαμερή εικόνα και κατάσταση...! Μπλιαχ! Απαπααααα...!
Όχι-όχι, και πάλι να μου λείπει εμένανε ο σκύλος αγαπητοί μου συνάδελφοι... Τον "σιχαίνομαι" ολίγον τι, το ομολογώ!
Ναι πατσαβουρια τις κάνουν οι περισσότεροι σκύλοι...και μενα δεν ειναι το καλυτερο μου ομολογω...Εμενα τα υπολοιπα "βασανα" βεβαια με φρεναρουν και δεν παιρνω σκυλάκι...
Η αληθεια ειναι ομως πως καποιους τους ζηλευω (με την καλη έννοια)..ειναι ενας στο φβ (μπορει να ναι και στο φορουμ) που εχει στην κατοχη του δυο μαλινουα για επαναφορα...απιστευτα σκυλάκια πραγματικά σαν ανθρωποι!...

Eπίσης, κάτι που ξέχασα να αναφέρω στο αμέσως προηγούμενο ποστάρισμά μου: το σκυλί επαναφοράς στη τσίχλα έχει την τάση να σαλιώνει για τα καλά τα τσιχλάκια και να τα καταντάει σε άθλια και σιχαμερή εικόνα και κατάσταση...! Μπλιαχ! Απαπααααα...!
Δεν ισχύει...
Στα πρώτα κυνηγια μπορεί να κάνει διάφορα... μετά θα στα φέρνει άθικτα!

Eπίσης, κάτι που ξέχασα να αναφέρω στο αμέσως προηγούμενο ποστάρισμά μου: το σκυλί επαναφοράς στην τσίχλα, έχει την τάση να σαλιώνει για τα καλά τα τσιχλάκια και να τα καταντάει σε άθλια και σιχαμερή εικόνα και κατάσταση...! Μπλιαχ! Απαπααααα...!
Εξαρτάται τι σκυλί έχεις και πως το έχεις μάθει εμένα το επανιελ που κυνηγά κυριολεκτικά όλα τα πουλιά και πολύ δυναμικά τα περισσότερα τα φέρνει ζωντανά όπως τα πιάσει τώρα που έχει μεγαλώσει λίγο δε σηκώνει πολλά πολλά και τα ψοφαει όχι τα χαλάει απλά τους δίνει τη χαριστική βολή.Μαλλον τα έχει βαρεθεί από το κουβαλημα ειδικά ορτύκια και τσίχλες

Ε ναι, σίγουρα Παναγιώτη, εάν καλομάθαινα στη χρήση ενός καλού & χρήσιμου (πραγματικά καλού & χρήσιμου όμως) απορτόσκυλου στα τσιχλοκάρτερά μου, θα μού κακοφαινόταν τα μάλα εάν για τον άλφα ή βήττα λόγο τον έχανα...
Αλλά όπως προείπα, δεν ενδιαφέρομαι και δεν έχω καθόλου όρεξη να "μπλέξω" και να αναλάβω εξτρά ευθύνες για ένα κυνηγόσκυλο...
Δεν είπε κανείς ότι είναι υποχρεωτικό να πάρεις σκυλί....
Απλά λέμε ότι με σκυλί το κυνήγι παίρνει άλλη διάσταση!!
Δεν είμαστε κοντά να πάμε μια μέρα με το κοκερ.... είμαι σίγουρος ότι την επόμενη θα σου έλειπε!!

Για μένανε πάντως Χρήστο, το σκυλί - και αναφέρομαι στο απορτόσκυλο - είναι περιττός "μπελάς" από πολλές και διάφορες απόψεις, και ως εκ τούτου, να μου λείπει...
Εχεις λαθος κατα την γνωμη μου, αλλα φταιει ο τυπος εξορμήσεων που κανεις νομίζω (καρτερακι)... πιθανολογω εχεις την δυνατότητα να παραφυλας σε καθαρο μερος...
Σε περπατητο παντως εχει τυχει να ψαχνω περισσότερη ωρα σε χορταρακι, παρα να κυνηγω..για βατα και σκινα κτλ εκει δεν αναφερω καν τι σημαινει να εχεις δει που ακριβως επεσε και να μην την βρίσκεις γιατι δε βλεπεις ..

Από το να το χάσεις χίλιες φορές σαλιωμένο.Εμβολιασμένο το σκυλί και καθαρό είναι πιο ασφαλές από άνθρωπο....
Τελοσπάντων αν πάρεις σκυλί θα καταλάβεις τι εστί κυνήγι πραγματικό.
ΑΡΝΗΤΗΣ ΣΚΥΛΩΝ. .yel.

Από το να το χάσεις χίλιες φορές σαλιωμένο.Εμβολιασμένο το σκυλί και καθαρό είναι πιο ασφαλές από άνθρωπο....
Τελοσπάντων αν πάρεις σκυλί θα καταλάβεις τι εστί κυνήγι πραγματικό.
ΑΡΝΗΤΗΣ ΣΚΥΛΩΝ. .yel.
Παιδια δεν ειναι τοσο απλο...αν μενεις σε διαμερισμα ας πουμε η καθε εξοδος κυνηγιου απαιτει σιγουρα +1 ωρα να το πλυνεις/χτενισεις κτλ μετα την εξοδο... Και αν εχεις κηπο παει στο διάολο...αλλα για ελα πλυντο στο διαμερισμα...

Εχεις λαθος κατα την γνωμη μου, αλλα φταιει ο τυπος εξορμήσεων που κανεις νομίζω (καρτερακι)... πιθανολογω εχεις την δυνατότητα να παραφυλας σε καθαρο μερος...
Σε περπατητο παντως εχει τυχει να ψαχνω περισσότερη ωρα σε χορταρακι, παρα να κυνηγω..για βατα και σκινα κτλ εκει δεν αναφερω καν τι σημαινει να εχεις δει που ακριβως επεσε και να μην την βρίσκεις γιατι δε βλεπεις ..
Οι περισσότεροι νομίζουν ότι το απορτόσκυλο είναι μόνο για να μαζεύει τα σκοτωμένα...
Απλά άγνοια....
Το σκυλί πρώτα από όλα σηκώνει από τα πυκνά τα πουλιά και στα στέλνει ανυποψίαστα πάνω σου!!

Παιδια δεν ειναι τοσο απλο...αν μενεις σε διαμερισμα ας πουμε η καθε εξοδος κυνηγιου απαιτει σιγουρα +1 ωρα να το πλυνεις/χτενισεις κτλ μετα την εξοδο... Και αν εχεις κηπο παει στο διάολο...αλλα για ελα πλυντο στο διαμερισμα...
Φίλε απλά λέμε, τώρα βέβαια υπάρχουν 1002 λόγοι από πίσω αλλά όχι να ακούω δεν παίρνω για τα σάλια.Λες και θα τις πάμε στα καλλιστεία ή δεν θα μπορούν να τις μαδήσουν οι αγγελικούλες...

Οι περισσότεροι νομίζουν ότι το απορτόσκυλο είναι μόνο για να μαζεύει τα σκοτωμένα...
Απλά άγνοια....
Το σκυλί πρώτα από όλα σηκώνει από τα πυκνά τα πουλιά και στα στέλνει ανυποψίαστα πάνω σου!!
Πατρίδα είσαι ωραίος, συνέχισε να συμπληρώνεις καθώς τα έχεις δει!!!

Χώρια που τις δαγκώνουν και τις κάνουν σαν στιμενες λεμονοκουπες

το σκυλί επαναφοράς στην τσίχλα, έχει την τάση να σαλιώνει για τα καλά τα τσιχλάκια και να τα καταντάει σε άθλια και σιχαμερή εικόνα και κατάσταση...
Χώρια που τις δαγκώνουν και τις κάνουν σαν στιμενες λεμονοκουπες
Ρε παιδιά τί λέτε; Λάθος εικόνα έχετε ή είδατε κάποιο σκυλί ανεκπαίδευτο στο απορτ. Όλα μου τα σκυλιά μέχρι τώρα φέρνουν το πουλί ΑΘΙΚΤΟ, ακόμα και ζωντανό να είναι, ζωντανό θα το πάρω.

Status
Not open for further replies.
Back