Εχω ακριβως την ιδια θηκη. Την ειχα παρει το '93 απο τον Αποστολου, εκει στο χωριο.Φάγαμε βροχή στο καρτέρι αλλά αφού βραχήκαμε κάθησα.Έκοψε λίγο στο τέλος, πήρα 3 τσίχλες αλλά βρήκα τις 2.Σκουπίσαμε και καθαρίσαμε το εργαλείο!View attachment 38611View attachment 38612
Τον Άκη;;!!!Εχω ακριβως την ιδια θηκη. Την ειχα παρει το '93 απο τον Αποστολου, εκει στο χωριο.
Μεγάλη μορφή, πας να πάρεις μια κούτα και σε κρατάει πόση ώρα με την πολυλογία!!! Με συμπαθεί πολύ παραταύτα.Ναι.
Πας χαλαρά για 5000 φυσίγγια.
Με αυτό τον αριθμό φυσιγγιων λογικά θα βρίσκεται η σκοπευτικη σου φόρμα σε υψηλό επίπεδο.
Όλα τα έριξες με τον Καίσαρα;
Μάλιστα!!!Nαι Στέλιο, όλα με τον Καίσαρα (Caesar Guerini Essex κυνηγητικό)!!! Είναι η χρονιά του εφέτος! Έτσι ήτανε το γραφτό του φαίνεται...![]()
Δημήτρη όλο δεν περνάνε και κρεμας κάθε τοσο κάτι τσιχλο-καμπανες σαν της Μητρόπολης.Φαγώθηκε ο ξάδερφος να πάμε απογευματινό. Βαρύς ουρανός με ψιχάλες ποτε ποτε. Λίγα πράγματα, 5 αυτός και 4 εγώ καναμε. Έχει πουλιά αλλά δεν περνανε. Τα κοτσύφια εξαφανιστηκαν. Περιμένουμε τωρα τίποτα κρύα.....ο
Δημήτρη το ένα Chοke βλέπω είναι το Brain MR, το άλλο ποιό είναι?Οι μαύρες δεν μου έκαναν την χάρη το πρωι. 6 πέρασαν και πηρα τις 4. Μετά σε ένα γρήγορο περπατητο πηρα άλλα 11 χωρίς να χάσω καμια. 15 στο σύνολο αλλά από υπερβολική σιγουριά αστοχησα σε 5-6 απο αυτές που την βλέπεις να πάει και λες τι έγινε τώρα ρε φουστη μου???? Έχω βαλει τωρα στην γάστρα 20 με λαδι, λεμόνι , πορτοκαλι , ρίγανη , θυμαρι, αλατοπίπερο και λίγο γλυκιά πάπρικα. Άντε να δούμε πως θα βγουν. Από μυρωδιά λένε πολλά παντως!
View attachment 38587
Τάσο εάν εννοείς στο σούρουπο που πάει σφαίρα, τότε Ναί, δεν ακούει γιατί έχει κόψει αζιμούθιο, όλες τις άλλες ώρες ακούει και πολλές φορές γυρίζει και από μακριά!. Και για τον Παύλο, ακούνε και στα περάσματα!.Απο ότι έχω ακουσει σε dvd και έχω διαβάσει η τσίχλα στα απογευματινα δεν "ακουει" στο κασετόφωνο...
Και το πιστευω αυτό γιατί εκεινη την ώρα η μέρα της έχει "τελειώσει" κ έχει στο νου της την κουρνια..
Συμφωνα με αυτα που γράφουν ειναι 1-2-4....για ρίξε μια ματιά κι εσύ, μάλλον 1-2-4* είναι τα τσοκάκια μου, φοράω συνήθως το 2*
MR και BELL μου φαίνεται βαζει...Δημήτρη το ένα Chοke βλέπω είναι το Brain MR, το άλλο ποιό είναι?
Εννοώ καθόλη την διάρκεια του απογευματινου.......Τάσο εάν εννοείς στο σούρουπο που πάει σφαίρα, τότε Ναί, δεν ακούει γιατί έχει κόψει αζιμούθιο, όλες τις άλλες ώρες ακούει
Tίποτα απολύτως Στέλιο! Όλα δουλεύουν άψογα!Μάλιστα!!!
Μετά από τόσο τουφεκιδι έχεις παρατηρήσει κάτι περίεργο στο οπλο;
Κάποια εμπλοκη;
Να μην εξωλκευσει κάποιο καλυκα ή οτιδήποτε αλλο;;;
κάτι cheddite freeshots 8 αρια, θερίζουν με το 690.
Ουτως ή άλλως Νικόλα, έριχνα και τα lambro classic με την s4 κι αυτά άφηναν πολλά κατάλοιπα εξίσου.Όντως, καλά είναι Τάσο, αλλά πολύ κατάλοιπο στην κάννη βρε παιδάκι μου, πολλή βρώμα...!
Σωστά και αφού είναι λίγες και δεν αισθάνονται πίεση, όλες μαζί το τελευταίο τέταρτο....Εννοώ καθόλη την διάρκεια του απογευματινου.......
Όπως ξέρουμε (κ οχι μόνο στις τσίχλες) γίνεται μάχη για τις "καλες" θέσεις του κουρνιασματος κ οποιος προλαβει......
ΙΣΩΣ κ αυτός να είναι ο λόγος που βλέπουμε ορισμένα πουλια να εγκαταλείπουν νωρίτερα τον τόπο βοσκης τους και να ανηφορίζουν προς τα απογευματινα καρτέρια........
Με βάση τα παραπάνω το βλέπω λίγο δυσκολο να νοιαστει μια τσίχλα εκείνες τις ώρες για αυτον τον διαολο..........
2Συμφωνα με αυτα που γράφουν ειναι 1-2-4....
Πρωτη φορα ακουω για μαμισιο τσοκ 2* με την 155...
Από περιέργεια ποσες "χαρακιες/αυλακωσεις" εχει το IM lead (2*) σου?
Μαλιστα ωραιοτατα!!!Tίποτα απολύτως Στέλιο! Όλα δουλεύουν άψογα!
Λίγο γρασάκι πού και πού στα σημεία τριβής/επαφής μεταξύ μπάσκουλας και καννών, αφού καθαριστούν πρώτα αυτά τα σημεία από το παλιό γράσο και... όλα καλά!
Επίσης, λίγο λαδάκι συντηρήσεως εξωτερικά των μεταλλικών επιφανειών (στις κάννες κυρίως), ώστε να είναι άτρωτο στην υγρασία...
Και καλό σκούπισμα και καθαριότητα στα πανέμορφα ξύλα του μετά από κάθε χρήση, ώστε να μην λεκιάσουν για τα καλά...
Εσωτερικά τις κάννες τις καθαρίζω μια και καλή με το σφύριγμα λήξης της σεζόν... Κι αυτό, διότι φέρουν ένα πολύ λεπτό στρώμα χρωμίου στην εσωτερική τους επιφάνεια κι έτσι, δεν τις κολλάει τίποτε...