Hobbystore στην Καρδίτσα Βασίλη;;
Σε αυτον βαλε 2 σταγονες ουισκι να τον πιεις εσυ γιατι μαλλον καπου εκει διπλα ειναι ο μικρος να ψωνισει ψαρευτικα και θα πρεπει να σου ερθει η αποδειξη σιγα σιγα στο κεφαλι
τις τσιχλεςςςς εεεεΕγω ετοιμο να κλαδεψεις σε βλεπω Σακαρε![]()
Ο Ρεντιφης παιδιά ο Ρεντιφης, έχει ρίξει τόσα! Και όλα μόνο καρτέρι! Που να περπαταγε κιολας????? Μια νταλίκα θα ηθελε την χρονιά ο αθεόφοβος!!!! Εγώ τώρα τελειώνω το τρίτο κασονι....Ε, μόνο ο Δημήτρης(DimDre) κατι κάνει...ίσαμε 2500 έχει ρίξει ως τώρα είχες πει Δημήτρη!... στη σεζόν.....![]()
Δημήτρη δεν τά λες και λίγα 750 φυσίγγια. Εδώ μετα βίας μια δεκάρα κούτα.χαχαΟ Ρεντιφης παιδιά ο Ρεντιφης, έχει ρίξει τόσα! Και όλα μόνο καρτέρι! Που να περπαταγε κιολας????? Μια νταλίκα θα ηθελε την χρονιά ο αθεόφοβος!!!! Εγώ τώρα τελειώνω το τρίτο κασονι....
Extreme fishing ΚαρδίτσαHobbystore στην Καρδίτσα Βασίλη;;
Έπρεπε να πας ρε Σακαρε!!! Αφού σου παίρνουν το καπέλο περνάνε κάτω από τα 5 μέτρα άρα θα τις εβλεπες!!!!!δυστηχωςςς παιδες δεν μπωρεσα να βγω για κανενα απογευματινο γιατι στης 4ωρα πλακωσε μια ομιχλη και δεν εβλεπεςςς στα 5 μετρααα,,και ειχα κακεςςςς διαθεσης σημεραααα
![]()
ναι μωνο πουπουλαααα φιλε δημητρηηηηΈπρεπε να πας ρε Σακαρε!!! Αφού σου παίρνουν το καπέλο περνάνε κάτω από τα 5 μέτρα άρα θα τις εβλεπες!!!!!
Καλά έκανες και δεν πηγες. Το να μην βλέπεις τι υπάρχει στα 20 μέτρα μπροστά σου δεν είναι και ότι καλύτερο.ναι μωνο πουπουλαααα φιλε δημητρηηηη![]()
Εμεις που μονο δικαννα εχουμε οι πληστοι κυνηγανε με οπλα σπορτιγκ
Κανενα προβλημα δεν εχουν ουτε στις μαυρες ουτε στις ασπρες ουτε στις κουκκιδες ουτε πουθενα
Αν σου ερχετε το κοντακι και ξερεις να ριχνεις κανει για ολα
Πας χαλαρά για 5000 φυσίγγια.Έτσι μπράβο αδελφοί Κυπραίοι!!! Κι εγώ του χρόνου θα "κελαηδάω" στα καρτεράκια μου με το αμιγώς σκοπευτικό Invictus 1 Sporting της Caesar Guerini (71εκ. κάννες και βάρος περίπου 3,7 κιλά!)...! Aς ελπίσουμε μόνο να έχει αρκετά τσιχλάκια και του χρόνου...! Ας είναι και τα μισά από τα εφετινά! Μια χαρά θα τα κάψω τα φουσεκάκια μου και έτσι...!
Υ.Γ.: Σχετικώς με το πόσα φυσίγγια έχω κάψει εφέτος κατά ώρας (κι έχουμε ακόμη μπροστά μας ένα ολάκερο (τσιχλο)2μηνο), με βάλατε σε σκέψεις και προβληματισμό, ούτως ώστε τα έβαλα κάτω, τα σκέφτηκα και τα υπολόγισα πιο καλά με χαρτί και με μολύβι και κατέληξα με πάσα βεβαιότητα ότι δεν είναι μόνον 2.500 τα φυσίγγια που έχω ρίξει εφέτος, αλλά περίπου 3.250!!! Είχα ξεχάσει, δηλαδή, να υπολογίσω και 3 χαρτοκιβώτια των 250 φυσιγγίων έκαστο, τα οποία τα είχα από το 2018 και τα έριξα όλα εφέτο στην αρχή και δη στα μπασίματα...
Ρε θηρίο ανημερο εγω με 1400 περίπου νιώθω ταπεινό γατάκι απέναντι σου!!!! Το 16-17 να πω την αλήθεια ειχα νούμερα αντίστοιχα με τα δικά σου μέχρι τις γιορτες όπου περιορισα τις εξόδους στο 1/3 γιατί θα δούλευα μόνο για να αγοράζω φυσίγγια!!!! Μετά αποφάσισα να πάρω το δικανο και έπεσε ο αριθμός καμμενων φυσιγγιων κατα πολυ οχι όμως και ο αριθμός θηραμάτων που καρπωνομαι. Αντε Νικολα μου συνεχισε ετσι και να ξερεις οτι θα ριξεις ακομη πιο πολλά το τελευταίο δίμηνο.Έτσι μπράβο αδελφοί Κυπραίοι!!! Κι εγώ του χρόνου θα "κελαηδάω" στα καρτεράκια μου με το αμιγώς σκοπευτικό Invictus 1 Sporting της Caesar Guerini (71εκ. κάννες και βάρος περίπου 3,7 κιλά!)...! Aς ελπίσουμε μόνο να έχει αρκετά τσιχλάκια και του χρόνου...! Ας είναι και τα μισά από τα εφετινά! Μια χαρά θα τα κάψω τα φουσεκάκια μου και έτσι...!
Υ.Γ.: Σχετικώς με το πόσα φυσίγγια έχω κάψει εφέτος κατά ώρας (κι έχουμε ακόμη μπροστά μας ένα ολάκερο (τσιχλο)2μηνο), με βάλατε σε σκέψεις και προβληματισμό, ούτως ώστε τα έβαλα κάτω, τα σκέφτηκα και τα υπολόγισα πιο καλά με χαρτί και με μολύβι και κατέληξα με πάσα βεβαιότητα ότι δεν είναι μόνον 2.500 τα φυσίγγια που έχω ρίξει εφέτος, αλλά περίπου 3.250!!! Είχα ξεχάσει, δηλαδή, να υπολογίσω και 3 χαρτοκιβώτια των 250 φυσιγγίων έκαστο, τα οποία τα είχα από το 2018 και τα έριξα όλα εφέτο στην αρχή και δη στα μπασίματα...