Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Βροχή όλο το βράδυ με το τουλούμι... Ξυπνάω στις 6:30 βλέπω απλά ψικοριχνε...λεω λες να μου κάνει το κέφι;

Φεύγοντας μου λέει ο πατέρας μου το άλλο το όπλο δεν θα το πάρεις ποτέ; Του λέω είναι βαρύ, δεν με βολεύει κτλ... Μου λέει όσο δεν το. Παίρνεις τόσο άβολο θα σου φαίνεται...

Άντε λέω να πάω με το Β725 για μαύρες για να το μετανιώσω και να ηρεμήσω, να το παίρνω μονο για καρτερια...

Απολογισμός 6 μόνοντουφεκες με το IC χωρίς καμία ούτε ντουφεκια χαμένη!

Β725 sporter 2, carlsons ΙC & M, lambro skeet και Πλούτο πάλι να μην αφήνει τίποτα πουθενά... Βροχή τώρα πάλι και ανάπαυση ολη η υπόλοιπη μέρα. ..
View attachment 38577View attachment 38578
Ωραιος λεβεντια μου
Μονο εσεις εκει που εχετε και καραμπινες τα σκεφτεστε αυτα
Εμεις που μονο δικαννα εχουμε οι πληστοι κυνηγανε με οπλα σπορτιγκ
Κανενα προβλημα δεν εχουν ουτε στις μαυρες ουτε στις ασπρες ουτε στις κουκκιδες ουτε πουθενα
Αν σου ερχετε το κοντακι και ξερεις να ριχνεις κανει για ολα

Ωραιος λεβεντια μου
Μονο εσεις εκει που εχετε και καραμπινες τα σκεφτεστε αυτα
Εμεις που μονο δικαννα εχουμε οι πληστοι κυνηγανε με οπλα σπορτιγκ
Κανενα προβλημα δεν εχουν ουτε στις μαυρες ουτε στις ασπρες ουτε στις κουκκιδες ουτε πουθενα
Αν σου ερχετε το κοντακι και ξερεις να ριχνεις κανει για ολα
Να σου την αλήθεια Χρυσανθε κάτι φορές που το πήρα στις αρχές που το αγόρασα ειλικρινά μου φαινόταν πως δεν έστριβε με τίποτα... Στο καρτερι σε ψηλωμενες μου πήγαινε σουπερ...

Προφανώς έπρεπε να εξοικειωθώ μαζί του... Επίσης πιστεύω πως με τις ελιές που μαζεύω αυτή τη βδομάδα εγώ δυναμώσει κιόλας ωμοθωρακικα οποτε για αυτό είχα και άλλη αίσθηση ως προς το βάρος κατα την επωμιση και το swing...

Να σου την αλήθεια Χρυσανθε κάτι φορές που το πήρα στις αρχές που το αγόρασα ειλικρινά μου φαινόταν πως δεν έστριβε με τίποτα... Στο καρτερι σε ψηλωμενες μου πήγαινε σουπερ...

Προφανώς έπρεπε να εξοικειωθώ μαζί του... Επίσης πιστεύω πως με τις ελιές που μαζεύω αυτή τη βδομάδα εγώ δυναμώσει κιόλας ωμοθωρακικα οποτε για αυτό είχα και άλλη αίσθηση ως προς το βάρος κατα την επωμιση και το swing...
Γρηγόρη, θα το χεις αναφέρει παλιότερα, αλλά... Τι μήκος καννών έχει και ποιό είναι το βάρος του;

Γρηγόρη, θα το χεις αναφέρει παλιότερα, αλλά... Τι μήκος καννών έχει και ποιό είναι το βάρος του;
Κ. Σπύρο μήκος κάνης 76 cm, βάρος σχεδόν 3750 με τα τσοκ φορεμένα. Μεγάλη διαφορά με την Sx3 που με τα 66 εκατοστά κάνης και το τσοκ είναι μόλις πάνω από 3 κιλά...

Δινεις ωραια πασα για θεμα τωρα
Ας μας πουμ οι σκοπευτες μας
Υπαρχει γυμναστικη για το αθλημα της σκοποβολης;

Ναι, κατανάλωση προβατίνας υψηλού επιπέδου
Αυτη ειναι η διατροφη μας;)
Εγω λεω εαν κανουν ενδυναμωση καποιων μερων του σωματος που βοηθα στην κινηση

Κατ εμενα οι σημαντικοτεροι λογικα θα ειναι
Μεση
Πλατη
Ωμοι
Χερια
Στηθος -ισως ελαχιστο σε σχεση με τα πιονπανω
Και τετρακεφαλοι ποδιων
Δεν λεω για μποντι μπιλτιγκ
Λεω για ενδυναμωση και συντηρηση τους ως προς την βελτιωση της σκοπευτικης μας στασης και συνεπως βολης

Αυτη ειναι η διατροφη μας;)
Εγω λεω εαν κανουν ενδυναμωση καποιων μερων του σωματος που βοηθα στην κινηση

Κατ εμενα οι σημαντικοτεροι λογικα θα ειναι
Μεση
Πλατη
Ωμοι
Χερια
Στηθος -ισως ελαχιστο σε σχεση με τα πιονπανω
Και τετρακεφαλοι ποδιων
Δεν λεω για μποντι μπιλτιγκ
Λεω για ενδυναμωση και συντηρηση τους ως προς την βελτιωση της σκοπευτικης μας στασης και συνεπως βολης
Αυτό είναι θέμα ανθρώπου και πως το αντιλαμβάνεται, κανονικά αυτός που κάνει πρωταθλητισμο πρέπει να κάνει άσκησης ενδυναμώσει ς και αντοχής να μάθει να αναπνεη σωστά να έχει καλύτερη αυτοσυγκεντρωση, τέλος πάντων βγήκαμε εκτός θέματος. Πάλι νοτιαδουρες έχουμε και τα πουλια ανεβαίνουν πάλι αργά στα καρτερια.

Αυτό είναι θέμα ανθρώπου και πως το αντιλαμβάνεται, κανονικά αυτός που κάνει πρωταθλητισμο πρέπει να κάνει άσκησης ενδυναμώσει ς και αντοχής να μάθει να αναπνεη σωστά να έχει καλύτερη αυτοσυγκεντρωση, τέλος πάντων βγήκαμε εκτός θέματος. Πάλι νοτιαδουρες έχουμε και τα πουλια ανεβαίνουν πάλι αργά στα καρτερια.
Εγω φταιω φιλε
Σε λαθος θεμα μιλαμε τοση ωρα
Σορυ παιδες

Παρά την βροχή που έφαγα ήρθαν μαζί μου 7 + 1 χαμένη ,καθημερινά το ρεματάκι μου δίνει πουλάκια και το έχω στα πόδια μου !

ξέχασα το 4* στο αμάξι και έφυγα με τον κύλινδρο βιδωμένο,,ότι βγήκε καταρρίφθηκε σε διάφορες αποστάσεις και 2-3 άνω των 30,,φυσίγγια S4 νο8.5 του @ΝίκοςΠ που με βγάζουν ασπροπρόσωπο για άλλη μια φορά σε δύσκολο καιρό !

Καλημέρα τελικά οι κραχτες στο απογευματινό γίνεται μάστιγα εχθές το απόγευμα για όσους ξέρουν στα Αφρατεικα δύο ο μπαρμπαδια με τζιν και γαλοτσα κύριοι Καζαντζίδη φουλ το να πω άρχισα τα γαλλικά μου και μετά από λίγο έκλεισε που φτάσαμε σε απογευματινό κραχτη..ρε που πάμε..
Είχαν εμφανιστεί και εδώ μια παρέα Χαλκιδαιοι 20αρηδες-25αρηδες που ερχόντουσαν στα απογευματινά με ένα κραχτη ο καθενας!!!! Το έφαγαν το γραψιματακι τους. Το πιο τρελό είναι κράχτης στο περπατητο. Έχω πετύχει έναν μια φορα που είχε το τηλεκοντρόλ στο χερι και άμα έβλεπε καμία περαστη παταγε την μαλάκια για να την γυρίσει πάνω του. Οι καραγκιόζηδες λιγουριδες είναι δυστυχώς ατελειωτοι.

Οι μαύρες δεν μου έκαναν την χάρη το πρωι. 6 πέρασαν και πηρα τις 4. Μετά σε ένα γρήγορο περπατητο πηρα άλλα 11 χωρίς να χάσω καμια. 15 στο σύνολο αλλά από υπερβολική σιγουριά αστοχησα σε 5-6 απο αυτές που την βλέπεις να πάει και λες τι έγινε τώρα ρε φουστη μου???? Έχω βαλει τωρα στην γάστρα 20 με λαδι, λεμόνι , πορτοκαλι , ρίγανη , θυμαρι, αλατοπίπερο και λίγο γλυκιά πάπρικα. Άντε να δούμε πως θα βγουν. Από μυρωδιά λένε πολλά παντως!
20211228_101519.jpg

Οι μαύρες δεν μου έκαναν την χάρη το πρωι. 6 πέρασαν και πηρα τις 4. Μετά σε ένα γρήγορο περπατητο πηρα άλλα 11 χωρίς να χάσω καμια. 15 στο σύνολο αλλά από υπερβολική σιγουριά αστοχησα σε 5-6 απο αυτές που την βλέπεις να πάει και λες τι έγινε τώρα ρε φουστη μου???? Έχω βαλει τωρα στην γάστρα 20 με λαδι, λεμόνι , πορτοκαλι , ρίγανη , θυμαρι, αλατοπίπερο και λίγο γλυκιά πάπρικα. Άντε να δούμε πως θα βγουν. Από μυρωδιά λένε πολλά παντως!
View attachment 38587
To ''σίγουρο '' πουλί είναι αυτό που σε παρασύρει πολλές φορές να σηκώνεις κεφάλι απο το κοντάκι έτσι
για να το χαρείς. Κλασσικό λάθος σχεδόν όλων με πολλή συχνότητα στο άτομο μου .hair.

To ''σίγουρο '' πουλί είναι αυτό που σε παρασύρει πολλές φορές να σηκώνεις κεφάλι απο το κοντάκι έτσι
για να το χαρείς. Κλασσικό λάθος σχεδόν όλων με πολλή συχνότητα στο άτομο μου .hair.
+1( τι λέω... .sarcastic.)

Υ.Γ: Δική μου κι αυτή η Πέρδικα, "στρωμένο" το πουλί, στα "καθαρά"...άντε να πάει να βρει τις άλλες που φύγανε στο τέλος...τι έγινε ρε παιδιά;.sarcastic.

Status
Not open for further replies.
Back