Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ναι.Βαζετε συνέχεια την φάτσα του .Άμα μετά ψοφήσουν και τα τρυποκαρυδα στους φράχτες μην παραπονιομαστε.
Άσε Γιώργο, εσύ που όταν έπαιζε ο Ολυμπιακός τον ανέφερες επανειλημμένα και δεν βλέπαμε άσπρη μέρα ήταν καλά ε; Ε; .yel.

Εβαλα κάποιες φώτο από κυνήγι στο λογαριασμό μου στο ινσταγκραμ. Η μία είχε γύρω στα 20 πουλιά κ οι άλλες ήταν άσχετες τύπου φύση βιταρα κτλ. Το τι μου σουρανε δεν φαντάζεστε. Μέχρι κ από το μαγαζί ήρθε μια κ μου είπε δεν ξανά ψωνίζω είσαι δολοφόνος. Δεν ξαναμπαίνω σ αυτή τη διαδικασία κ ας είμαι νομιμος
Συγγνώμη ρε φίλε πηγές στο Instagram και ανέβασες φωτό με θηράματα?

Τι εννοείς? Κ φίλους μπεκατσαδες έχω που βάζουν κ λαγαδες ξέρω που βάζουν. Κ ομάδες κυνηγίου βλέπω που βάζουν.
Δυστυχως φιλε κανεις μια δουλεια που εχει πολυ PR, και αναγκαστικά θα ακους τις πιπες του καθένα! Κανε αλλο λογαριασμο για το μαγαζί και αλλο για τον πιο φιλικο σου κυκλο...οπως πρεπει γενικα να διαχωριζουμε την δουλεια μας απο την υπολοιπη ζωη μας...την δουλεια την κανουμε για το χρημα και μονο (ειτε ειναι λιγο ειτε πολυ)...

Καλημέρα σε όλους!

Για να ευθυμίσουμε....(μην αρχίσετε τίποτα περίεργα σχόλια) Με Μητσοτάκη είδαμε μπασίματα.....που είχαμε να δούμε χρόνια.....αλλά είδαμε και μπασίματα μέχρι και το τέλος Νοεμβρίου!

Επίσης....Με Μητσοτάκη.....βλέπουμε πλέον αγριογούρουνα στην Λαυρεωτική!

Πότε τα είδαμε ξανά αυτά???

Καλή συνέχεια σε όλους!!

ΥΓ: Χιούμορ κάνουμε εεεε....

Δυστυχως φιλε κανεις μια δουλεια που εχει πολυ PR, και αναγκαστικά θα ακους τις πιπες του καθένα! Κανε αλλο λογαριασμο για το μαγαζί και αλλο για τον πιο φιλικο σου κυκλο...οπως πρεπει γενικα να διαχωριζουμε την δουλεια μας απο την υπολοιπη ζωη μας...την δουλεια την κανουμε για το χρημα και μονο (ειτε ειναι λιγο ειτε πολυ)...
Φίλε Στέφανε με την λογική αυτή όμως είναι σα να επιστρέφουμε σε αυτό που είπε ένας φίλος παραπάνω ότι πρέπει να ντρεπομαστε για το μεράκι μας, γι αυτό που μας αρέσει. Δεν κατάλαβα ρε φίλε, κάνω κάτι παράνομο? Άλλος ποσταρει το σωβρακο του άλλος τον κωλο του κ βάζεις 10 τσίχλες κ πρέπει να δίνεις αναφορά στον καθένα. Τέλος πάντων είμαστε κ οφ τοπικ. Εγώ γι αυτό είπα δεν ξαναβάζω πουθενά κ τελειωσε

Φίλε Στέφανε με την λογική αυτή όμως είναι σα να επιστρέφουμε σε αυτό που είπε ένας φίλος παραπάνω ότι πρέπει να ντρεπομαστε για το μεράκι μας, γι αυτό που μας αρέσει. Δεν κατάλαβα ρε φίλε, κάνω κάτι παράνομο? Άλλος ποσταρει το σωβρακο του άλλος τον κωλο του κ βάζεις 10 τσίχλες κ πρέπει να δίνεις αναφορά στον καθένα. Τέλος πάντων είμαστε κ οφ τοπικ. Εγώ γι αυτό είπα δεν ξαναβάζω πουθενά κ τελειωσε
Ο κόσμος γουστάρει να βλέπει πουλιά αλλά όχι πούπουλα.

Καλημέρα σε όλους!

Για να ευθυμίσουμε....(μην αρχίσετε τίποτα περίεργα σχόλια) Με Μητσοτάκη είδαμε μπασίματα.....που είχαμε να δούμε χρόνια.....αλλά είδαμε και μπασίματα μέχρι και το τέλος Νοεμβρίου!

Επίσης....Με Μητσοτάκη.....βλέπουμε πλέον αγριογούρουνα στην Λαυρεωτική!

Πότε τα είδαμε ξανά αυτά???

Καλή συνέχεια σε όλους!!

ΥΓ: Χιούμορ κάνουμε εεεε....
Δίκιο έχεις Αλέξη, φυσίγγια να αγοράσουμε δεν θα έχουμε με κουλη. Θα πάει 10 ευρώ το κουτί κ θα θέλουμε 30 ευρώ στο περπατητο κάθε εξοδο

Χθες που ήμουν απογευματινο στην οινοη ξεκίνησα να κάνω λίγο περπατητο παρ όλο το χιονόνερο, σε κάποια φάση περνάω από ένα θάμνο κ βλέπω την σκύλα να κοιτάει προς τα μέσα του φερμαριστη για λίγα δευτερόλεπτα κ να κοιτάει μια τον θάμνο μια εμενα.Τι έπαθε λέω αυτή κ κόλλησε εκει κ πετάω στο θάμνο μια πετρα, για 2 δευτερα δεν βγαίνει τπτ κ πάω να φύγω, με το που κάνω ένα βήμα βγαίνει μια κοτσυφινα αεροπορία. Ρε φίλε γινετε να μη σηκώθηκε αμέσως με πέτρα? Κ μετά λέμε δεν έχει πουλια
Γίνεται και μόλις προσπεράσεις φεύγει προς την αντίθετη κατεύθυνση

Και μια ιστορια πο τα παλια για τη πλυθορα των θηραματων...
Το '60, ο πατερας μου ηταν 13 χρονων. Φιλαγαν τα γιδια με τον αδερφο του το Κωστα στα κουτσουρεϊκα ( ο predatoZ τη ξερει τη τοποθεσια, αν οχι, ο παππους του σιγουρα). Εστειναν 20 βροχια ο καθενας. Αφου τα εστειναν ξεκινουσαν και τα παγανιζαν. Δεν επεφταν ποτε κατω απο 5 κοτσιφια εκαστος. Υποθεση 2 ωρων πανω κατω...

Status
Not open for further replies.
Back