Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Δωράκι για την γιορτή μου. Μια ώρα προλαβα να παω στο απογευματινό. Αν δεν είχε αέρα το όριο ήταν θέμα μισής ωρας. Κεντροκεντρικη Εύβοια:) Το πρωί ένας φιλος που μιλησα μου είπε ότι έμπαιναν πουλιά από δυτικά παραθαλάσσια.....
View attachment 34829
Δημήτρη πολύχρονος, ωραίο μπουκέτο προμήνυμα για το επόμενο πέρασμα. Νομίζω ότι την Πέμπτη θα γελάσει το χειλάκι μας.

Δωράκι για την γιορτή μου. Μια ώρα προλαβα να παω στο απογευματινό. Αν δεν είχε αέρα το όριο ήταν θέμα μισής ωρας. Κεντροκεντρικη Εύβοια:) Το πρωί ένας φιλος που μιλησα μου είπε ότι έμπαιναν πουλιά από δυτικά παραθαλάσσια.....
View attachment 34829
Χρόνια πολλά και πολλά πουλιά!!!

View attachment 34829
Μητσάρα πολύχρονος κι ό,τι επιθυμείς!!! Πάντα με υγεία και καλές ντουφεκιές!!!

Last edited:
View attachment 34829

Χρόνια πολλά φίλε μου με υγεία και ότι άλλο επιθυμείς

Ο μόνος λόγος να έχουμε τόσο μεγάλη διαφορά Δυτικά με ανατολικά ,είναι τα μποφόρ στο Αιγαίο ...
Φοβάμαι ότι και αύριο θα έχουμε μεγάλες διαφορές από περιοχή σε περιοχή..
Λόγο μποφόρ αλλά και συννεφιάς ...
Πέμπτη θα είναι καλύτερα από θέμα αέρα;

Πέμπτη θα είναι καλύτερα από θέμα αέρα;
Ναι θα είναι ..Σε κάποιες περιοχές..όχι σε όλες ..Έχει κάποια βελτίωση αλλα όχι παντού
Το μεγάλο κομμάτι σήμερα πέρασε από Β.Δ Μακεδονία και κατέβηκε δυτικά της Πίνδου ..Έως στερεά ...Εκεί τέλος..

Μακάρι να βγω ψεύτης και ακυρος ..
Αλλά νομίζω ότι και αύριο την ίδια πορεία θα έχουν

Ναι θα είναι ..Σε κάποιες περιοχές..όχι σε όλες ..Έχει κάποια βελτίωση αλλα όχι παντού
Το μεγάλο κομμάτι σήμερα πέρασε από Β.Δ Μακεδονία και κατέβηκε δυτικά της Πίνδου ..Έως στερεά ...Εκεί τέλος..

Μακάρι να βγω ψεύτης και ακυρος ..
Αλλά νομίζω ότι και αύριο την ίδια πορεία θα έχουν
Όπως έγραψα και πιο πάνω σήμερα έμπαιναν από τον Ευβοϊκο. Ο φίλος κράτησε 14 πουλιά . Ειδε και κυργιαρες και μέχρι τις 10:30 έβλεπε πουλια. Έχει κυνηγήσει σερί από την προηγούμενη Δευτέρα μέχρι σήμερα και κάθε μερα είναι στο διψήφιο. Αύριο θα είμαστε μαζί και θα δω από πρώτο χέρι αυτά που μου περιγραφει. Οποίοι έχετε την δυνατότητα βγειτε. Η χρονιά θα πάει πολύ καλά φετος.

Όπως έγραψα και πιο πάνω σήμερα έμπαιναν από τον Ευβοϊκο. Ο φίλος κράτησε 14 πουλιά . Ειδε και κυργιαρες και μέχρι τις 10:30 έβλεπε πουλια. Έχει κυνηγήσει σερί από την προηγούμενη Δευτέρα μέχρι σήμερα και κάθε μερα είναι στο διψήφιο. Αύριο θα είμαστε μαζί και θα δω από πρώτο χέρι αυτά που μου περιγραφει. Οποίοι έχετε την δυνατότητα βγειτε. Η χρονιά θα πάει πολύ καλά φετος.
Καμία σχέση με τα δυτικά ρε συ ...
Εδώ μίλησα με 5 ανθρώπους και παραμιλαγανε ,σοβαροί άνθρωποι μου έλεγαν νούμερα που δεν τα χωράει ο νους ...
Μακάρι να βγουν και ανατολικά αύριο ..Θα είναι 1/2 μποφόρ κάτω ...
Αλλά σήμερα ήταν ξεκάθαρη η διαφορά ...

Καμία σχέση με τα δυτικά ρε συ ...
Εδώ μίλησα με 5 ανθρώπους και παραμιλαγανε ,σοβαροί άνθρωποι μου έλεγαν νούμερα που δεν τα χωράει ο νους ...
Μακάρι να βγουν και ανατολικά αύριο ..Θα είναι 1/2 μποφόρ κάτω ...
Αλλά σήμερα ήταν ξεκάθαρη η διαφορά ...
Ναι εννοείται! Αλλά θέλω να πω ότι και εδώ κουτσομπηκαν σήμερα παρά τον κωλοαερα που στέγνωσε και τα πάντα εδω. Πιο μέσα σε καμπους και λόφους δεν πέρασαν πουλιά σε εμας. Απόψε έχει πέσει αισθητά ο βοριάς και άκουσα και τσιν δύο φορές που βγηκα εξω. Για να δουμε.....

IMG_20211026_093519.jpg
Παιδιά αν είχα κάτσει επί τούτου για δέντροτσίχλες χωρίς υπερβολές θα ΧΑ φτάσει όριο σε μια ώρα!Δεν έχω ξαναδεί τέτοιο μπασιμο τσίχλας ΠΟΤΕ!Ξεκίνησαν να μπαίνουν τα πουλιά από της 8παρα και μέχρι της 10και μισή μπαίνανε ασταμάτητα!Για φασσες καθόμουν εκ των οποίων δύο ζευγάρια ήρθαν βολικά με διαφορά μιση ώρα μεταξύ τους και πήρα τη μια από αστρονομικά μεγάλη απόσταση ευτυχώς την βρηκα ζωντανη πέταγε φτερουγατη μετά την 3αρα γύρω στα 200 μέτρα μακριά μου!

Γιάννενα σήμερα δεν πετάει τίποτα...μακαρι να μας επισκεφτεί καμία φασα να σώσει την έξοδο!
Ωρε πατριώτες για δώστε εικόνα για τις προηγούμενες 3 μέρες που δεν μπόρεσα να πάω έγινε τίποτα;
Καλημέρα σε όλους!

Χανια σημερα δεν ειδα σπουδαια πραματα παντως. Χτες ακουστηκε οτι ειχε καποιο μπασιμο, σημερα ο καιρος ηταν χαμηλωμενος με ελαχιστο ψιλοβροχο. Ειδα συνολο 5 τσιχλες τριγυρω, τουφεκισα τις 3 και τις πηρα. Εφυγα κατα τις 8 και δεκα, ακομα ομως ακουγονταν σποραδικες στα καρτερια

Status
Not open for further replies.
Back