Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλο μπασημο σημερα δεν εστροναν τα πουλια λογο αερα ...ο καλητερος 18 ας ελπηζουμε σε καλητερες μερες
Θα με κάνεις ρε "κερατά" να ενεβαίνω ταράτσα αύριο πρωί;;;
Αργεί κ η πέμπτη ρε γαμώτο............

https://en.sat24.com/en
Μπαινουμε στο καλύτερο 4 ήμερο του Οκτωβρίου ,με αρκετά καλές συνθήκες αρχικά για την βόρεια Ελλάδα...
Πες για την 28η fgr2 τη να περιμένουμε στην Αμαλιάδα,γιατί αν δεν πεις,θα γίνει ζημιάαα ναούμε.....my man.

Εγώ ψηφιζω ρουμελιωτη 30,32 και μετά pellagri32,rc32,Lambro sporting 28gr(πράσινο) και υπάρχουν και αλλα καλα.
Δεν αναφερω τοπικά φυσίγγια γιατί οι περισσότεροι δεν μπορούν να τα δοκιμάσουν
Καλό θα είναι τα τοπικά φυσίγγια να τα αναφέρουμε, γιατί και από περιέργεια αλλά και από αγάπη αν ο κυνηγός τα δοκιμάσει θα τα αγαπήσει, άλλωστε όλοι οι κατασκευαστές φυσιγγίων αν θέλουν στέλνουν παντού.

Οκ έχεις ενα δίκιο.Πρώτα απ’ολα Αγγελόπουλος, νομίζω οι περισσότεροι τον ξέρουν και στέλνει σίγουρα αν παραγγείλεις. Εγω χρησιμοποιώ συστηματικά τα ωμέγα, cobra, concord. Μετά Παππαγιαννης, Λουκάκος( Μεσσήνη και οι δυο), καλά φυσιγγακια έχουν, ψωνίζω αρκετές φορές από παππαγιαννη τα διάφανα που έχει 32gr και τα καφέ 33gr αν δεν κάνω λάθος αλλά τί να πρωτοπαρεις, αν αρχίσεις και αγοράζεις από παντού δεν βγάζεις ακρη.

Βγήκα για τσιγάρο και είδα 3 τετραδες και 5-6 μονές να περνάνε πολυ ψηλωμενες. Αν έχει βγει κανένας ενημερώστε γιατί τα κάρβουνα καίνε και κάθομαι πάνω τους!!!!
Εγώ δεν βγήκα ,με τέτοιο αέρα δεν πετάει ούτε αεροπλάνο ...
Τσάμπα κρύο θα μάζευα εδώ

Εγώ δεν βγήκα ,με τέτοιο αέρα δεν πετάει ούτε αεροπλάνο ...
Τσάμπα κρύο θα μάζευα εδώ
Καλημέρα σήμερα πέρασμα μηδέν κεντρική Εύβοια.... άνεμος 3 μποφόρ βορειοδυτικός.
Τοπικές μετακινήσεις πάτος.... ελπίζω μη μείνουνε με την χαρά για την υπόλοιπη σεζόν.

Αττικη σημερα σαν να μην φυσαει τοσο...Αλλο βέβαια Καλλιθεα, αλλο στα υψωματα στο Καπανδριτι...Για μαρτυρατε τι συμβαινει??????
Φυσάει λιγότερο από χτές αλλά φυσάει.. Σήμερα πετανε λίγες..

Βγήκα για τσιγάρο και είδα 3 τετραδες και 5-6 μονές να περνάνε πολυ ψηλωμενες. Αν έχει βγει κανένας ενημερώστε γιατί τα κάρβουνα καίνε και κάθομαι πάνω τους!!!!
Χρονια πολλα πατριωτακη πολυχρονος οτι επιθυμεις,με καλα και ασφαλη κυνηγια για ολους,σημερα πολλυ λιγα πουλια,τελικα καταφερα 7 απο τις 12 που ντουφεκισα!χρονια πολλα σε οποιον αλλον γιορταζει!

Ναι ρε ξεχαστηκα! Χρονια πολλα Δημητρη και χρονια πολλα σε ολους οσους γιορταζουν σημερα παιδια!!!

Πολυ μεγαλο μπασημο ισος ενσ απο τα μεγαλητερα που εχω δει στην ζωη μου σαν ψαρονια η κυχλες διαλεκτα πουλια για να μην πιασο το οριο και φηγο απο τη; 9..απηστευτο παιδια ο ουρανος γεματο; Κυχλες....χρονι; Πολλα μιτσο και στα παιδια που γιορταζουν

Last edited:
Πολυ μεγαλο μπασημο ισος ενσ απο τα μεγαλητερα που εχω δει στην ζωη..σαν ψαρονια η κυχλες διαλεκτα πουλια για να μην πιασο το οριο και φηγο απο τη; 9..απηστευτο παιδια ο ουρανος γεματο; Κυχλες....χρονι; Πολλα μιτσο και στα παιδια που γιορταζουν
Ωραία! Βόρεια Ελλάδα;

Πολυ μεγαλο μπασημο ισος ενσ απο τα μεγαλητερα που εχω δει στην ζωη..σαν ψαρονια η κυχλες διαλεκτα πουλια για να μην πιασο το οριο και φηγο απο τη; 9..απηστευτο παιδια ο ουρανος γεματο; Κυχλες....χρονι; Πολλα μιτσο και στα παιδια που γιορταζουν
Πάλι από σας βάζει βρε κουφάλα πουλιά;;;

Καλό σημάδι ότι θα μπουν κ αυτοί τη βδομάδα πουλία απ ότι φαίνεται....γν δούμε στο τέλος τι θα γίνει όταν θα χουν πιάσει...

Καλημέρα σήμερα πέρασμα μηδέν κεντρική Εύβοια.... άνεμος 3 μποφόρ βορειοδυτικός.
Τοπικές μετακινήσεις πάτος.... ελπίζω μη μείνουνε με την χαρά για την υπόλοιπη σεζόν.
Που να δεις κεντροανατολική Εύβοια...7 μποφόρ. Με πήρε και με σήκωσε ο αέρας!!!

Status
Not open for further replies.
Back