Και εδώ το ίδιο..Και τα καλά μέρη που κάναμε παλιά δυνατά περπατητα τωρα γεμισαν σπίτια, βίλες και συρματοπλέγματα..

Και το πρωί όταν πάγωναν τα χέρια και τα ''χουχούλιζαν'' έλεγαν έχει ''τσίφα'' σήμερα.Η τελεια κεραντσανα οπως θα ελεγε ο πατερας μου και ο παππους μου,
Κάνει κρύο κάνει τσιφη και χορεύει το κοτσυφι!!τσίφα
Μπραβο Παύλο, πολύ καλός!!! μια χαρά ξεκίνημα έκανες αν λάβουμε υπόψη τα μέχρι τώρα μπασίματα της χρονιάς...
Ώρα ήταν! και αν δεν υπήρχε αυτή η ''άναρχη'' δόμηση, ελεώ αντιπαροχής και αρτιότητας 4 στρεμμάτων και δεν είχαν γεμίσει τα κυνηγοτόπια σπίτια, βίλες και περιφραγμένες εκτάσεις, ίσως θα μπορούσαμε να κυνηγήσουμε στην Κέρκυρα σε κυνηγοτόπια που θα θύμιζαν δεκαετίας '70.στο νησι μας ειναι οτι ο κοσμος περιποιειται παλι τα κτηματα του εκει που ειχαν λογγιασει τις χρυσες εποχες
Παύλο, πιστεύεις τη διαφορά την έκαναν τα εξειδικευμένα τσοκ που χρησιμοποιείς?Εγω ειχα παρα πολυ καλες τουφεκιες σε υπερβολικα ψηλωμενα πουλια γιαυτο και αυτη η καρπωση
Εγώ με κάπως πιο συχνή παρουσία, περισσότερες έχω.goodboy.Ειχα μαλιστα και 4 αστοχιες αδικαιολογητες λογω μακρυχρονης απουσιας μου απο τους κυνηγοτοπους
Παύλο, πιστεύεις τη διαφορά την έκαναν τα εξειδικευμένα τσοκ που χρησιμοποιείς?
Ωραιος ο Παυλος! Εδω τα πραγματα στα παραθαλασσια ηταν μετρια, πιο πολλα κοτσυφια παρα τσιχλες. Πηρα 7 πουλια καπου εκει και ισως λιγα λιγοτερα οι υπολοιποι. Θα δειξει αυριο...
σημερα και εμενα το πρωτο κυνηγι μου Σαλαμινα, 4 πουλακια , 3 στο χερι .... απο τα 4 που περασανΠρωτη δοκιμη με τα tordo 30 No9 με M Carlson ... ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ .... ΦΑΡΜΑΚΕΡΟ ΦΥΣΙΓΓΙ, Βαρεσα κ 2 καρακαξες στα 35+ μετρα , ξερες!