ΝΙΚΟΣ ΧΑΝΙΑ
Banned
Ήρθαν.....
Δεν μπορω να δω τη φωτο αλλα αστουs να λενε....Τετοιες φωτο.....μονο ζημια κανουν στην κυνηγετικη ''οικογενεια''......Μην ξεχνατε οτι εχουμε τους οικολογους
πισω απο την πλατη μας.....δεν χανουν ευκαιρια για αρνητικα σχόλια.....με οτι αυτο συναπαγεται.....
Στο κυνηγι παμε για παρτη μας.....οχι για κανουμε φιγούρα στους αλλους.![]()
Φίλε τώρα ψάχνω άλλο μέρος γιατί δεν λέει
Το πρωί έχει γέλιο φουλ εγώ ήμουν εδώ όχι ήρθες τώρα άστα να πάνε
Στα Κερδυλια ΧΑ ΧΑ Πάτρα Ζάκυνθος Κέρκυρα Αθήνα χαμός
Δεν φεύγουν από τα καρτέρια οπότε το μέρος είναι δύσκολο
Γείτονα όποτε θες κανονιζομασταιΌχι φίλε μου, από Ν.Ηρακλειο ανεβαίνω
Κάτι ακούγεται προς Ευδαπ μεριά, έπεσαν καμιά 20ρια τουφεκιές ...
Ταπεινή μου άποψη και το έχω ξαναγράψει νομίζω,είναι ότι ίσως δεν θα έπρεπε να ανεβάζουμε φωτό για πολλούς λόγους. Προς Θεού μην με παρεξηγήσει κανείς!!!!! Δεν είναι σκοπός μου να παραστήσω τον δάσκαλο και τον πολυξεροΤετοιες φωτο.....μονο ζημια κανουν στην κυνηγετικη ''οικογενεια''......Μην ξεχνατε οτι εχουμε τους οικολογους
πισω απο την πλατη μας.....δεν χανουν ευκαιρια για αρνητικα σχόλια.....με οτι αυτο συναπαγεται.....
Στο κυνηγι παμε για παρτη μας.....οχι για κανουμε φιγούρα στους αλλους.![]()
Η φωτό δεν είναι από ΑττικήΔεν μπορω να δω τη φωτο αλλα αστουs να λενε....
εδω και 2 χρονια παμε ετσι και δουλευουνε και συγκεκριμενα καρτερια λιγο.Η Αττική τα τελευταία χρόνια δεν παίζει καλά..
Την είδα σε αλλο τηλεφωνο ενταξει ειναι και 3 τουφεκια μην τρελενομαστε εδω μολιs σημερα έδειξανΗ φωτό δεν είναι από Αττική
Σήμερα β Αττική πολύ λίγα πουλιά μου είπε φίλος
Μεσσηνία είδαν και εκαναν περισσότερα
Η Αττική τα τελευταία χρόνια δεν παίζει καλά.....
Εκει τα τρωνε πολυ τα περιστερια να ξερεις! Καθε χρονο!Νεκρα φίλε τρία πουλιά είδα και αυτά στον Θεό .που έριχναν δεν ξέρω ίσως ποιο χαμηλά το πρωί να πέρασαν κάνα δυο πουλάκια
Τι δουλειά κάνεις Κώστα; Ελεγκτής εναέριας κυκλοφορίας;Το πρωί στη δουλειά 08:00 είδα 2 ομάδες των 3 πουλιών...
Γιωργο μονο ενα κοπαδακι περδικες περασαν απο μπροστα μου περπατοντας.....Καμια μπεκατσα φανηκε![]()
Την κατεστρεψες! Εξτρα φουλ?χαχα
θα ρισκάρω και θα πω....Kicks...Την κατεστρεψες! Εξτρα φουλ?χαχα
Scaner......με υπέρυθρες ακτίνες.....Τι δουλειά κάνεις Κώστα; Ελεγκτής εναέριας κυκλοφορίας;![]()