Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Τετοιες φωτο.....μονο ζημια κανουν στην κυνηγετικη ''οικογενεια''......Μην ξεχνατε οτι εχουμε τους οικολογους
πισω απο την πλατη μας.....δεν χανουν ευκαιρια για αρνητικα σχόλια.....με οτι αυτο συναπαγεται.....
Στο κυνηγι παμε για παρτη μας.....οχι για κανουμε φιγούρα στους αλλους.:mad:
Δεν μπορω να δω τη φωτο αλλα αστουs να λενε....

Φίλε τώρα ψάχνω άλλο μέρος γιατί δεν λέει

Το πρωί έχει γέλιο φουλ εγώ ήμουν εδώ όχι ήρθες τώρα άστα να πάνε

Στα Κερδυλια ΧΑ ΧΑ Πάτρα Ζάκυνθος Κέρκυρα Αθήνα χαμός

Δεν φεύγουν από τα καρτέρια οπότε το μέρος είναι δύσκολο

Τα ξέρω φίλε εγώ στα Κερδύλια δεν πάω πλέον.
Γίνεται το έλα να δεις!

Τετοιες φωτο.....μονο ζημια κανουν στην κυνηγετικη ''οικογενεια''......Μην ξεχνατε οτι εχουμε τους οικολογους
πισω απο την πλατη μας.....δεν χανουν ευκαιρια για αρνητικα σχόλια.....με οτι αυτο συναπαγεται.....
Στο κυνηγι παμε για παρτη μας.....οχι για κανουμε φιγούρα στους αλλους.:mad:
Ταπεινή μου άποψη και το έχω ξαναγράψει νομίζω,είναι ότι ίσως δεν θα έπρεπε να ανεβάζουμε φωτό για πολλούς λόγους. Προς Θεού μην με παρεξηγήσει κανείς!!!!! Δεν είναι σκοπός μου να παραστήσω τον δάσκαλο και τον πολυξερο

Δεν μπορω να δω τη φωτο αλλα αστουs να λενε....
Η φωτό δεν είναι από Αττική
Σήμερα β Αττική πολύ λίγα πουλιά μου είπε φίλος
Μεσσηνία είδαν και εκαναν περισσότερα
Η Αττική τα τελευταία χρόνια δεν παίζει καλά.....

Η φωτό δεν είναι από Αττική
Σήμερα β Αττική πολύ λίγα πουλιά μου είπε φίλος
Μεσσηνία είδαν και εκαναν περισσότερα
Η Αττική τα τελευταία χρόνια δεν παίζει καλά.....
Την είδα σε αλλο τηλεφωνο ενταξει ειναι και 3 τουφεκια μην τρελενομαστε εδω μολιs σημερα έδειξαν

Η πρώτη και για μένα. Στις 8:08 ακούστηκε ο γνωστός ήχος και φάνηκε μια τετράδα, ξώμακρα για τουφεκιά. Στις 8:33 ξανά μια τετράδα που πέρασε λίγο πιο κοντά από τις πρώτες και έριξα μια τουφεκιά πιο πολύ για να τουφεκίσω, ωστόσο έπεσε.
Ανατολικά του αεροδρομίου, Μεσογαία.

Η πρώτη και για μένα. Στις 8:08 ακούστηκε ο γνωστός ήχος και φάνηκε μια τετράδα, ξώμακρα για τουφεκιά. Στις 8:33 ξανά μια τετράδα που πέρασε λίγο πιο κοντά από τις πρώτες και έριξα μια τουφεκιά πιο πολύ για να τουφεκίσω, ωστόσο έπεσε.
Ανατολικά του αεροδρομίου, Μεσογαία.
Την κατεστρεψες! Εξτρα φουλ?χαχα

Status
Not open for further replies.
Back