εκεί προσανατολίζομαι φυσίγγια skeet και sporting ελληνικά, για περπατητο ενδιαφέρον και το να μπορείς να παραγγείλεις και το νούμερο των σκαγιων που θέλεις
ειπα να σε προλαβω να γλυτωσεις τα εξοδα,αλλα δεν αντεξες σε αυτο το πουλι .lazy.
ειπα να σε προλαβω να γλυτωσεις τα εξοδα,αλλα δεν αντεξες σε αυτο το πουλι .lazy.
Αποτέλεσμα 4 πουλιά.
Αν είναι τσαρτσάρες... κάτι είναι κι αυτές οι 4...!
Είχε πουλιά αλλά όταν έβοβε ο διαολεμένος αέρας ανέμιζαν,αλλά όταν φύσαγε......άσε.....
Νίκο να σου πω την αλήθεια μου,ούτε εγώ ήθελα να πάω αλλά έλα που δεν καθόταν σε χλωρό κλαρί ο πατέρας μου,λόγω κάποιων προβλημάτων υγείας απείχε,οπότε του έκανα το χατήρι & πήγαμε!Eγώ, Παναγιώτη, εξαιτίας αυτού του κωλοαέρα δεν πήγα εχτές, Κυριακή...! Δεν σ' αφήνει να κυνηγήσεις ο δυνατός αέρας...! Και τα ίδια τα πουλιά δυσχεραίνει...! Χειρότερος από τη βροχή είναι...!
Και πολυ καλα εκανεςπροβλημάτων υγείας απείχε,οπότε του έκανα το χατήρι & πήγαμε!![]()
Δεν ξέρω πως μου ήρθε η αναλαμπή μετά απο τόσες μέρες που έγραψες φίλε αυτό το ποστ, αλλά θέλω να ρωτήσω το εξής: εαν οι τύποι που πέτυχες με το που σας έβλεπαν έκαναν μεταβολή προς τα πίσω, χωρίς να κατέβουν και αυτοί την ρεματιά, θα είχες και πάλι προβλημα? Ρωτάω εντελώς φιλικά, καθώς επειδή το περπατητό είναι το αγαπημένο μου έχει τύχει πολλές φορές να διασταυρωθώ με άλλους και η αληθεια είναι οτι επικρατεί μια παγωμάρα για το ποιος θα παει προς τα που και ποιος πήγαινε προς τα εκει πριν τον άλλον κτλ κτλ...Αρχοντες θελω να αναφερω ενα σκηνικο που μας συνεβη στην σημερινη εξορμηση και μου εκανε τρομερη εντυπωση
ισως και ενας προβληματισμος για καποιους που εχουν ξεχασει η τους διαφευγει η εννοια της συναδελφικης αξιοπρεπειας και της τσιπας
με την μονη τους εμμονη 2-3 πουλια παραπανω στην πουλιαστρα τους
Καναμε περπατητο σε μια ρεματια η οποια στο τελειωμα της κλεινει και καταληγει σε βατωνες και εκει τελειωνει και η προσβαση
Αφου φτασαμε στο τερμα της ρεματιας καναμε μια σταση για κανενα μισαωρο για μια ανασα
και στην συνεχεια παλι πισω την ιδια διαδρομη
αφου τις περισσοτερες φορες τα πουλια που δεν τουφεκιστηκαν
επιστρεφουν και πιανουν το ιδια σημεια
Στα μισα της ρεματιας βλεπω απεναντι να κατεβαινει ενας Συναδελφος στην πλευρα που ανεβαινε ο Κουμπαρος μου
και μετα απο λιγο στην δικη μου πλευρα εμφανιζεται αλλος ενας που κατεβαινε προς το μερος μου
ηταν παρεα
Αλλαξαμε καλημερες και εγω συνεχισα την πορεια της επιστροφης ενω αυτος συνεχισε την πορεια του προς τα κατω
Κανω μια σταση για να περιμενω τον Κουμπαρο μου απο απεναντι που ειχε μεινει λιγο πισω
και ξαφνικα βλεπω τον Συναδελφο που συναντησα
να επιστρεφει να με προσπερναει στο μονοπατι και να συνεχιζει μπροστα μου με γρηγορο βημα
ενω απεναντι ο Συγκυνηγος του
του φωναζε να προχωρησει γρηγορα
Ειναι σιγουρο οτι σκεφτηκαν οτι την ρεματια την ειχαμε περπατησει εμεις ποιο πριν
οποτε σου λεει κατσε να γυρισουμε πισω να τους προσπερασουμε
ωστε να καρπωθουμε εμεις πρωτοι τα πουλια που ισως βγουν μπροστα μας πριν φτασουν αυτοι οι Μαλακες και τα τουφεκισουν
Αυτη η κουτοπονηρια αυτη η νοοτροπια καποιων μου ανεβαζει την πιεση
Ρεεεεεεεεε το κυνηγι ειναι λατρεια ειναι διασκεδαση ειναι γιορτη ειναι αλληλοσεβασμος
δεν ειναι μονο η καρπωση και η γεματη πουλιαστρα γαμω το κερατο μου γαμω
Κοίτα μου έχει τύχει κάτι παρόμοιο που περιγράφειςΔεν ξέρω πως μου ήρθε η αναλαμπή μετά απο τόσες μέρες που έγραψες φίλε αυτό το ποστ, αλλά θέλω να ρωτήσω το εξής: εαν οι τύποι που πέτυχες με το που σας έβλεπαν έκαναν μεταβολή προς τα πίσω, χωρίς να κατέβουν και αυτοί την ρεματιά, θα είχες και πάλι προβλημα? Ρωτάω εντελώς φιλικά, καθώς επειδή το περπατητό είναι το αγαπημένο μου έχει τύχει πολλές φορές να διασταυρωθώ με άλλους και η αληθεια είναι οτι επικρατεί μια παγωμάρα για το ποιος θα παει προς τα που και ποιος πήγαινε προς τα εκει πριν τον άλλον κτλ κτλ...
δεν έχει πουλιά λεμεεεεεεε .....Το σημερινό απογευματινό ήταν από τα χειρότερα...! Παρόλο το κρύο, ελάχιστα πουλιά ανέβηκαν σαν σαϊτες αργά το σούρουπο...! Μόνο 1 κότσυφα και 1 κελαηδότσιχλα κατέρριψα...!
Εγώ σας το έχω πει απο τον Οκτώβριοδεν έχει πουλιά λεμεεεεεεε .....
τι δεν καταλαβαίνουμε.
δεν έχει πουλιά λεμεεεεεεε .....
τι δεν καταλαβαίνουμε.