Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Πολλα πουλια σημερα αλλα απο 40 μετρα και πανω.Απνοια και να πετανε στον Θεο.Το περιεργο της ημερας? Τα πουλια ηταν τοσο καχυποπτα που εστριβαν με την
παραμικρη κινηση,ουτε φασσες τετοια συμπεριφορα.Αν ακουγες τις ντουφεκιες γενικα,χιλιαδες!!Αμα εβλεπες πουλιαστρες,2-3-4 το πολυ!Οι τρπλετες να πηγαινουν
γονα.Ακουγα κατι παλικαρια που ηταν πιο χαμηλα απο εμενα να λενε οτι χθες που δεν ημουν εκει,ηταν πολυ καλυτερο το μπασιμο.hair.

7 στο σύνολο από τα οποία 4 κοτσύφια,,,,τα πουλιά σε μεγάλο ύψιος,,αναγκάστηκα να βάλω Νο7 για να κατέβουν από ψηλά ώστε να μη φύγω ατουφέκιστος και να δικαιολογήσω το πρωινό ξύπνημα

αρκετά κοπαδάκια,πονηρεμένα όπως λέει ο Άλεξ,με το που έβλεπαν κίνηση τα μπρος πίσω ή κάρφωναν στο πυκνό και τα προλάβαινες στο τσακ,,,λίγο πριν τις δέκα μπήκαν και τα κοτσύφια 3 κοπάδια από 4 μέχρι 6 πουλιά

αύριο πάλι

Θήβα σήμερα, καλή σχετικά η ημέρα, εγώ βέβαια με τρίωρο ύπνο από ποτά, πάλι καλά που στην αρχή που ήμουν φρέσκος σχετικά ένα 5 στα 5 Τελικά το κοντέρ σταμάτησε στις 8+1 κοτσυφα και 2 χαμένες. Πολύ ωραίες τουφεκιές με την επάνω ** και 8αρια σε ψηλωμένες. Μετά τις 9μιση έκοψαν τα πουλιά και στις λιγοστές που πέρασαν δεν είχα την ίδια ευστοχία.

Καλημέρα
Η πρωινη σύννεφια τελικά δεν έκανε κακο.
Είχα χρόνια να δω τόσα πουλιά
Όλα έρχονταν από θαλασσα .Όλα στον Θεό εάν έριχνα σε όσες πέρασαν από πάνω μου θα ήθελα μια κούτα για πλάκα.Παρα πολλά κοτσυφια .. Ευτυχώς είχα τον άσσο μαζί και με ν8 ωμέγα κουτουμανος 30γρ έκανα δουλειά.Οι προσκοπευσεις φυσικά ήταν ξεπατικοτουρα από τον φίλο αρη_ Καλαμάτα..Χαχαχα...
Δίπλα μου έριχναν με ν10 33γρ και από ότι έλεγαν με 4*... η χαρά του εμπόρου φυσσιγιων με λίγα λόγια.Εριξαν 5 πακέτα έβριζαν ότι θείο υπάρχει ,εφταιγαν τα όπλα ο καιρός ,με ρωτούσαν τι όπλο έχω ,με τι ριχνω και άλλα τέτοια γραφικά...,ο ένας μου τσεπωσε και 2 πουλιά που έπεσαν κοντά του ξερα.μεν.σε καθαρο δε.αλλα δεν τα βρηκα ποτέ.. Να τους χαιρόμαστε...

.

Καλημερα ρε Θοδωρα! Φιλε τα rc2 sporting δεν ειναι ενα απλο σκοπευτικο 28αρι, τα φυσιγγια θεριζουν και με διαφορα οπλα! Εγω ειχα παθει πλακα μ αυτα στο μπαικαλακι..αλλα το 7€ με ειχε φρεναρει!...
Ο Παρδαλακης τα ειχε 6.5 αν θυμαμαι καλα..

Καλημέρα
Η πρωινη σύννεφια τελικά δεν έκανε κακο.
Είχα χρόνια να δω τόσα πουλιά
Όλα έρχονταν από θαλασσα .Όλα στον Θεό εάν έριχνα σε όσες πέρασαν από πάνω μου θα ήθελα μια κούτα για πλάκα.Παρα πολλά κοτσυφια .. Ευτυχώς είχα τον άσσο μαζί και με ν8 ωμέγα κουτουμανος 30γρ έκανα δουλειά.Οι προσκοπευσεις φυσικά ήταν ξεπατικοτουρα από τον φίλο αρη_ Καλαμάτα..Χαχαχα...
Δίπλα μου έριχναν με ν10 33γρ και από ότι έλεγαν με 4*... η χαρά του εμπόρου φυσσιγιων με λίγα λόγια.Εριξαν 5 πακέτα έβριζαν ότι θείο υπάρχει ,εφταιγαν τα όπλα ο καιρός ,με ρωτούσαν τι όπλο έχω ,με τι ριχνω και άλλα τέτοια γραφικά...,ο ένας μου τσεπωσε και 2 πουλιά που έπεσαν κοντά του ξερα.μεν.σε καθαρο δε.αλλα δεν τα βρηκα ποτέ.. Να τους χαιρόμαστε...

.
Πάντως στη περιοχή μου και παραλιακά από 7 και έως 9 τίποτα, αν έπεσαν 5 ντουφεκιες!

Καλημερα ρε Θοδωρα! Φιλε τα rc2 sporting δεν ειναι ενα απλο σκοπευτικο 28αρι, τα φυσιγγια θεριζουν και με διαφορα οπλα! Εγω ειχα παθει πλακα μ αυτα στο μπαικαλακι..αλλα το 7€ με ειχε φρεναρει!...
Αυριο θα παιψω τς διαολεμενες τα ιδια και oscar 28αρια.shoot..shoot..shoot.

αυτά έχουν τα μπασίματα και τα επιστρόφια Γιάννη,,,το σάββατο κάνεις νούμερα με την παρέρα και την κυριακή κουλούρι

.xm..xm..xm.Moυ φαινεται οτι σημερα κυνηγουσαμε κοντα,αυτο με τα κοτσιφια στις 10,δεν μπορει!!Αυριο θα φωναζω Παυλο απο το καρτερι να δω αντιδρασεις.sarcastic.

Μήτσο εδώ σε μας πάντως, οι κότσυφες σήμερα μας “έβγαζαν τα μάτια”…!!! Απίστευτο μπάσιμο από δαύτους κυρίως, και λιγότερο από τις κελαηδότσιχλες…!!!

Εάν δεν είχα το νου μου αποκλειστικά στις φάσσες (μόνο για δαύτες καρτέρευα) και ντουφεκούσα τσιχλοκότσυφα, θα είχα το όριο για πλάκα και μόνο με κοτσύφια…!!!

Έννοια σας κύριοι κοτσυφάδες, και θα κάνουμε καλή “παρεούλα” όλο τον χειμώνα…!!! Δεν θα μου γλυτώσετε…!!!

Πολλά πουλιά είδα κι εγω σήμερα ,πολύ ψιλά αλλά όλες μπουλουκια.
Αυτο που πρόσεξα σήμερα ηταν οτι πέρναγαν οι ψιλομενες ακολουθουσαν κάποιες πιο χαμηλά και οι αμέσως επόμενες ηταν στρωτες.
Κατάφερα και πήρα 14 τσιχλες απ τις οποιες οι 2 κυριαρινες.
Δοκίμασα επίσης πρώτη μέρα το black duck, πηρα 3 πουλιά που με έπιασαν τα γέλια, δεν πίστευα πως ξεράθηκα τοσο ψιλα, με συνδυασμό φυσιγγιου nsi classica. Βέβαια εχασα και 4-5 πολύ στρωτα που ηταν πάλι για γέλια το πως χάθηκαν αυτες οι τσίχλες. Δεν πίστευα πως ουτε καν ενοχλήθηκαν, θέλει πολυ συνήθεια το τσοκ, οι προσκοπευσεις που εχω μάθει τοσα χρονια μαλλον πρεπει να τις ξεχασω μ αυτο το τσοκ

Αυριο θα παιψω τς διαολεμενες τα ιδια και oscar 28αρια.shoot..shoot..shoot.
Εγω δοκιμασα πρωτη φορα σημερα το super kill tsihla 33 σε 8/9 αναμικτο (μπαικαλακι πλαγιο με 1-3*)..στα γουστα μου περιπου και κοντα σε αυτα με aquila που έχω συνηθίσει απο το hunting action στην καλλιθεα. Ακριβουτσικο ομως αλλα τι να κανω που ξεχασα να τα βαλω στον σακο!..μπασιμο ελαχιστο σημερα τα περισσότερα ηταν πιασμενα!

Χθες 6 σήμερα 3
σήμερα δεν ήταν χθες
αν κυνηγούσα κανονικά θα είχα ίσως τα διπλάσια αλλά κάθε μιά που βαρώ αφήνω το όπλο κάτω και πηγαίνω την κουτάβα κοντά
1-2 λεπτά να τις βρεί 5+λεπτά να τις πάρω μιάς και παίζει γύρω γύρω με την τσίχλα στο στόμα
θετικό είναι ότι έχει καλή μύτη και δεν χαλάει τα πουλιά .well done.
Φυσίγγια alectoris extra light 28gr No8 πολύ πολύ καλά
τσοκ short kai mid range anaconda
το mid range καλύτερα να το έλεγαν cobra....σκέτο φαρμάκι είναι
την Δευτέρα πάλι :)

Χθες 6 σήμερα 3
σήμερα δεν ήταν χθες
αν κυνηγούσα κανονικά θα είχα ίσως τα διπλάσια αλλά κάθε μιά που βαρώ αφήνω το όπλο κάτω και πηγαίνω την κουτάβα κοντά
1-2 λεπτά να τις βρεί 5+λεπτά να τις πάρω μιάς και παίζει γύρω γύρω με την τσίχλα στο στόμα
θετικό είναι ότι έχει καλή μύτη και δεν χαλάει τα πουλιά .well done.
Φυσίγγια alectoris extra light 28gr No8 πολύ πολύ καλά
τσοκ short kai mid range anaconda
το mid range καλύτερα να το έλεγαν cobra....σκέτο φαρμάκι είναι
την Δευτέρα πάλι :)
.
.well done.

Status
Not open for further replies.
Back