Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ομορφο παλι το σημερινο πρωινο, νοτια τον εδινε τον καιρο, ελαφρυ βορειαδακι θα το ελεγα εγω αλλα με υγρασια που την ενοιωθες ακομα και στα ξυλινα
μερη του οπλου. Winchester SX3, Carlsons medium range και Ζωτος 30γρ στο ξεκινημα. Μεχρι τις 07.30 τουφεκια δεν ακουσθηκε. Ξαφνικα μου σκανε 5 πουλια
μαζεμενα, γρηγορα, αλλα εχω τον χρονο να διαλεξω, ριχνω δυο τουφεκιες στον στοχο, ριχνω και τριτη στο απομακρυνομενο πλεον πουλι καθως αναρωτιεμαι
γιατι δεν επεσε με την πρωτη. Αποσταση 35 περιπου μετρα, εξαιρετικη ευκαιρια χανεται. Καπακι μου βγαινουν αλλες τρεις, κατ' ευθειαν επανω μου, σκεπαζω
την πρωτη και ριχνω γρηγορα για να εχω χρονο για τις δυο που ακολουθουν, αποτελεσμα τρεις τουφεκιες αστοχες σε αποστασεις απο 30 εως 40 μετρα.
Χαμηλωμενες οι δυο επομενες τσιχλες, στα 25 μετρα, πεφτουν γεματες αιματα. Αλλαζω αμεσως φυσιγγι σε 28γρ σκοπευτικο αλλα ο "χορος" ειχε τελειωσει.
Απο 07.50 εως τις 09.00 περασαν 12 - 13 πουλια σε απαγορευτικο υψος, πιστευω οτι στα ανατολικα του νομου ειχε περισσοτερα πουλια.
Μου δημιουργειται η εντυπωση οτι ακομα και τα πουλια ειναι μπερδεμενα λογω καιρου, αλλα περιμεναν και αλλα βρισκουν - σε θεμα τροφης αναφερομαι -
πιστευω ομως οτι τις επομενες ημερες θα μπουν παρα πολλα πουλια, ειναι μπροστα μας τα μπασιματα. Καλη συνεχεια σε ολους.

Βγήκα για κανένα σκαρτω δυορο το πρωί... πριν την δουλειά στην περιοχή Χορτιάτη
Ο καιρός ήταν πιασμενος, όπως και τα περισοτερα πουλιά... Δεν πετούσε τιποτα, σαν κάτι να περίμεναν. Της δύο τσίχλες που έπεσαν από τον Θεό της θεωρώ τύχη..Οπότε αλλο ένα κουλούρι και σήμερα μετά από του Σαββάτου. Το μόνο θετικό ήταν την ώρα που έφευγα από τον τόπο, άρχισε να ψιχαλίζει....ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΒΡΟΧΗ
Άντε να δούμε τι θα κάνουμε την Πέμπτη!!!!

χαλια η μέρα σήμερα 2 περασαν από το καρτέρι μου και οι δύο με ακολούθησαν και άλλες δύο πήρε ο ξάδερφος,,,πολλά πουλιά κοπαδάκια ψηλωμένα και με την φορά του αέρα πίσω τους ( δυτικός )

ο κλασσικός μαλάκας κασετοφωνάκιας στα δεξιά μου καμιά 100 μέτρα και να ακούω 3D τις μελωδίες του με τις ωτοασπίδες και ότι πουλί πέρναγε έσπαγε κατευθείαν σε αυτόν,,,αφήνω το καρτέρι μου και πάω προς το μέρος του,,,ήταν καβατζομένος δεν τον έβρισκα, με το που με είδε και πλησίασα το κλείνει,,,,κάνω να φύγω ξανα το ίδιο βιολί,,,κάθομαι ακριβώς μπροστά από το σημείο που πίστευα ότι είναι κρυμμένος και δια μαγείας σταμάτησε η μουσική,,,μέχρι την ώρα που σταμάτησαν να περνάνε έστω και ψηλά τα πουλιά ήμουν μπροστά του,είχα στήσει τοίχο δεν θα πέρναγε τίποτα,,έφυγα να πάω να πάρω τα πραγματα μου από το καρτέρι να φορτώσουμε για την επιστροφή και ακόμα κρυμμένος....το αμάξι του ένα KIA SOUL κόκκινο ΥΡΧ 2308,,,σταμπαρισμένο τον έχω για την επόμενη

ο κλασσικός μαλάκας κασετοφωνάκιας στα δεξιά μου καμιά 100 μέτρα και να ακούω 3D τις μελωδίες του με τις ωτοασπίδες και ότι πουλί πέρναγε έσπαγε κατευθείαν σε αυτόν,,,αφήνω το καρτέρι μου και πάω προς το μέρος του,,,ήταν καβατζομένος δεν τον έβρισκα, με το που με είδε και πλησίασα το κλείνει,,,,κάνω να φύγω ξανα το ίδιο βιολί,,,κάθομαι ακριβώς μπροστά από το σημείο που πίστευα ότι είναι κρυμμένος και δια μαγείας σταμάτησε η μουσική,,,μέχρι την ώρα που σταμάτησαν να περνάνε έστω και ψηλά τα πουλιά ήμουν μπροστά του,είχα στήσει τοίχο δεν θα πέρναγε τίποτα,,έφυγα να πάω να πάρω τα πραγματα μου από το καρτέρι να φορτώσουμε για την επιστροφή και ακόμα κρυμμένος....το αμάξι του ένα KIA SOUL κόκκινο ΥΡΧ 2308,,,σταμπαρισμένο τον έχω για την επόμενη
Kατευθειαν τηλεφωνο στο Δασαρχειο για καταγγελια....καποια στιγμη θα πρεπει ολοι μας να καταλαβουμε οτι δεν ειναι "ρουφιανιά"..... Ολοι αυτοι οι "μαγκες" που γραφουν στα αρχ@δια τους, νομους καθως και τους υπολοιπους κυνηγους θα πρεπει να νοιωσουν κινδυνο,φοβο...να καταλαβουν οτι δεν θα γλιτωσουν αμα κανουν μαλα@ιες....αλλα για να γινει αυτο ολοι μας θα πρεπει να βοηθησουμε τις αρμοδιες υπηρεσιες....

Περσυ μια μερα με παρα πολλα πουλια,εχω εναν κλαρινογαμπρο μπροστα μου με την παρεα του.Ολα καλα μεχρι που εβαλε τα οργανα
να παιζουν.Να μην στρωνει τιποτα!!Αλλοι κυνηγοι πισω μου να εχουν αρχισει την Θεια λειτουργια και αυτοι στα παπαρια τους!Το ειχε με κοντρολ
και καθοτανε καμια 60 μετρα πισω.Σε μια στιγμη σκανε 2 γομαρια απο πισω μου,με κοιταει ο ενας και μου λεει "ελα μαζι"φευγουμε και παμε.
Το ειχε σταμπαρει το τσικλιτηρι πανω σε μια ελια.Λιγο πριν φτασουμε το κλεινει.Συνεχιζει το γομαρι και το ντουφεκαει στο ενα μετρο.Κομματια
το εργαλειο.Προς εκπληξη μου παιδια,δεν μιλησε κανεις τους!Παλι καλα γιατι οπως ηταν αρπαγμενα τα γομαρια θα ειχαμε κηδειες.Δεν τους ξαναειδαμε
στα μερη εκεινα απο τοτε!Τα παιδια τα γνωρισα,δυο αδελφια οικοδομοι απο Πετρουπολη.

Μπράβο ρε αρι!ωραίο βιντεάκι....τα περισσότερα που χάνεις...μπροστά τα χάνεις αν δεν κάνω λάθος!
Ναι Ηλία... Δεν τα έχω βρει ακόμα με τα φυσιγγια κ το τσοκ... Με το tm είναι αρκετές τουφεκιες κ οπότε άλλαζα σε κικς λόγω ύψους ήθελα λίγο το χρόνο μου... Μου δίνει την αίσθηση ότι θέλει λιγότερη προσκοπευση από ότι τα συμβατικά... Γενικά ο συνδυασμός κικς κ κενταυρος 8αρια ήταν μανίκι σκοπευτικα... Δεν συγχωρεί καθόλου κ δεν προλαβαίνεις κ να το συνηθίσεις με 7-8 πουλιά που τουφεκαγα κάθε μέρα...

Ναι Ηλία... Δεν τα έχω βρει ακόμα με τα φυσιγγια κ το τσοκ... Με το tm είναι αρκετές τουφεκιες κ οπότε άλλαζα σε κικς λόγω ύψους ήθελα λίγο το χρόνο μου... Μου δίνει την αίσθηση ότι θέλει λιγότερη προσκοπευση από ότι τα συμβατικά... Γενικά ο συνδυασμός κικς κ κενταυρος 8αρια ήταν μανίκι σκοπευτικα... Δεν συγχωρεί καθόλου κ δεν προλαβαίνεις κ να το συνηθίσεις με 7-8 πουλιά που τουφεκαγα κάθε μέρα...
Δεν σε φοβάμαι....στις κυριαρινες πάντως αλάνθαστος!

Δεν σε φοβάμαι....στις κυριαρινες πάντως αλάνθαστος!
Βγήκαν τελευταίες γι αυτό... :) τις είχα τις εικόνες στο μυαλό μου... Κ ήθελα κ σαν τρελός να τις χουφτωσω... .love.
Το μπροστά βοηθάει, το πίσω δεν σώζεται με τίποτα...

Παρα 8 εκατοστά είμαι 2 μέτρα οπότε κάτι πρέπει να μου κάτσει και μένα..sarcastic..sarcastic..sarcastic.
Αμ δεν μας τα εχεις πει αυτα.Ενταξει τοτε εχεις και εσυ μεριδιο,σιγα-σιγα ολοι θα παρετε,θεμα χρονου, εισαι στην κατασταση για σαββατοκυριακο.sarcastic..ha ha ha..banana.

Status
Not open for further replies.
Back