Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλα πλεον εχω καταλαβει οτι οι τουφεκιες δεν σημαινουν και πολλα πράγματα! Οι τυποι μπορει να ριχνουν στα κουκουναρια, σε πουλια σε 150 μετρα υψος, σε περιστερια, σε καλυκες...οτι θες...μιλαμε για ορδες βλαμμενων στην συνομοταξια μας!
Πόσο...μα πόσο δίκιο έχεις!!
2013...Μεσσηνία....στο απέναντι ύψωμα από εμένα ακούω....τουφεκιές....μονές κυρίως!
Λέω....δεν μπορεί....έχει τόσα πουλιά 300 μέτρα από εμένα...και εγώ δεν βλέπω πούπουλο???
Πάω.....και τι βλέπω??
Τουφεκούσε.... κουκουνάρια!!!

Πόσο...μα πόσο δίκιο έχεις!!
2013...Μεσσηνία....στο απέναντι ύψωμα από εμένα ακούω....τουφεκιές....μονές κυρίως!
Λέω....δεν μπορεί....έχει τόσα πουλιά 300 μέτρα από εμένα...και εγώ δεν βλέπω πούπουλο???
Πάω.....και τι βλέπω??
Τουφεκούσε.... κουκουνάρια!!!

...... ο Άρης ήτανε . .yelling..yelling..yelling.

δοκίμαζε την shotkam........ χε χε χε.

Χαιρετώ την παρέα. Πρωινή εξόρμηση πέριξ Αττικής, πουλάκια πολύ λίγα και μιας και στο μέρος ήμουν μόνος μου ήθελε μπόλικη τύχη να μου περάσουν. Έριξα 1 κουτί, έκανα 2 τσίχλες και 1 καρακάξα. Γνκ το πρωί ξεκίνησα με 2 αστοχίες από αυτές που σε πιάνουν νεύρα σου, το καλό είναι πως τελείωσα με 3 συνεχόμενα πουλιά και αναθάρρησα. Πολλή υγρασία το πρωί και ζέστη. Το ΣΚ πάλι...

Γεια σας και απο εμενα.Πολυ ζεστη σημερα στο καρτερι,θυμιζε κυνηγι τρυγονιου πιο πολυ.Τελικα η κουφαλιτσες αμα ειναι να μπουν,μπαινουν
με οτι καιρο και να κανει.Αρκετα ψηλα τα πουλια αλλα ειχε και κατι πονηρες που εκει που χαζευες πανω ερχονταν να σου παρουν το καπελο!
12 και 4 χαμενες στις αφανες μεσα.Με τετοιο καιρο,να κανω και τον σταυρο μου!!

Μετα απο ενα σαββατο14-9 εντος αττικης κατω του μετριου απο πουλια αλλα καλο καρτερι εδωσε 6 πουλια και ειχαμε τα πρωτα σκαλπ.Κυριακη15-9 ανατολικη αττικη κουλουρης αφου ειδα 5 πουλια ολα κι ολα και αυτα πιασμενα.Σημερα πρωτη εξοδος φθιωτιδα Αμφικλεια απο μπασιμο ολα κι ολα δεν ξεπερνουν τα 25 πουλια που ειδα και απο πιασμενα καμια 40αρια και πολλη αγριεμενα λογο ανωμβριας τα 14 πουλια 2ατομα επιτυχια σε τετραωρο κυνηγι.Την τιμητικη τους μεχρι τωρα ΓΙΑΝΝΕΝΑ ,ΑΡΤΑ, ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ= ΓΥΝΑΙΚΟΧΩΡΙ πολλα τα πουλια μεχρι τωρα εχουν περασει, και το ΑΓΡΙΝΙΟ σταθερα.Μπραβο σε ολα τα παιδια για τις επιτυχιες τους.

Τα έχεις δοκιμάσει Τάκη σε υγρασία?
Λιάκο μου εγώ γεμίζω 10 χρόνια δεν αγοράζω πλην εξαιρετικών περιπτώσεων όπως πέρυσι που ξεμεινα!!φίλος που δουλεύει τα κίτρινα super kill 33 πέρυσι με όλους τους καιρούς έμεινε πολύ ευχαριστημένος σε φάση να μην θέλει να πάρει αλλά φυσίγγια!!!κάνε μια δοκιμή κι εσύ δεν χάνεις τίποτα!!άλλος φίλος πέρυσι πήρε σε ένα κυνήγι κόκκινα super kill 32 και είχε πρόβλημα,ιδιαίτερα το απόγευμα που έβγαλε υγρασία δεν του πήγαιναν με τίποτα!!

Λιάκο μου εγώ γεμίζω 10 χρόνια δεν αγοράζω πλην εξαιρετικών περιπτώσεων όπως πέρυσι που ξεμεινα!!φίλος που δουλεύει τα κίτρινα super kill 33 πέρυσι με όλους τους καιρούς έμεινε πολύ ευχαριστημένος σε φάση να μην θέλει να πάρει αλλά φυσίγγια!!!κάνε μια δοκιμή κι εσύ δεν χάνεις τίποτα!!άλλος φίλος πέρυσι πήρε σε ένα κυνήγι κόκκινα super kill 32 και είχε πρόβλημα,ιδιαίτερα το απόγευμα που έβγαλε υγρασία δεν του πήγαιναν με τίποτα!!
Να σαι καλά Τάκη!πρέπει να βρω μια λύση για την μία ώρα μέχρι να βγει ο ήλιος!

Δοκίμασε mb 32 classic Ηλία,πάνε καλά στην υγρασία και όχι μόνο!!!
Έχεις δίκαιο...πέρυσι που είχα πάρει αυτά για τα Μπάσιματα.. ήταν πολύ καλά τις πρωινές ώρες...μετά που ανέβαινε η θερμοκρασία και ο ήλιος είχα θεματακια!

Έχεις δίκαιο...πέρυσι που είχα πάρει αυτά για τα Μπάσιματα.. ήταν πολύ καλά τις πρωινές ώρες...μετά που ανέβαινε η θερμοκρασία και ο ήλιος είχα θεματακια!
Πρεπει να ειμαι απο τους λιγους που δεν τα βρισκει με την mb32..ιδιως στην υγρασια.

Status
Not open for further replies.
Back