Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Κωσταντινε δεν χαλας κανενα θεμα. Το παραδοσιακος για τον καθενα μας σημαινει αλλα πραγματα ισως και αλλες εικονες. Πιο παραδοσιακος μου φαινεται καποιος με μια παλια Auto 5 παρα με ενα καινουριο κοκορατο δικανο
Αυτό ακριβώς εννοώ φίλε Βικτωρα .well done..

Καλησπέρα σε όλους. Την Κυριακή επιχείρησα να τσεκάρω νέο καρτέρι στα Χανιά. Έκατσα μία ώρα κατέβασα 7 τσίχλες βρήκα τις 2. Αποφάσισα πέρα απο καρτέρι να αλλάξω και φυσίγγια. Φέτος έφαγα τρελή φόλα από lambro tordo 30 και δυστυχώς στα Χανιά δεν μπορώ να βρώ τα express 32 τα οποία κεντάνε. Αγόρασα τα kill 32gr και τα super kill 33,5 του καραμανίδη τα οποία θερίζουν. Με θερμοκρασία 5 βαθμούς κεντάγανε.
Έριχνα με Baikal IZ27 */***. H full τσοκ κάννη τις κατέβαζε από τα 30 μέτρα με τα super kill 33,5gr no8.
Στέλνω και μία φώτο.

gifs upload
express 32 στου μιχελακη σ
Καλησπέρα σε όλους. Την Κυριακή επιχείρησα να τσεκάρω νέο καρτέρι στα Χανιά. Έκατσα μία ώρα κατέβασα 7 τσίχλες βρήκα τις 2. Αποφάσισα πέρα απο καρτέρι να αλλάξω και φυσίγγια. Φέτος έφαγα τρελή φόλα από lambro tordo 30 και δυστυχώς στα Χανιά δεν μπορώ να βρώ τα express 32 τα οποία κεντάνε. Αγόρασα τα kill 32gr και τα super kill 33,5 του καραμανίδη τα οποία θερίζουν. Με θερμοκρασία 5 βαθμούς κεντάγανε.
Έριχνα με Baikal IZ27 */***. H full τσοκ κάννη τις κατέβαζε από τα 30 μέτρα με τα super kill 33,5gr no8.
Στέλνω και μία φώτο.

gifs upload
εξπρες 32 στου μιχελακη στη γογονη

Απογευματινο καρτερακι στα μεγαρα.ξεκινησε τραγικα!στο ενα καρτερι που ηθελα να κατσω ειχε μπροστα φωτια και κοσμο να δουλευει επομενως μαζεψα τα πραγματα μου και εφυγα!πηγα σε ενα αλλο που ειχα στο μυαλο μου,μολις τακτοποιηθηκα αρχισαν να δουλευουν μπροστα μου με τρακτερ....ο ορισμος της γκαντεμιας.τελικα κατα τις πεντε σταματησαν να δουλευουν και καταφερα και πηρα τεσσερις τσιχλες και ενα κιτρινομυτη.για εικοσι λεπτα καλα ηταν...ενθουσιαστηκα με τις μπιχτες ντουφεκιες που εκανα με το skb μου!

πες κι απο που ρε μαστορα να μαθουμε κι εμεις

Λοιπόν για το συγκεκριμένο φυσσίγι διάβαζα στο φόρουμ και είπα να δοκιμάσω λόγω της φόλας που έφαγα με Lambro tordo 30gr και Lambro Mezzo 32gr.
Τα παράγγειλα από τον κένταυρο στην Αθήνα 210 4319704 (www.idiogomosi.com).
Τα kill 32gr 6ευρώ και τα superkill 33,5gr 7.

Πετάχτηκα δύο χωριό το απόγευμα και κατά τις 17:00 πήρα το 20αρι σε ένα κλειστό καρτεράκι που οι τουφεκιες είναι το πολλή μέχρι 10-12 μέτρα και καρφωτές. Μου είχα πει τα παιδιά από την χωριό πως τα απογευματινά δεν υπάρχουν και είχαν δίκιο. Τρία κοτσύφια όλα κι'ολα πέρασαν σαν βολίδες και πήρα τα δύο. Αυτό που ήθελα ομως το είδα, μιας και ήθελα να δω το κοντάκι σε γρήγορες μπηχτες τουφεκιες. Από τουφεκιες γύρω στη περιοχή μετρημένες στα δάχτυλα.
image ru

Λοιπόν για το συγκεκριμένο φυσσίγι διάβαζα στο φόρουμ και είπα να δοκιμάσω λόγω της φόλας που έφαγα με Lambro tordo 30gr και Lambro Mezzo 32gr.
Τα παράγγειλα από τον κένταυρο στην Αθήνα 210 4319704 (www.idiogomosi.com).
Τα kill 32gr 6ευρώ και τα superkill 33,5gr 7.
πηγαινε αν θες στο αναλογο θεμα να συστηθεις και αν μενεις μεσα στα χανια θα ηθελα να βρεθουμε και να σου αγορασω ενα κουτακι για δοκιμη αν θες φυσικα

Πετάχτηκα δύο χωριό το απόγευμα και κατά τις 17:00 πήρα το 20αρι σε ένα κλειστό καρτεράκι που οι τουφεκιες είναι το πολλή μέχρι 10-12 μέτρα και καρφωτές. Μου είχα πει τα παιδιά από την χωριό πως τα απογευματινά δεν υπάρχουν και είχαν δίκιο. Τρία κοτσύφια όλα κι'ολα πέρασαν σαν βολίδες και πήρα τα δύο. Αυτό που ήθελα ομως το είδα, μιας και ήθελα να δω το κοντάκι σε γρήγορες μπηχτες τουφεκιες. Από τουφεκιες γύρω στη περιοχή μετρημένες στα δάχτυλα.
image ru
Μπράβο φίλε χαίρομαι ιδιαίτερα που το έφερες πάνω σου τρέλανε μας τώρα.

Status
Not open for further replies.
Back