Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ξέρεις...τα πρωινά τρέχω να βγάλω τα προς το ζην.Αν είχα χρόνο και ζούσα από λεφτοδεντρα θα πέρναγα από τον Αλέξη για σίγουρο αυτόφωρο.
Ξέρεις πού πουλάνε σπόρους τους; Θα ήθελα να κάνω μια ΦΥΤΕΙΑ λεφτοδέντρων...😸;)

Το θέμα είναι ότι αναφέρθηκαν δημόσια στο κυνήγι των Κυπρίων Ιταλών που σηκώνουν όπλο σε αμπελοπούλια και η μοναδική θέση που ακούστηκε ήταν του Κοσκινά που είπε....
Αααααααεεεεεεεεεωωωωωωωωωωωωω!
Η ΚΣΕ μάλλον θα έβλεπε Nickelodeon εκείνη την ώρα.Δυστυχώς κύριοι αυτοί που μας εκπροσωπούν είναι κατώτεροι του μετρίου και αυτοί που ασχολούνται με τα του κυνηγιού γλυφοκωληδες των από πάνω.

*Στα highlights της κυνηγετικής σαπουνόπερας ήταν το μύνημα του γνωστού ντιρλα τσιπουρομαχου που αναφερόταν που αλλού...στο τσίπουρο.
Τι εγινε ρε παιδια;

Λεω το LM στη IMPALA το έβαλες; κ κάτι άλλο σήμερα το απογευμα είχες νοτια;γιατί έχω 2 κούτες από αυτό το φυσιγγι κ το έχω μόνο για βορια κ κρυο όχι για νοτια
Ναι στο Impala. Υπερβολικά νωρίς για κριτική (2 βολές) όμως ήταν ένα θετικό δείγμα. Δύσκολες βολές.
Άπνοια προς ελάχιστο ΒΔ , σίγουρα όχι νοτιά και 11 βαθμούς θερμοκρασία.
σ.σ. Άρη θα φτερνίστηκες, σε θυμήθηκα.... ;)

Last edited:
Διονύση δεν ξέρω αν έχεις κάποιο δικιο σαυτο αλλά τουλάχιστον εδώ στην Αττική μετά από 2 μέρες τα τριακόσια πήγαιναν σύννεφο κ στο λέω σίγουρα γιατί κάθε μέρα ήμουν έξω κ τα μπλόκα ήταν παντού.οταν σε σταματήσουν λοιπόν πες τους εσύ για το ΦΕΚ.μεχρι που θα σε γράψουν κ για αντίσταση κατά της αρχής.σιγουρα δεν απαγορευόταν το κυνήγι γιατί χρειαζόταν καινούργια ρυθμιστική αλλά απαγορευόταν η μετακίνηση.το θέμα μας όμως δεν είναι το τι μας έκανε το παλιόπαιδο.ενας πρόεδρος πάντα προσέχει πως θα το μεταφέρει στους από κατω κ πως θα το εκφρασει
Είναι εύκολο να δεις αν έχω δίκιο ή όχι. Ήταν μια εποχή που επέτρεπαν να πας στην ύπαιθρο για σκι για να μαζέψεις λουλούδια για να κάνεις ποδήλατο να βγεις με το σκύλο σου,αλλά έλεγαν ότι απαγορεύεται να βγεις με το κυνηγόσκυλο. Έλεγαν απλά, αυτό δεν υπήρχε σε νόμο ψηφισμένο, το πρόστιμο λοιπόν για μετακίνηση για κυνήγι ηταν παράνομο. Προφανώς αν έλεγες σε αυτόν που ήθελε να σου βάλει πρόστιμο ότι είσαι δικηγόρος και ζητούσες να σου δείξει το νόμο δεν θα σε έγραφε. Είμαστε υποχρεωμένοι να ξέρουμε τους νόμους για να μην μας κοροϊδεύουν, γιατί αυτό τότε ήταν μια ξεκάθαρη εξαπάτηση για ψηφοθηρικους λόγους για να αρχίσουν να παίρνουν με το μέρος τους τους σκυλογατοφιλους πού είναι πλέον πολλοί περισσότεροι από εμάς. Εχω ξαναγράψει παλαιότερα ότι εγώ ο ίδιος πήρα τον σύλλογο τότε και τους ρώτησα με πιο νόμο μας απαγορεύουν να μετακινηθούμε για κυνήγι και ξέρεις τι μου απάντησαν; " Το είπε ο Χαρδαλιάς" Τους ξαναρωτάω να μου πουν το νόμο πού έχει ψηφιστει και μου απάντησαν ότι δεν ήξεραν. Όπως ανέφερε και ο @Alex37 κάπου ή είναι άσχετοι ή είναι υποκινούμενοι. Προσωπικά πιστεύω οι υπάλληλοι του συλλόγου είναι άσχετοι,οι πρόεδροι όμως δεν είναι, γνωρίζουν τα πάντα και δεν μπαίνουν τυχαία σε αυτές τις θέσεις.

Είναι εύκολο να δεις αν έχω δίκιο ή όχι. Ήταν μια εποχή που επέτρεπαν να πας στην ύπαιθρο για σκι για να μαζέψεις λουλούδια για να κάνεις ποδήλατο να βγεις με το σκύλο σου,αλλά έλεγαν ότι απαγορεύεται να βγεις με το κυνηγόσκυλο. Έλεγαν απλά, αυτό δεν υπήρχε σε νόμο ψηφισμένο, το πρόστιμο λοιπόν για μετακίνηση για κυνήγι ηταν παράνομο. Προφανώς αν έλεγες σε αυτόν που ήθελε να σου βάλει πρόστιμο ότι είσαι δικηγόρος και ζητούσες να σου δείξει το νόμο δεν θα σε έγραφε. Είμαστε υποχρεωμένοι να ξέρουμε τους νόμους για να μην μας κοροϊδεύουν, γιατί αυτό τότε ήταν μια ξεκάθαρη εξαπάτηση για ψηφοθηρικους λόγους για να αρχίσουν να παίρνουν με το μέρος τους τους σκυλογατοφιλους πού είναι πλέον πολλοί περισσότεροι από εμάς. Εχω ξαναγράψει παλαιότερα ότι εγώ ο ίδιος πήρα τον σύλλογο τότε και τους ρώτησα με πιο νόμο μας απαγορεύουν να μετακινηθούμε για κυνήγι και ξέρεις τι μου απάντησαν; " Το είπε ο Χαρδαλιάς" Τους ξαναρωτάω να μου πουν το νόμο πού έχει ψηφιστει και μου απάντησαν ότι δεν ήξεραν. Όπως ανέφερε και ο @Alex37 κάπου ή είναι άσχετοι ή είναι υποκινούμενοι. Προσωπικά πιστεύω οι υπάλληλοι του συλλόγου είναι άσχετοι,οι πρόεδροι όμως δεν είναι, γνωρίζουν τα πάντα και δεν μπαίνουν τυχαία σε αυτές τις θέσεις.
Εχετε αναρωτηθει μηπως εκεινη την ωρα, ξημερωματα Κυριακης, ποιοι και ποσοι κυκλοφορουν στην εθνικη οδο???
Μηπως αυτες οι απαγορευσεις αφηναν τον δρομο ανοιχτο για μετακινηση/μεταφορα αντικειμενων που δεν επρεπε να ειναι
σε κοινη θεα, ωστε να ειναι ελαχιστοι αυτοι που τα βλεπουν???

Αν άκουγες την επόμενη των Χριστουγέννων που ανοιξαν την μετακινηση για 7 μερες ,την εκπομπή των Κοσκινα Ιορδανογλου θα καταλάβαινες για το τι γλιτσες μιλάμε. Ο Χαρδαλιας ξαφνικά έγινε ο καλός και εμείς που τον σκυλοβριζαμε γίναμε εκείνο το πρωί οι κακοί και αχάριστοι. Τετοιο γλύψιμο ούτε ο γάτος μου στα κακαλα του δεν ρίχνει...

Αν άκουγες την επόμενη των Χριστουγέννων που ανοιξαν την μετακινηση για 7 μερες ,την εκπομπή των Κοσκινα Ιορδανογλου θα καταλάβαινες για το τι γλιτσες μιλάμε. Ο Χαρδαλιας ξαφνικά έγινε ο καλός και εμείς που τον σκυλοβριζαμε γίναμε εκείνο το πρωί οι κακοί και αχάριστοι. Τετοιο γλύψιμο ούτε ο γάτος μου στα κακαλα του δεν ρίχνει...
Δεν άκουσα αλλά φαντάζομαι, εξάλλου όποιος έχει την θέση ή το βήμα οφείλει να ακουληθησει τις εντολές αλλιώς θα έχει επιπτώσεις. Και για να μην γίνει παρεξήγηση,δε το πάμε κομματικά. Αν ήταν άλλος στη θέση του χαρδαλια τα ίδια θα λέγαμε..

Περπατητό σήμερα για να να βγάλουμε κ στην στράτα τα παλιοbaikal μας μην τυχών κ σκουριάσουν τα μηχανήματα...😋
Σε συγκεκριμένα σημεία υπήρχαν κάποιες συγκεντρώσεις πουλιών ενώ κάποια άλλα ήταν άδεια παρόλο που θα έπρεπε να έχει..
Καταφέραμε από οχτώ ο καθένας κ περάσαμε ωραία....
Diana 30γρ ν9 εγώ κ lambro tordo 30γρ ν9 ο φίλος....

Περπατητό σήμερα για να να βγάλουμε κ στην στράτα τα παλιοbaikal μας μην τυχών κ σκουριάσουν τα μηχανήματα...😋
Σε συγκεκριμένα σημεία υπήρχαν κάποιες συγκεντρώσεις πουλιών ενώ κάποια άλλα ήταν άδεια παρόλο που θα έπρεπε να έχει..

Baikalάρες και εσείς ΑΞΙΟΙ 😍

να παίρνουν με το μέρος τους τους σκυλογατοφιλους
Eγώ είμαι γατο-σκυλόφιλος,ο αρκετά σκληρός τύπος πατέρας μου ήταν(και σκέψου ότι αν ζούσε τώρα θα κόντευε τα 95),πολλοί κυνηγοί που ξέρω ΕΙΝΑΙ και ακόμη και από εδώ μέσα πολλοί κυνηγοί έχουν ΚΑΙ γατούλες: ΔΕ σημαίνει ότι όλοι όσοι αγαπούν τα ζωάκια είναι αντικυνηγοί! Μάλλον,θα έλεγα,πολλοί που ΜΙΣΟΥΝ το κυνήγι (και εμάς φυσικά) έχουν σκυλιά-γατιά...

Μπραβο ρε Τασαρα, κελαιδισαν οι Ρωσσοι σημερα. Αντε και στα ταιρια τους. Καλες βολτουλες.

απογευματινο,ουτε οκτω τσιχλες δεν περασαν.Δυο στο χερι ,μια χαμενη.Καλα περασα με τον boy.Αν δεν ηταν και αυτος ισως να μην ειχα βρει καμια γιατι δεν ειχε αρκετο φως,τα φυλλα δε των πλατανων δυσκολευουν τα πραγματα γιατι ειναι και αυτα καφε σαν τα φτερα της τσιχλας.

Attachments

• 20250123_180411.jpg
    20250123_180411.jpg
    166,4 KB · Προβολές: 70
Η μόνη μέρα από αρχές Οκτωβρίου που όντος το ευχαριστήθηκα αρκετά τα πουλιά αλλά ακανόνιστα 100%καινουργια πήγα της 5 και ο φίλος που ήταν εκεί είχε βαρεση δύο όταν πήγα και εγώ στο ποστο μου άρχισαν λίγες λίγες να περνάνε σταδιακά μεχρης της 6*10.... 9 στο χέρι εγώ και 12 ο φίλος μου....πολύ ζέστη όμως για την εποχή έριχνα με την γριά μου ( 302) με μουφα και φυσηγγια 30ρια Ναβάρο τα πουλιά έπεφταν με πολύ αίμα μέχρι και ο σκύλος γεμηστηκε ....για να δούμε θα συνεχίσουν έτσι η θα εξαφανιστούν

Άρχοντες!!! Καρτέρι απόψε σε σημείο σφαγείο 3 άτομα 3 πουλιά...

Status
Not open for further replies.
Back