Ο παππούς έχει εμπειρία.Σοφό και σωστό....
Ο παππούς έχει εμπειρία.Σοφό και σωστό....
Στο βουνό ένα απόγευμα στα γουρούνια παραλίγο να πάθω εγκεφαλικό.Πρεπει να μου πέρασαν και 40 μαύρα σε 30 λεπτά χαλαρα στα 15 μετρα πανω αποντο κεφαλι μου ολα....Πάλι καλά που έχει και αυτά ψηλα αλλά δύσκολα να κατέβουν εδώ τουλάχιστον.Ένα ακόμα περίεργο της φετινής χρονιάς, είναι πως βλέπω κοτσύφια από τον Νοέμβρη σε αριθμούς που άλλες χρονιές τα έβλεπα μετά τις 10 Φλεβάρη
Στο τελευταίο περπατητό στα 10 πρώτα πουλιά τα 6 ήταν κοτσύφια κι ο ξάδερφος είχε 2/2 κοτσύφια
Φέρε μία με 2 σελίδες Ε9 και σου δίνω καρτέρι τώραΟ παππούς έχει εμπειρία.
Λυπάμαι που θα σε στεναχωρήσω, αλλά η συντριπτική πλειοψηφία των "κυνηγών" ούτε καν το διανοείται.Να 'σαι καλά!!! Ελπίζω να το έκανε η πλειοψηφία αν όχι όλοι!
Γιώργο μην τον πιστεύεις...του Χάρη το καρτέρι θα σου δώσει.. που δεν περνάει τίποτα..Φέρε μία με 2 σελίδες 69 και σου δίνω καρτέρι τώρα![]()
έτσι έδωσε και στον Χάρη το καρτέρι;Γιώργο μην τον πιστεύεις...του Χάρη το καρτέρι θα σου δώσει.. που δεν περνάει τίποτα..
Τις δύο σελίδες 69...προϋπηρεσία θέλει μάλλον ...![]()
Ο Χάρης...δεν έχει ανάγκη για καρτέρι...όπου και να κάτσει από πάνω του περνάνε...έτσι έδωσε και στον Χάρη το καρτέρι;![]()
Έχουν πλάκα μερικοί άνθρωποι κρατούν ένα μέρος επτασφράγιστο μυστικό και το ξέρουν αυτοί κι μερικες εκατοντάδες ακόμη,απλά να μη το μάθει κάποιος γνωστός τους που δε θέλουν από αυτούς .Και γιατί για τσίχλες είναι κάποια πράγματα που σηκώνουν πολύ γέλιο,και δεν το λέω για να υποτιμήσω το θήραμα γιατί αυτό το θήραμα σε κάνει σκοπευτή .Εδώ το φόρουμ είναι σε καλά επίπεδα. Οι περισσότεροι ενημερώνουν και συζητούν. Που να δεις σε σελίδες στο fb που ανεβάζουμε κανένα βίντεο για το χαβαλέ και μας κράζουν ότι καίμε τα μέρη γιατί αναφέραμε το νομό ή γιατί καταλαβαίνουν το μέρος από κάποιες εικόνες... Λες και αυτός που ξέρει τα μέρη δε θα μάθει ή δεν θα τα ψάξει.
Δεν υπάρχει καλό μέρος που να είναι κρυφό. Και όλοι πάνε εκεί ακολουθώντας τις τουφεκιες. Πολύ απλά πράγματα.Έχουν πλάκα μερικοί άνθρωποι κρατούν ένα μέρος επτασφράγιστο μυστικό και το ξέρουν αυτοί κι μερικες εκατοντάδες ακόμη,απλά να μη το μάθει κάποιος γνωστός τους που δε θέλουν από αυτούς .Και γιατί για τσίχλες είναι κάποια πράγματα που σηκώνουν πολύ γέλιο,και δεν το λέω για να υποτιμήσω το θήραμα γιατί αυτό το θήραμα σε κάνει σκοπευτή .
Εμαθαν για τον πρωθυπουργό και εξαφανίστηκαν!Για άλλοι μια μέρα δεν πετάει τίποτα μηλαμε για ιστορικά χαλιά εξαφανισμένα ολλα τα είδη
Γλαρους δεν εχει το νησι;Για άλλοι μια μέρα δεν πετάει τίποτα μηλαμε για ιστορικά χαλιά εξαφανισμένα ολλα τα είδη
για καρτερι συμφονο κι εγο ενα νομο ομοσ μπορουμε νονιζο να τον πουμεΕγώ διαφωνώ να γράφονται λεπτομέρειες για πόστα καλά κάνουν όσοι το κάνουν και τα κρατάνε κρυφά γιατί υπάρχουν άτομα που μπένουν να ψαρέψουν?? Και μετά πηγενουμε και τα καίνε.....μπορείς άνετα να γράψεις είδα αυτά τα πουλιά μεχρει εκεί...
Μην το λες με σιγουριά, γιατί (καρατσεκαρισμένο 100%) κάποιοι φέρνουν πολλές δεκάδες άδειους κάλυκες και τους σκορπίζουν σε πιθανά στέκια για αποπροσανατολισμό και ξεκάρφωμα.Και τα φυσίγγια στο έδαφος, που δεν τα μαζεύει κανείς![]()
Ωραία...Μην το λες με σιγουριά, γιατί (καρατσεκαρισμένο 100%) κάποιοι φέρνουν πολλές δεκάδες άδειους κάλυκες και τους σκορπίζουν σε πιθανά στέκια για αποπροσανατολισμό και ξεκάρφωμα.
Το έχω δει με τα μάτια μου τους 2-3 τελευταίους μήνες τουλάχιστον 4 φορές.
Την περιοχή μου τη ξέρω καλύτερα απ΄τη τσέπη μου.
σ.σ. έχουν και κάτι κοινό. Είναι μονίμως άδειες....![]()