Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Γαλατά Τροιζήνα έβαλε αρκετά πουλιά σήμερα,όποιοι ειναι στην ευρύτερη περιοχή ας κάνουν μια βόλτα
μπραβο ρε παυλο που ενημερώνεις και για τα καλα νεα γιατι βαρεθηκα να λενε μονο για της αποτυχιες και εάν ηξεραν κατι καλο δεν μιλαγε κανενας εδώ μεσα και τα μαθαίνουμε τελευταίοι που ειχαν πεσει τα πουλια ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΤΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΙΑ ΠΑΡΑΛΕΙΑΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΟΥΛΙΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΟΠΟΥ ΒΡΟΥΝ ΦΑΕΙ ΘΑ ΜΕΝΟΥΝ !!!!!ΚΑΛΗΜΕΡΑ

Μακάρι να τα βρίσκαμε στις ώρες και μέρες να πηγαίναμε μαζί να κυνηγήσουμε στο ίδιο καρτέρι με τους περισσότερους από εδώ μεσα

Τα κοντινα καρτερία μου κοινώς κοτέτσια θα τα μάθω δύσκολα σε κάποιον γιατί πάω να ξεσκάσω 1-2 ώρες από την καθημερινοτητα και δεν θέλω σε καμία περίπτωση να μη βρίσκω να κάτσω επειδή κάποιος δεν σεβαστηκε το μέρος και το έκανε Ομονοια,,,,άλλωστε αυτό κάνετε και οι περισσότεροι πιστεύω οπότε δεν θέλω να παρεξηγηθω

Μακάρι να τα βρίσκαμε στις ώρες και μέρες να πηγαίναμε μαζί να κυνηγήσουμε στο ίδιο καρτέρι με τους περισσότερους από εδώ μεσα

Τα κοντινα καρτερία μου κοινώς κοτέτσια θα τα μάθω δύσκολα σε κάποιον γιατί πάω να ξεσκάσω 1-2 ώρες από την καθημερινοτητα και δεν θέλω σε καμία περίπτωση να μη βρίσκω να κάτσω επειδή κάποιος δεν σεβαστηκε το μέρος και το έκανε Ομονοια,,,,άλλωστε αυτό κάνετε και οι περισσότεροι πιστεύω οπότε δεν θέλω να παρεξηγηθω
Παυλο εχεις δικιο ...οπως ελεγαν και οι παλιοι τα καρτερια ουτε πατερας σε γιο δε τα λεει χαχαχαχαχαχχ

Λεβέντες υπάρχει κανένα νέο από Πελασγια μεριά έχει κρατήσει κανα πουλάκι να ρίξουμε καμιά τουφεκιά την Κυριακή; Η θα πάω παλι με τα έξοδα και θα φάω φολα όπως αρχές Δεκέμβρη; Όποιος έχει πάει εκεί κοντά ας ενημερώσει δε χρειάζεται να αναφέρει το μέρος η το χωριό αν δεν θέλει (αν κι εγώ αυτό δεν το καταλαβαίνω για τόσο μακριά από Αθήνα μερη), μη ξαναφαμε φολα, τουλάχιστον να τουφεκισουμε λίγα πουλάκια.

και εάν ηξεραν κατι καλο δεν μιλαγε κανενας εδώ μεσα

Μην το λές αυτό φίλε μου!
Εγώ σταμάτησα να γράφω....γιατί όταν έγραψα για κάτι καλό....βγήκαν "ξαδέρφια" συγγενείς και κάτοικοι της περιοχής να γράψουν ότι λέω μπαρούφες...λες και άλλη δουλειά δεν είχα από το να κοροιδεύω τον κόσμο.

Είχε απογευματινό καρτέρι σήμερα το πρόγραμμα. Περισσότερο για να τσεκάρω την αλλαγή που έκανα στην κλίση κοντακίου του δίκανου. Πουλάκια τα ίδια περίπου σε αριθμό με πριν 10 ημέρες, αλλά με πιο ιδιότροπη πτήση. Μάλλον το παράκανα με τη μείωση της κλίσης... Εκεί που δεν έβλεπα την μπίλια χωρίς το πρόσθετο σιλικόνης που είχα βάλει στη ράχη, τώρα βλέπω ρίγα και αρκετή... Η τροποποίηση έγινε από τον Κώστα Λιάκο ο οποίος "λύγισε" το κοντάκι μειώνοντας τη μεγάλη κλίση κατά 14 χιλιοστά. Αύριο-μεθαύριο έχει δοκιμές επί χάρτου! Το αποτέλεσμα: 11 τουφεκισμένα, 6 ξεπουπουλιασμένα και τρία έπεσαν τραυματισμένα από τα οποία βρήκα το ένα. Φυσίγγια Euromix 8/9 και Nsi sporting.
Αρχαίες Κλεωνές

μπραβο ρε παυλο που ενημερώνεις και για τα καλα νεα γιατι βαρεθηκα να λενε μονο για της αποτυχιες και εάν ηξεραν κατι καλο δεν μιλαγε κανενας εδώ μεσα και τα μαθαίνουμε τελευταίοι που ειχαν πεσει τα πουλια ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΤΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΙΑ ΠΑΡΑΛΕΙΑΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΟΥΛΙΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΟΠΟΥ ΒΡΟΥΝ ΦΑΕΙ ΘΑ ΜΕΝΟΥΝ !!!!!ΚΑΛΗΜΕΡΑ
Αδερφε με ολο το συμπαθειο αλλα δεν συμφωνω με την τοποθετηση σου
Περιμενεις απο πληροφοριες του διαδικτιου να βρεις θηραματα ?
Καποιοι εχουν ξοδεψει χρονο-χρημα -κουραση για να βρουν εστω και 10 πουλια παραπανω γιατι να το αποκαλυψουν δεν μπορω να το καταλαβω αυτο
Μην ξεχνας οτι εκτος απο τα ενεργα Μελη του φορουμ που πανω κατω εχουμε και μια συναδελφικη καλημερα
υπαρχουν και οι BIG BROTHER που παραμονευουν καθε πληροφορια για να βαλουν με ανεση το θηραμα στο τηγανι
Το να αναφερουμε Νομο η εστω στο περιπου μια κοντινη περιοχη συμφωνω
αλλα ακριβης τοποθεσια ειναι καταστροφη και του κυνηγιου αλλα και του θηραματος

Παύλο είσαι μάγκας.....Έτσι είναι ακριβώς το πράγμα....3 χρόνια πρίν μ είπαν 2 πολύ γνωστοί μου να τους πάρω για πρωίνό υδρόβιο, πράγματι αφού μ τ είπαν 4-5 φορές θεώρησα κ εγώ σωστό με όλη μου την καρδιά να τους πάρω αφού είχε κ παπιά τότε. Έλα μ όμως π γλυκάθεικαν κ ένα πρωί φέραν κ +2 νωματαίους κ μετά δν ξεκόλαγαν από κει κ ακόμη πηγαίνουν......Όταν εγώ τους είπα όμως πρόπερσυ να πάμε για καρτέρι τσίχλας ξανά κ ξανά.....ενώ ήξεραν καρτέρι....... όλο με απέφευγαν με τρόπο.....αφού δν είδα φως πέρνω την απόφαση κ μια μέρα με το μηχανάκι πάω ψάχνωντας κ βρίσκω 3 σημεία ιδανικά..... τα κυνήγησα στα επιστρόφια τότε ας χάραμησα το μισό φεβρουάριο. Είδα σταδιακά στο κάθε καρτέρι το που περνάνε τα περισσότερα πουλιά κ τώρα πάω ολομόναχος 2 ωρίτσες κ κάνω τη (σκοποβολή) μου κ ξεσκάω λίγο. Κ έχω 3 διαφορετικά (κοτέτσια όπως λέτε) κ τα πάω εναλλάξ για να μην τα καίω συχνά στα σμπάρα.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα δύο αυτά άτομα με έχουν πρίξει τώρα να τα πάρω στο καρτέρι μου κοντά.....Για πιο λόγο; Να πάνε να βρουν όπως έφαγα 10ημέρες να βρω βολευτικό καρτέρι. Για να έρθει ο κάθε (τζαμπατζής) να τα βρει έτοιμα......ΌΧΙ ΡΕ....Όσοι έχετε καρτέρια πιστεύω πως δν πάτε ποτέ με περισσότερους από 1 ακόμη άτομο μαζί σας. Κ αυτό θα σας είναι έμπιστο για να τ πάρετε κοντά σας......
Και ζητώ συγνώμη για τη μακρυγορία μου...

Παιδιά χαλαρώστε δεν είπε κανεις να δώσετε στίγμα και να φανερώσετε τα καρτέρια!!!! Όλοι λιγο πολύ κ ειδικά όσοι μένουν στην Αθήνα ξοδεύουν χρόνο κ χρήμα να πάνε μια κυν. βόλτα...το να πέις αν έχει πουλιά στη χαλκίδα πχ η Νεμέα...δε νομίζω οτι είναι κακό!! Τσίχλα ειναι!!!

Status
Not open for further replies.
Back