μην μας μπριζωνεις πρωι πρωιΓαλατά Τροιζήνα έβαλε αρκετά πουλιά σήμερα,όποιοι ειναι στην ευρύτερη περιοχή ας κάνουν μια βόλτα
Πηγες ή στο ειπαν?Γαλατά Τροιζήνα έβαλε αρκετά πουλιά σήμερα,όποιοι ειναι στην ευρύτερη περιοχή ας κάνουν μια βόλτα
Παυλο η ερωτηση μου δεν ηταν για να πω αν ηταν ραδιο αρβυλα ή οχι αλλα για να δω αν το χαρηκες και αν ζεστανες την κανη της L4Sμου το ειπε φίλος που πήγε σήμερα Σταυρο
To 692?δεν μου πέρασε καν από το μυαλό κάτι τέτοιο,,,,η L4S καθαρίστηκε αποθηκεύτηκε βγήκε το άλλο κανόνι για αύριο που θα πάμε μια βόλτα
μπραβο ρε παυλο που ενημερώνεις και για τα καλα νεα γιατι βαρεθηκα να λενε μονο για της αποτυχιες και εάν ηξεραν κατι καλο δεν μιλαγε κανενας εδώ μεσα και τα μαθαίνουμε τελευταίοι που ειχαν πεσει τα πουλια ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΤΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΙΑ ΠΑΡΑΛΕΙΑΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΟΥΛΙΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΟΠΟΥ ΒΡΟΥΝ ΦΑΕΙ ΘΑ ΜΕΝΟΥΝ !!!!!ΚΑΛΗΜΕΡΑΓαλατά Τροιζήνα έβαλε αρκετά πουλιά σήμερα,όποιοι ειναι στην ευρύτερη περιοχή ας κάνουν μια βόλτα
Δεν έχεις κ άδικο.....κατάντησε η τσίχλα....φάσσα λεμεεε!!!εάν ηξεραν κατι καλο δεν μιλαγε κανενας εδώ μεσα
Αυτό είναι βαρύ και δύσκολο, δεν τα μπορώ αυτά θέλω σβελταδα στη τσιχλα,,,για το Breda 930 λέωTo 692?
Παυλο εχεις δικιο ...οπως ελεγαν και οι παλιοι τα καρτερια ουτε πατερας σε γιο δε τα λεει χαχαχαχαχαχχΜακάρι να τα βρίσκαμε στις ώρες και μέρες να πηγαίναμε μαζί να κυνηγήσουμε στο ίδιο καρτέρι με τους περισσότερους από εδώ μεσα
Τα κοντινα καρτερία μου κοινώς κοτέτσια θα τα μάθω δύσκολα σε κάποιον γιατί πάω να ξεσκάσω 1-2 ώρες από την καθημερινοτητα και δεν θέλω σε καμία περίπτωση να μη βρίσκω να κάτσω επειδή κάποιος δεν σεβαστηκε το μέρος και το έκανε Ομονοια,,,,άλλωστε αυτό κάνετε και οι περισσότεροι πιστεύω οπότε δεν θέλω να παρεξηγηθω
και εάν ηξεραν κατι καλο δεν μιλαγε κανενας εδώ μεσα
Αδερφε με ολο το συμπαθειο αλλα δεν συμφωνω με την τοποθετηση σουμπραβο ρε παυλο που ενημερώνεις και για τα καλα νεα γιατι βαρεθηκα να λενε μονο για της αποτυχιες και εάν ηξεραν κατι καλο δεν μιλαγε κανενας εδώ μεσα και τα μαθαίνουμε τελευταίοι που ειχαν πεσει τα πουλια ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΤΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΙΑ ΠΑΡΑΛΕΙΑΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΟΥΛΙΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΟΠΟΥ ΒΡΟΥΝ ΦΑΕΙ ΘΑ ΜΕΝΟΥΝ !!!!!ΚΑΛΗΜΕΡΑ
Παύλο είσαι μάγκας.....Έτσι είναι ακριβώς το πράγμα....3 χρόνια πρίν μ είπαν 2 πολύ γνωστοί μου να τους πάρω για πρωίνό υδρόβιο, πράγματι αφού μ τ είπαν 4-5 φορές θεώρησα κ εγώ σωστό με όλη μου την καρδιά να τους πάρω αφού είχε κ παπιά τότε. Έλα μ όμως π γλυκάθεικαν κ ένα πρωί φέραν κ +2 νωματαίους κ μετά δν ξεκόλαγαν από κει κ ακόμη πηγαίνουν......Όταν εγώ τους είπα όμως πρόπερσυ να πάμε για καρτέρι τσίχλας ξανά κ ξανά.....ενώ ήξεραν καρτέρι....... όλο με απέφευγαν με τρόπο.....αφού δν είδα φως πέρνω την απόφαση κ μια μέρα με το μηχανάκι πάω ψάχνωντας κ βρίσκω 3 σημεία ιδανικά..... τα κυνήγησα στα επιστρόφια τότε ας χάραμησα το μισό φεβρουάριο. Είδα σταδιακά στο κάθε καρτέρι το που περνάνε τα περισσότερα πουλιά κ τώρα πάω ολομόναχος 2 ωρίτσες κ κάνω τη (σκοποβολή) μου κ ξεσκάω λίγο. Κ έχω 3 διαφορετικά (κοτέτσια όπως λέτε) κ τα πάω εναλλάξ για να μην τα καίω συχνά στα σμπάρα.Μακάρι να τα βρίσκαμε στις ώρες και μέρες να πηγαίναμε μαζί να κυνηγήσουμε στο ίδιο καρτέρι με τους περισσότερους από εδώ μεσα
Τα κοντινα καρτερία μου κοινώς κοτέτσια θα τα μάθω δύσκολα σε κάποιον γιατί πάω να ξεσκάσω 1-2 ώρες από την καθημερινοτητα και δεν θέλω σε καμία περίπτωση να μη βρίσκω να κάτσω επειδή κάποιος δεν σεβαστηκε το μέρος και το έκανε Ομονοια,,,,άλλωστε αυτό κάνετε και οι περισσότεροι πιστεύω οπότε δεν θέλω να παρεξηγηθω