Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Στράτο & γω ανεβαίνω αρκετά συχνά στο Καλλίδρομο,έχει πουλιά αλλά τις περισσότερες φορές παίζουν ανάμεσα στα έλατα χωρίς τις περισσότερες φορές να έχεις ευκαιρία να τουφεκίσεις.Μου αρέσουν πάρα πολύ αν & ακόμα δεν έχω ανέβει καμμιά βόλτα,πιστεύω μετά τις 20 του μήνα να ανέβω μια βόλτα

απο δρυμαια ανεβαινεις? η απο την αλλη πλευρα?

Και σήμερα λοιπόν στο απογεματινό μου...
Πουλάκια μέτρησα συνολικά καμιά 10ριά όλα κι όλα, σε όλον τον οπτικό μου ορίζοντα, συμπεριλαμβανομένων 2 - 3 κοτσύφων (τα υπόλοιπα ήταν τσίχλες)...!
Μετρημένες και οι ντουφεκιές μου, κράτησαν 5 τσιχλούλες...!
Καλά είναι...!

Καλημερα στην παρεα,σημερα για φασσες ξεκινησα,οι κυριες ομως δεν μου κανανε τη χαρη να εμφανιστουν,με αποζημιωσαν ομως με το παραπανω οι δεντροτσιχλες που παιζαν στο μερος!
Εκανα 7 πουλια,μπορεσα και βρηκα τα 4!
Φυσιγγια 30γρ.lambro tordo no 9.
8277-C08-F-AF61-4715-B7-E7-7-A2083-C0-DDFD.jpg

ABCA578-C-7-DD2-478-B-B87-B-44-E5-C2-CDF317.jpg

Last edited by a moderator:
αυτά τα 692 έχουν βγει καλά ;
Έχεις αντίθετη άποψη από αυτά που λένε τα παιδιά στο αντίστοιχο θέμα Παύλο; Προσωπικά δεν έχω ιδέα...

ΣΚ θα κάνω το πρώτο περπατητο καιρού και παρέας επιτρέποντος. Για να δούμε τι θα γίνει παλικάρια!

Έχεις αντίθετη άποψη από αυτά που λένε τα παιδιά στο αντίστοιχο θέμα Παύλο; Προσωπικά δεν έχω ιδέα...

ΣΚ θα κάνω το πρώτο περπατητο καιρού και παρέας επιτρέποντος. Για να δούμε τι θα γίνει παλικάρια!
Το ΣΚ θα αναστεναξουν ποδαρια! Πιστευω ηρθε η ωρα που ακομα και οι καρτεριτζηδες απηυδησαν και θα περπατησουν!

Καλημερα στην παρεα,σημερα για φασσες ξεκινησα,οι κυριες ομως δεν μου κανανε τη χαρη να εμφανιστουν,με αποζημιωσαν ομως με το παραπανω οι δεντροτσιχλες που παιζαν στο μερος!
Εκανα 7 πουλια,μπορεσα και βρηκα τα 4!
Φυσιγγια 30γρ.lambro tordo no 9.

Ωραίος ο πάικτης...!!! Να χαίρεσαι και τη δικαννάρα σου...!!!
Και 'γω είμαι άρρωστος και με τις δεντρότσιχλες και με τα αλληλεπίθετα και, ειλικρινά, χαίρομαι για τους συναδέλφους με τέτοια ντουφεκάκια...!!! Δεν αντέχω άλλο τα αυτογεμή...!!! Έχει πήξει το μάτι μου με δαύτα...!!!

αυτά τα 692 έχουν βγει καλά ;

Beretta αλληλεπίθετο και κακό δεν υπάρχει...!!! Όλα είναι κορυφαία από κάθε σκοπιά...!!!
Είναι σαν να ρωτάς, αγαπητέ Παύλε, "τα Mercedes είναι καλά"...?

(Πάντα σε φιλικό και παρεϊστικο πνεύμα...! Μην παρεξηγηθώ...!)

Last edited:
Εγω παντως θα δωσω μεχρι 15/11 για τα περασματα,,,κατι με τρωει μερες τωρα

Μπααααα... Ό,τι έγινε, έγινε Περικλή, όσον αφορά στα μπασίματα...! Μόνο τοπικές μετακινήσεις τώρα (οριζόντιες ή κάθετες) και το κλασσικό πήγαινε - έλα, κούρνια - βοσκή και τούμπαλιν...!

Αντε κάνε καμιά γύρα κ πετα κ καμιά κοτρωνα να ξεπεταξεις καμιά τσίχλα κ μην βαριεσαι νέο παιδί....yelling..yelling.

Εγώ παιδιά, επιτρέψτε μου, δεν το αντέχω καθόλου το περπατητό...! Με κουράζει και το βαριέμαι αφάνταστα...! Είμαι "ορκισμένος" καρτεριτζής...!!!
Ωστόσο, σέβομαι ειλικρινά τους "περιπατητές" τσιχλοκυνηγούς...! Αφού τους αρέθει έτσι... "με γεια τους - με χαρά τους"...!

Μπααααα... Ό,τι έγινε, έγινε Περικλή, όσον αφορά στα μπασίματα...! Μόνο τοπικές μετακινήσεις τώρα (οριζόντιες ή κάθετες) και το κλασσικό πήγαινε - έλα, κούρνια - βοσκή και τούμπαλιν...!

εδω θα μαστε να το δουμε......νομιζω οτι εχουμε να δουμε πραγματακια ακομα

Status
Not open for further replies.
Back