Μη μας αφήνεις σε αγωνία μωρή κορινθιακή.καρακάξα.Πες μας , την συναρμολόγησες τελικά ;;;........Αυτη ειναι σε καλυτερη κατασταση,την άλλη επρεπε να την συναρμολογησω...
Εεε τι να κανω!
.

Μη μας αφήνεις σε αγωνία μωρή κορινθιακή.καρακάξα.Πες μας , την συναρμολόγησες τελικά ;;;........Αυτη ειναι σε καλυτερη κατασταση,την άλλη επρεπε να την συναρμολογησω...
Εεε τι να κανω!
.
Γιατι μαν;Η τσίχλα δεν είναι το στυλ μου αλλά θα πηγαίνω![]()
Οχι Δημητρακη.....Μη μας αφήνεις σε αγωνία μωρή κορινθιακή.καρακάξα.Πες μας , την συναρμολόγησες τελικά ;;;![]()
Στράτο & γω ανεβαίνω αρκετά συχνά στο Καλλίδρομο,έχει πουλιά αλλά τις περισσότερες φορές παίζουν ανάμεσα στα έλατα χωρίς τις περισσότερες φορές να έχεις ευκαιρία να τουφεκίσεις.Μου αρέσουν πάρα πολύ αν & ακόμα δεν έχω ανέβει καμμιά βόλτα,πιστεύω μετά τις 20 του μήνα να ανέβω μια βόλτα
Και από τις δύο πλευρές,από Δρυμαία είναι λίγο ζόρικος ο δρόμος σε κάποια σημεία,ενώ από την άλλη είναι καλύτερος.απο δρυμαια ανεβαινεις? η απο την αλλη πλευρα?
Έχεις αντίθετη άποψη από αυτά που λένε τα παιδιά στο αντίστοιχο θέμα Παύλο; Προσωπικά δεν έχω ιδέα...αυτά τα 692 έχουν βγει καλά ;
Το ΣΚ θα αναστεναξουν ποδαρια! Πιστευω ηρθε η ωρα που ακομα και οι καρτεριτζηδες απηυδησαν και θα περπατησουν!Έχεις αντίθετη άποψη από αυτά που λένε τα παιδιά στο αντίστοιχο θέμα Παύλο; Προσωπικά δεν έχω ιδέα...
ΣΚ θα κάνω το πρώτο περπατητο καιρού και παρέας επιτρέποντος. Για να δούμε τι θα γίνει παλικάρια!
Ούτε κανΤο ΣΚ θα αναστεναξουν ποδαρια! Πιστευω ηρθε η ωρα που ακομα και οι καρτεριτζηδες απηυδησαν και θα περπατησουν!
Αντε κάνε καμιά γύρα κ πετα κ καμιά κοτρωνα να ξεπεταξεις καμιά τσίχλα κ μην βαριεσαι νέο παιδί...Ούτε καν![]()
Μαζι σου....εξαλλου ειναι οι μερες για τις χοντρουλεςΕγω παντως θα δωσω μεχρι 15/11 για τα περασματα,,,κατι με τρωει μερες τωρα
αυτά τα 692 έχουν βγει καλά ;
Εγω παντως θα δωσω μεχρι 15/11 για τα περασματα,,,κατι με τρωει μερες τωρα
Αντε κάνε καμιά γύρα κ πετα κ καμιά κοτρωνα να ξεπεταξεις καμιά τσίχλα κ μην βαριεσαι νέο παιδί...![]()
Μπααααα... Ό,τι έγινε, έγινε Περικλή, όσον αφορά στα μπασίματα...! Μόνο τοπικές μετακινήσεις τώρα (οριζόντιες ή κάθετες) και το κλασσικό πήγαινε - έλα, κούρνια - βοσκή και τούμπαλιν...!