Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλημέρα σε όλους!
Είμαι ένας από αυτούς που υποστηρίζουν ότι ΠΟΥΛΙΑ υπάρχουν και μάλιστα πολλά....στο περπατητό! Ενδειτικά αναφέρω ότι ακόμα και στις εξορμήσεις για μπεκάτσα...σηκώνω...δεκάδες κοτσύφια και τσίχλες.
Στα καρτέρια μην περιμένετε...δεν δουλεύει τίποτα!!
Συμφωνώ με τον συνάδλεφο που έγραψε ότι μέχρι τώρα είναι καρμπόν η χρονιά 2015-2016. Τα πουλιά είναι πολλά....τα κοτσύφια περισσότερα...αλλά λογγομένα...και βγαίνουν με δυσκολία! Οπλιστείτε με υπομονή....επιμονή....γράψτε χιλιόμετρα...και προς το παρόν αφήστε το καρεκλάκι στο σπίτι. Ίσως το χρειαστούμε πιο μετά....τώρα είναι η ώρα για περπάτημα!
Καλή συνέχεια σε όλους!

Τα μισοταπα λειτουργουν περίπου σαν μαλλινοταπα.
Η βασικη διαφορα ειναι πως η μαλλινη "σκουπιζει",σε μεγαλο βαθμο τα καταλοιπα απο την προηγούμενη τουφεκια.
Τα σκαγια δεν παραμορφωνονται μονο απο την τριβη με το κοιλο της καννης.
Και η πιεση μεταξυ των,τα παραμορφωνει.
Σε στενα τσοκατισματα,το κυαθιο επιφέρει κι αλλη στενωση,με αναλογα "στριμωγματα".
Αν ριξουμε απο μια καννη 10/10 φυσιγγι με μαλλινη και φυσιγγι με κυαθιο,ιδιου φορτιου , ιδιου νουμερου και σκληροτητας σκαγιων,θα δουμε τις διαφορες....
Ισως αναθεωρησουμε και την αποψη περι...ημιδιασπορας...:)

Λιακο αν εχει εναλλασσομενα τσοκ παρε ενα ελαφρυ 10αρι η 9αρι με συγκεντρωτηρα και βαλε κυλινδρο και 4αρι.
Δε θελει κατι αλλο.
Τα πουλια που είναι οεο;;;
Αγανακτησαμε
Καστορακο,δεν ξερω που ειναι τα πουλια σας,αλλα το δικο μου ειναι λογκομενο,και δεν βγαινει με τιποτα.crying smile..crying smile..vert funny..vert funny.

Καστορακο,δεν ξερω που ειναι τα πουλια σας,αλλα το δικο μου ειναι λογκομενο,και δεν βγαινει με τιποτα.crying smile..crying smile..vert funny..vert funny.
Χαχαχαχ χαχ!
Γιαννη και εκει να μεινει. Αστο μπας και προγγιξει κανενα απο τα πυκνα και δουλεψει κανενα καρτερι.big smile..vert funny.

έχω την εντύπωση ότι έχουμε ξεφύγει από την ουσία του νήματος.
γράφουμε πολλά που ταιριάζουν σε άλλες ενότητες και ελάχιστα για το κυνήγι.
μπορεί να κάνω λάθος, αλλά δεν βρίσκω αυτό που θέλω.
Κυνηγι, γιοκ, εξαλου για πουλια γραφουμε.my man..big smile..big smile..big smile.

Το πρωί πήγα να σπάσω λίγο την στέρηση μου με μια βόλτα στο Μαρκόπουλο....μπας και.
Αμ δε .... 1 τσίχλα είδα να περνά ανοιχτά και μακρυά μου και συνολικά άκουσα 7-8 τουφεκιές σε όλο τον κάμπο.... Δράμα , κρύο πολύ και υγρασία παγωμένη στο έδαφος.
Το χειρότερο είναι οτι ο πεθερός μου τραυματίστηκε στο χέρι και είναι στο κρεβάτι , οπότε για ΣΚ όποιο μέλος του Φόρουμ θέλει παρέα ας μου πει για να βγούμε για περπάτημα.

αυτα κανει η μεσοταπα 9,5-10 στα σφιχτα τσοκαρισματα με τους στενους αυλους
9zLhemq.jpg

.pop..pop.

Status
Not open for further replies.
Back