Θα σου στειλω τη φωτο στο messeng.και αν θες βαλτη στο φορουμΓια να δούμε....για να δούμε!
Θα σου στειλω τη φωτο στο messeng.και αν θες βαλτη στο φορουμΓια να δούμε....για να δούμε!
φιλε πιστευω οτι ειναι το καλητερο παντρεμαΝικο με τσοκ 1-3 απο 18,2 αυλο(baikal) στο περπατητο με mezzo 9-10
Πουλια red bullΛιακο αν εχει εναλλασσομενα τσοκ παρε ενα ελαφρυ 10αρι η 9αρι με συγκεντρωτηρα και βαλε κυλινδρο και 4αρι.
Δε θελει κατι αλλο.
Τα πουλια που είναι οεο;;;
Αγανακτησαμε
ετσι οπως παει θα βαραμε τα τενεκεδακιαΠουλια red bull
![]()
Καστορακο,δεν ξερω που ειναι τα πουλια σας,αλλα το δικο μου ειναι λογκομενο,και δεν βγαινει με τιποταΛιακο αν εχει εναλλασσομενα τσοκ παρε ενα ελαφρυ 10αρι η 9αρι με συγκεντρωτηρα και βαλε κυλινδρο και 4αρι.
Δε θελει κατι αλλο.
Τα πουλια που είναι οεο;;;
Αγανακτησαμε
Ανηθικο κύριε συναδελφεΚαστορακο,δεν ξερω που ειναι τα πουλια σας,αλλα το δικο μου ειναι λογκομενο,και δεν βγαινει με τιποτα![]()
Χαχαχαχ χαχ!Καστορακο,δεν ξερω που ειναι τα πουλια σας,αλλα το δικο μου ειναι λογκομενο,και δεν βγαινει με τιποτα![]()
Χαχαχαχ χαχ!
Γιαννη και εκει να μεινει. Αστο μπας και προγγιξει κανενα απο τα πυκνα και δουλεψει κανενα καρτερι![]()
Κρητηκιε!!!! το κυπαρισι μου με την τσιχλα επανω φαινεται απο εκει που εισαι.xm.Ανηθικο κύριε συναδελφε
![]()
Κυνηγι, γιοκ, εξαλου για πουλια γραφουμεέχω την εντύπωση ότι έχουμε ξεφύγει από την ουσία του νήματος.
γράφουμε πολλά που ταιριάζουν σε άλλες ενότητες και ελάχιστα για το κυνήγι.
μπορεί να κάνω λάθος, αλλά δεν βρίσκω αυτό που θέλω.