Αν και αποφασίστηκε να μην ανοίξουμε στη δουλειά αύριο δε θα βγω τη τελευταία μέρα αποφάσισα να πάω στη συγκέντρωση για τα Τέμπη
Από Σάμο νομίζω είναι ο Λάκης.Όλα αυτά τα θηράματα έγιναν στη Νάξο;
Ολοι πρέπει να πάμε. Προσωπικά θα πάω μετά το κυνήγι.Αν και αποφασίστηκε να μην ανοίξουμε στη δουλειά αύριο δε θα βγω τη τελευταία μέρα αποφάσισα να πάω στη συγκέντρωση για τα Τέμπη
Εννοείται!Αν και αποφασίστηκε να μην ανοίξουμε στη δουλειά αύριο δε θα βγω τη τελευταία μέρα αποφάσισα να πάω στη συγκέντρωση για τα Τέμπη
ΣαμοΌλα αυτά τα θηράματα έγιναν στη Νάξο;
Έχετε καλή ποικιλία θηραμάτων.Σαμο
Σταμάτησα στις 12 πολύ μαυρίζουν τα χέρια
Αυτό του λέω. Φασσα περδικα τρυγόνι τσιχλοκοτσυφα μπεκατσες αγριοπεριστερα έγραψε ο Λάκης. Εμεις εδώ τσίχλα τσίχλα τσίχλα λίγο μπεκατσα και θα μας φάνε τα γουρουνια. Πάλι ατύχημα προχθές.....Έχετε καλή ποικιλία θηραμάτων.
Καρύδια καθαρίζεις Χαρουλημ??Σταμάτησα στις 12 πολύ μαυρίζουν τα χέρια
Μήπως Ήσουνα προς Αταλάντη πλευρά ΓιάννηΚαρύδια καθαρίζεις Χαρουλημ??
Εμείς τσιμέντα και καμμένα.Αυτό του λέω. Φασσα περδικα τρυγόνι τσιχλοκοτσυφα μπεκατσες αγριοπεριστερα έγραψε ο Λάκης. Εμεις εδώ τσίχλα τσίχλα τσίχλα λίγο μπεκατσα και θα μας φάνε τα γουρουνια. Πάλι ατύχημα προχθές.....
Όχι Χάρη!Μήπως Ήσουνα προς Αταλάντη πλευρά Γιάννη
Η μεγαπλατανο
ποικιλια ναι ποσοτητα δεν εχουμε , της δε τσιχλες δεν της κυνηγαω ποτε στα μπασιματα οκτωμβριου νοεμβριου , παντα απο τον δεκεμβριο και μεταΈχετε καλή ποικιλία θηραμάτων.
εχουμε και γουρουνια πολλα , εγω δεν τα κυνηγαωΑυτό του λέω. Φασσα περδικα τρυγόνι τσιχλοκοτσυφα μπεκατσες αγριοπεριστερα έγραψε ο Λάκης. Εμεις εδώ τσίχλα τσίχλα τσίχλα λίγο μπεκατσα και θα μας φάνε τα γουρουνια. Πάλι ατύχημα προχθές.....
Ότι και να πείτε εσείς που ζείτε στην χαβουζα έχετε δίκιο. Όσα χρόνια έμεινα στην πόλη ήταν μαρτυρικα για εμένα...Εμείς τσιμέντα και καμμένα.
Στην Νάξο ήταν χάλι μαύρο η φετινή χρονιά .Όλα αυτά τα θηράματα έγιναν στη Νάξο;
Γιωργο τον Στελιο τον πυροσβεστη , τον κουκουναρα τον ξερεις , ηταν ιδιογομωτης , τωρα δεν ξερω εαν ειναιΣτην Νάξο ήταν χάλι μαύρο η φετινή χρονιά .