D
DrV
Πιο παλιά βαράγαμε πιο πολλά κοτσύφια από τρυγόνια, φέτος έχω δει μόνο έναν σε ένα νεράκι
Ugartechea 75ex και φυσίγγια 28γρ ν7,5 από ότι λέει ο Ισπανός συνάδελφος..Ωραιος Τασο φτιαξε μας με τις δικανιες
Ο τύπος μου φαίνεται σαν να του έχει σαλέψει λίγο
Εμενα μια χαρά μου φαίνετε,Τα απότομα τιναγματα είναι γιατί μάλλον ακούει το "τσικ"που δεν ακούμε εμεις..Ο τύπος μου φαίνεται σαν να του έχει σαλέψει λίγο![]()
Γυρναει απο το κυνηγι και καθαριζει τη μια καννη μονο!Το φυσιγγι στην αριστερη κανη πρεπει να το πηρε πισω οπως το εβαλε στην αρχη!!! Δευτερη δεν χρειαστηκε να ριξει.
Το εχω προσεξει και εγω... Να μείνουν ως φυσικοι κραχτες για τον οκτωβρη..Ιδεα μου ειναι η εχουν μεινει πολλα κοτσυφια φετος ντοπιαρικα!στο απογευματινο παιζει να καθονταν μαζι μου καμια δεκαρια απο δαυτα να μου κρατουν συντροφια!η αληθεια ειναι πως ενω τα επωμιζα και τα ακολουθουσα δεν μου πηγαινε να πατησω σκανδαλη!
Δικος μας ειναιΟ τύπος μου φαίνεται σαν να του έχει σαλέψει λίγο![]()
Εμενα μια χαρά μου φαίνετε,Τα απότομα τιναγματα είναι γιατί μάλλον ακούει το "τσικ"που δεν ακούμε εμεις..
Στο κάτω κάτω όλοι εμείς οι κυνηγοί μια "σβιλαδα"την έχουμε άλλος πολύ άλλος λιγο..![]()
Δικος μας ειναι
Ψυχολογικο ειναι το θεμα...Απο τωρα προετοιμαζεσαι για τις τσιχλες;.asking.