Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ιδεα μου ειναι η εχουν μεινει πολλα κοτσυφια φετος ντοπιαρικα!στο απογευματινο παιζει να καθονταν μαζι μου καμια δεκαρια απο δαυτα να μου κρατουν συντροφια!η αληθεια ειναι πως ενω τα επωμιζα και τα ακολουθουσα δεν μου πηγαινε να πατησω σκανδαλη!

Ο τύπος μου φαίνεται σαν να του έχει σαλέψει λίγο .sarcastic.
Εμενα μια χαρά μου φαίνετε,Τα απότομα τιναγματα είναι γιατί μάλλον ακούει το "τσικ"που δεν ακούμε εμεις..
Στο κάτω κάτω όλοι εμείς οι κυνηγοί μια "σβιλαδα"την έχουμε άλλος πολύ άλλος λιγο...sarcastic.

Last edited:
Το φυσιγγι στην αριστερη κανη πρεπει να το πηρε πισω οπως το εβαλε στην αρχη!!! Δευτερη δεν χρειαστηκε να ριξει.
Γυρναει απο το κυνηγι και καθαριζει τη μια καννη μονο!

Ιδεα μου ειναι η εχουν μεινει πολλα κοτσυφια φετος ντοπιαρικα!στο απογευματινο παιζει να καθονταν μαζι μου καμια δεκαρια απο δαυτα να μου κρατουν συντροφια!η αληθεια ειναι πως ενω τα επωμιζα και τα ακολουθουσα δεν μου πηγαινε να πατησω σκανδαλη!
Το εχω προσεξει και εγω... Να μείνουν ως φυσικοι κραχτες για τον οκτωβρη..

Εμενα μια χαρά μου φαίνετε,Τα απότομα τιναγματα είναι γιατί μάλλον ακούει το "τσικ"που δεν ακούμε εμεις..
Στο κάτω κάτω όλοι εμείς οι κυνηγοί μια "σβιλαδα"την έχουμε άλλος πολύ άλλος λιγο...sarcastic.

Δικος μας ειναι

Ναι μάγκες δίκιο έχετε. Άλλωστε είμαι σίγουρος ότι και την δική μου μούρη να προσέξετε όταν περιμένω τις τσίχλες κάτι τέτοιο θα δείτε!

Αγαπητοί φίλοι
Καλή αρχή σε όσους έχουν ξεκινήσει με άλλα θηράματα και ιδιαίτερα αν το έχουν ματώσει, κιόλας ;)
Εγώ από τις Κατω Χώρες χαζεύω όλο το χρόνο τις Φάσσες δίπλα μου του καλού καιρού.
Πότε θα ...παραστρατήσω με κάνα ...αγκίστρι (έχω και το χουνέρι του ψαρά εξ ου και το ονομα) και θα τρέχω.
Στο θέμα μας τώρα.
Παρότι τα κοτσύφια μέχρι και μετα τα μέσα Ιουλίου ήταν πολλά και σουλατσάριζαν, δεν τα βλέπω τελευταία. Βέβαια έλειπα από 20/7 μέχρι τέλος Αυγούστου αλλά μου κάνει εντύπωση.
Βέβαια και τους 2 προηγούμενους χειμώνες (από οκτώβρη) εδώ ήταν (δεν αποδημούνε αυτά ή έρχονται άλλα από βορειότερα στη θέση τους όπως και οι φάσσες).
Οποιαδήποτε σοβαρή εξήγηση αποδεκτή.
Για χαβαλέ, και οι τύπου "είναι σε διακοπές ακόμη" ή "δεν ανοίξανε ακόμη τα σχολεία" και αυτές καλοδεχούμενες.
Λίγη χλεύη και ελαφριά διάθεση καλό μας κάνει..ha ha ha.
Εγώ ελπίζω φέτος να είμαι λίγο περισσότερο φέτος Ελλάδα. Αρχές Οκτωβρίου, 1ο 10ήμερο Νοεμβρίου και Χριστούγεννα.
Εύχομαι ζεστές κάνες, με σοβαρότητα και χωρίς ατυχήματα.shake.

νομίζω ότι πέρα των γενικών αποδημιών, η συμπεριφορά τους σε συγκεκριμένο τόπο πρέπει να εξαρτάται από τα ειδικά χαρακτηριστικά της κάθε περιοχής.
όπως πχ στην Αθήνα διατηρούμε πληθυσμούς που δεν μας εγκαταλείπουν τον χειμώνα, μπορεί η δική σου πόλη να τα "επηρεάζει" τόσο, όσο αυτά να αποκλείνουν από τη προδιάθεσή τους για αποδημία.......μιλώ για τα κοτσύφια κ μόνον.....

Status
Not open for further replies.
Back