Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Δεν χρειάζονται φασαρίες
Υπάρχουν λύσεις αρκεί να έχεις κοντινή πρόσβαση με το αυτοκίνητο στο σημείο που έχουν στήσει τον Καζαντζίδη
Εμείς πχ με τον Κουμπάρο στην Ασωπία
πήραμε το αμάξι πλησιάσαμε όσο ποιο κοντά μπορούσαμε
και πολύ απλά βάλαμε στο τέρμα το cd του Καψάλη με την Γρίβα

Η συνέχεια ήταν πολύ ευχάριστη
Ο Κουμπάρος βγήκε έξω και χόρευε
και εγώ έριχνα μπαταριες στον αέρα
Ο Καζαντζίδης έκλεισε και οι Μορτες έγιναν καπνός
Είσαι ωραίος!

Δεν χρειάζονται φασαρίες
Υπάρχουν λύσεις αρκεί να έχεις κοντινή πρόσβαση με το αυτοκίνητο στο σημείο που έχουν στήσει τον Καζαντζίδη
Εμείς πχ με τον Κουμπάρο στην Ασωπία
πήραμε το αμάξι πλησιάσαμε όσο ποιο κοντά μπορούσαμε
και πολύ απλά βάλαμε στο τέρμα το cd του Καψάλη με την Γρίβα

Η συνέχεια ήταν πολύ ευχάριστη
Ο Κουμπάρος βγήκε έξω και χόρευε
και εγώ έριχνα μπαταριες στον αέρα
Ο Καζαντζίδης έκλεισε και οι Μορτες έγιναν καπνός
Έχω δει Καζατζιδη να εξαϋλώνεται στα μισό μέτρο με ντουφεκια.

Είναι μόνιμο το πατάρι πολλά χρόνια τώρα παρολο που τα πουλια που περνάνε παραθαλάσσια έχουν μειωθεί... δεξιά μου βλέπω το νησί σου φιλε Διονυση
Θα παρακαλέσω τον Άγιο μας να σας στείλει πληθωρα θηραμάτων να ευχαριστιέσαι στο παταρι και ντουφεκιδι και την ωραία θέα προς το νησί μου..

Εγώ ήμουν.1991 Δήμαινα. Φυσίγγια ARISTON 8αρια
2 ντουκια αδέλφια οικοδόμοι.Δεν σαλεψε κανένας από την άλλη παρέα.Παλι καλά γιατί δεν ήμασταν κοντά σε χωματόδρομο να πλησιάσει ασθενοφόρο.

Πάρε μαζί σου ατροπίνη και εμετική ένεση .
Θα σου χρειαστούν για τη φόλα .big smile.
Αυτό φοβάμαι ξεκίνησαν μποφωρια και αύριο δείχνει 7-8 προς Δερβενοχώρια μεριά
Τι κάντεμια ρε φουστη μου μια Κυριακή μας μένει και αυτή πάει .sex hard.

Αυτό φοβάμαι ξεκίνησαν μποφωρια και αύριο δείχνει 7-8 προς Δερβενοχώρια μεριά
Τι κάντεμια ρε φουστη μου μια Κυριακή μας μένει και αυτή πάει .sex hard.
Δεν είναι μόνο τα μποφορια. Δεν βλέπω να ανοίγει γρηγορα ο καιρός. Εδώ ρίχνει ακόμα καρέκλες ασταμάτητα.

Εγώ πήγα ένα μεσημεριανό καρτερακι μέχρι το Σχιστό. Είχε πέρασμα.Εριξα καμιά 60αρια ντουφεκια
Γιατί δεν πηγαίνεις στα μπουζούκια καλύτερα?Θα τους λες να σου πετάνε τα πιάτα όπως θες,στα διαλείμματα θα βλέπεις και κανένα τσιφτετέλι.yel.

Γιατί δεν πηγαίνεις στα μπουζούκια καλύτερα?Θα τους λες να σου πετάνε τα πιάτα όπως θες,στα διαλείμματα θα βλέπεις και κανένα τσιφτετέλι.yel.
Εκεί έχω την δυνατότητα να βγάζω και φωτογραφίες για να με πιστεύουν. Έχεις δίκιο....... την επόμενη.

Εγώ γιατί δεν μπορώ να βάλω φατσούλες ρε παιδιά;;
Για φάτσες στο κειμενο, πατα μια φατσα που έχει στο κεντρο, πανω απο εκει που γραφουμε. Αν εννοεις αντι για like πατα πανω στο like και διαλεξε οποιο θες.

Status
Not open for further replies.
Back