Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ότι αγοράζω Μάριε δεν ξαναφευγει απο τα χέρια μου. Τα κρατάω για τους επομενους...
εγώ να δεις...
το ρητό μου:
ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣΧΩΡΟΣ ΣΤΟΝ ΟΠΛΟΒΑΣΤΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΟΠΛΟ

ας όψονται οι νομοθεσίες για την φύλαξη όπλων κ.λ.π.

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΣΕΖΟΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ.ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΤΣΙΧΛΑΔΕΣ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΛΕΝΕ!!!ΕΥΧΩΜΑΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΝΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙ ΟΛΟΥΣ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΥΝΗΓΑΜΕ ΠΑΛΙ ΤΣΙΧΛΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥΡΚΟΥΣ !!!! ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ (ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΝΤΟΥΦΕΚΙΑ ΠΟΥΘΕΝΑ !!!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑ ).fff. ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.yelling.

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΣΕΖΟΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ.ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΤΣΙΧΛΑΔΕΣ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΛΕΝΕ!!!ΕΥΧΩΜΑΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΝΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙ ΟΛΟΥΣ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΥΝΗΓΑΜΕ ΠΑΛΙ ΤΣΙΧΛΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥΡΚΟΥΣ !!!! ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ (ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΝΤΟΥΦΕΚΙΑ ΠΟΥΘΕΝΑ !!!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑ ).fff. ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.yelling.
Καλά μας κάνουν τα πουλια!!!! Και είναι πολύ καλό που είναι πολλά γιατί αυτά τα πολλά θα γεννήσουν περισσότερα!!! Το μόνο που ζητάμε είναι να μας τα φέρει του χρόνου ο καιρός πάλι από εδω! Να κάνει ρε παιδί μου ένα 20ήμερο μπασιμο τουλάχιστον....
Και μετά χιόνια μέχρι τα 500 μέτρα ανά δεκαήμερο......

Καλά μας κάνουν τα πουλια!!!! Και είναι πολύ καλό που είναι πολλά γιατί αυτά τα πολλά θα γεννήσουν περισσότερα!!! Το μόνο που ζητάμε είναι να μας τα φέρει του χρόνου ο καιρός πάλι από εδω! Να κάνει ρε παιδί μου ένα 20ήμερο μπασιμο τουλάχιστον....
ΕΕΕΕΕΤΤΤΣΙΙΙΙΙ !!!!!δεν ζηταμε πολλα !!!!!χαχαχαχ

Δεν θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά έχουμε φτιάξει καμία 10αρια κουκλάκια και καρφώνουμε πάνω τους πινέζες για του χρόνου.Αμα την δουτε να μας το πουτε.yel.

παλι κολοσυζητηση πιασαμε!!!!
Είμαι Λάγια, πολλά χρόνια πριν. Έχουμε περπατήσει πάνω από μισή ώρα με το φιλαράκι μου να πιάσουμε τα καρτέρια που θέλαμε και που είναι το ένα 70-80 μέτρα από το άλλο. Θέλει πάνω από 2 ώρες να ξημερώσει και καθόμαστε παρέα να περάσει η ώρα.
Κάποια στιγμή μου λέει ο φίλος με έπιασε χε@@μο, πάω πιο κάτω να κάνω τη δουλειά μου. Φεύγει λοιπόν και μετά από λίγο τον ακούω να μου φωναζει αν έχω χαρτί. Δεν έχω του λέω. Πριν περάσουν 2 λεπτά βλέπω μια φλόγα να καίει προς τα εκεί που είχε πάει. Τί κάνεις ρε του φωνάζω. Τίποτα λέει.
Έρχεται λοιπόν μετά και ρωτάω τί ήταν η φωτιά. Άσε μλκ μου λέει ξέχασα το χαρτί στο αμάξι. Δεν ήξερα τί να κάνω. Πήρε λοιπόν τον αναπτήρα, και όπως ήταν καθισμένος έκαιγε το πλαϊνό του σλιπ για να το κόψει από την μια μεριά και να το βγάλει να σκουπιστεί με αυτό. Κόντεψε να λαμπαδιάσει ο παπάρας, δουλειά όμως έκανε .very funny.

Δεν θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά έχουμε φτιάξει καμία 10αρια κουκλάκια και καρφώνουμε πάνω τους πινέζες για του χρόνου.Αμα την δουτε να μας το πουτε.yel.
Βάλε και ταβανοπροκες, δεν μας νοιαζει!!! Του χρόνου παλι με τον @PredatoZ θα τις πελεκαμε κανονικά εδώ γυρω!!!

Κυριοι βασικα πραγματα που πρεπει να ειναι μονιμα μεσα στο γιλεκο.Νερο φαρμακειο πολυεργαλειο σουγιας χαρτομαντηλα αναπτηρας φακος.Απλα σωτηρια και χρησιμα .Μη ξεκινατε χωρις αυτα να το θεσετε ως κανονα για την προετοιμασία σας.Φιλικη συμβουλη.
Και φυσικα αδεια κυνηγιου και δελτιο κατοχης οπλου .

Κυριοι βασικα πραγματα που πρεπει να ειναι μονιμα μεσα στο γιλεκο.Νερο φαρμακειο πολυεργαλειο σουγιας χαρτομαντηλα αναπτηρας φακος.Απλα σωτηρια και χρησιμα .Μη ξεκινατε χωρις αυτα να το θεσετε ως κανονα για την προετοιμασία σας.Φιλικη συμβουλη.
το δελτιο δεν χρειαζεται. η αστυνομια θα μπει απο το κομπιουτερ στο περιπολικο και θα δει αν ειναι δηλωμενο. κανενας αλλος δεν εχει δικαιωμα να σε ελεγξει απο αδεια κατοχης

Άλεξ δεν μας πιάνει τπτ μας έχει κατουρήσει χελώνα.χαχαχα

το δελτιο δεν χρειαζεται. η αστυνομια θα μπει απο το κομπιουτερ στο περιπολικο και θα δει αν ειναι δηλωμενο. κανενας αλλος δεν εχει δικαιωμα να σε ελεγξει απο αδεια κατοχης
Αυτό ακριβώς το δελτίο κατοχής είναι σε γινόμενο έλεγχο από την αστυνομία.
Η θυροφυλακη σε ελέγχει γιατί άδεια κυνηγίου ανανέωση αυτής και αν έχεις θυρευση παράνομα είδη.

Προσοχή τωρα στους καιρούς του κοβιντ. Μην μπερδεψει κάνεις τα μωρομαντηλα με τα μαντηλάκια με το οινόπνευμα μέσα στα σκοτάδια. Συνέβη στον ξαδερφουλη μου ένα ξημέρωμα και ετσουζε ο κωλος του 2 μερες!!!!

Προσοχή τωρα στους καιρούς του κοβιντ. Μην μπερδεψει κάνεις τα μωρομαντηλα με τα μαντηλάκια με το οινόπνευμα μέσα στα σκοτάδια. Συνέβη στον ξαδερφουλη μου ένα ξημέρωμα και ετσουζε ο κωλος του 2 μερες!!!!
απο αυτο ηταν . . . τον πιστεψες .yel.

Status
Not open for further replies.
Back