Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
εση φιλε γιαννη δεν της βλεπης,,ενω εμεις που της βλεπουμε μας παιρνουνεεεεε το καπελοοοοο .sarcastic.
Σακη για απόγευμα μιλάς ετσι? Και εδώ Εύβοια έχει 2-3 σημεία που έχουν κρατήσει μερικά πουλια και βγαίνουν σούρουπο και στα 2 μέτρα υψος. Αυτό δεν πάει να πει ότι έχει τσιχλες. Το αντίθετο θα ελεγα. Πρωινά περασματα έχει στις Σέρρες φέτος;

εση φιλε γιαννη δεν της βλεπης,,ενω εμεις που της βλεπουμε μας παιρνουνεεεεε το καπελοοοοο .sarcastic.
Αφου ρε Σακη στο εχω ξαναπει . . . .
Στο κονταρι που εχεις για την μπατανοβουρτσα(για βαψημο) στο χτενακι (για της ελιες) . . . .
προσαρμοσε ρε ανθρωπε μου και μια αποχη .yelling.

Εγώ αύριο δεν βγαίνω. Πήγα σερί 2 ημέρες έφαγα και άλλη μια την προηγούμενη Τετάρτη έφαγα φολα, αύριο ύπνο και την Πέμπτη και μετά βλέπουμε...
Ετσι λεμε συνηθως,γινεται περασμα...και μετα βραζουμε στο ζουμι μας..:mad:

Ετσι λεμε συνηθως,γινεται περασμα...και μετα βραζουμε στο ζουμι μας..:mad:
Με πριζωνεις τώρα χαχαχα. Αλλά δε θα πάω όχι. Να γυρίσει βοριαδάκι να καθαρίσει και πιστεύω ότι θα κάνει 2-3 καλά μπασιματα...

Παρασκευή και μετα! Πέμπτη πρωί ίσως βρέχει.

Αττική Εύβοια 28 πρωί δεν έχει βροχή
Αντίθετα 29 πρωί θα έχουν κλειστό καιρό ....Το εάν θα βρέχει Πέμπτη πρωί εκεί θα το δούμε Τετάρτη πόσο γρήγορα θα κινηθεί τελικά

Το θέμα Περικλή δεν είναι μόνο η βροχή, το γνωρίζεις πολύ καλά ... τι να το κάνω αν στις 28 το πρωί δεν βρέχει στην Αθήνα , αλλά βρέχει όλη τη νύχτα στη Β.Ελλαδα η στη Θεσσαλία και τις Σποραδες ?? Πως θα κατέβουν τα πουλιά με τέτοιο καιρό ? Δώρων άδωρο είναι ο καλός καιρός σε τοπικό επίπεδο εάν δεν έχει μπασιματιαρικο καιρό σε όλα τα Βαλκάνια ...

Σε καμια βδομαδα απο τωρα θα ξερουμε αν η χρονια σε περασματα θα ειναι η χειροτερη σε ολα τσ χρονικα,κακη παντως θα ειναι αλλα δεν ξερω ποσο,τα πουλια ειχαν ευνοικες συνθηκες να περασουν απο ελλαδα αλλα αυτα μαλλον προτιμησαν αλλες πολιτειες,οσα μας ερθουν απο δω και περα δεν ξερω αν σωσουν την χρονια!ειναι πραγμαγματικα πολλυ περιεργο τοσες μερες να μην περνανε ουτε 10 πουλια μετρημενα ψηλα,εγω θα τω πω αλλη μια φορα,και ας κουραζω,τα πουλια οσο δεν τα βλεπουμε εδω καθολου εμεις,αλλου μπορει να τα πιανουν με τα χερια!

Σε καμια βδομαδα απο τωρα θα ξερουμε αν η χρονια σε περασματα θα ειναι η χειροτερη σε ολα τσ χρονικα,κακη παντως θα ειναι αλλα δεν ξερω ποσο,τα πουλια ειχαν ευνοικες συνθηκες να περασουν απο ελλαδα αλλα αυτα μαλλον προτιμησαν αλλες πολιτειες,οσα μας ερθουν απο δω και περα δεν ξερω αν σωσουν την χρονια!ειναι πραγμαγματικα πολλυ περιεργο τοσες μερες να μην περνανε ουτε 10 πουλια μετρημενα ψηλα,εγω θα τω πω αλλη μια φορα,και ας κουραζω,τα πουλια οσο δεν τα βλεπουμε εδω καθολου εμεις,αλλου μπορει να τα πιανουν με τα χερια!
Γιάννη ΔΕΝ είχαν ευνοϊκές συνθήκες για να περάσουν. Μην κοιτάς τι καιρό κάνει πάνω από το κεφάλι σου ούτε καν τι καιρό κάνει στον Εβρο. Κοίτα τι καιρό κάνει από εκεί που ξεκινάνε το πουλιά. Στο έγραψα και χθες νοτιαδες μέχρι τον βόρειο πολο και για πρώτη φορά στα χρονικά ,διαβασα σε ένα άρθρο, δεν έχει αρχίσει να παγώνει η θάλασσα στην αρκτική. Και στην τελική τι να κάνουμε; να μαλωσουμε τα πουλια που προτίμησαν να πάνε αλλου; Το καταπινουμε και συνεχιζουμε. Έτσι κι αλλιώς στα περπατητα θα τις ριχνουμε τις τουφεκιές μας.

Γιάννη ΔΕΝ είχαν ευνοϊκές συνθήκες για να περάσουν. Μην κοιτάς τι καιρό κάνει πάνω από το κεφάλι σου ούτε καν τι καιρό κάνει στον Εβρο. Κοίτα τι καιρό κάνει από εκεί που ξεκινάνε το πουλιά. Στο έγραψα και χθες νοτιαδες μέχρι τον βόρειο πολο και για πρώτη φορά στα χρονικά ,διαβασα σε ένα άρθρο, δεν έχει αρχίσει να παγώνει η θάλασσα στην αρκτική. Και στην τελική τι να κάνουμε; να μαλωσουμε τα πουλια που προτίμησαν να πάνε αλλου; Το καταπινουμε και συνεχιζουμε. Έτσι κι αλλιώς στα περπατητα θα τις ριχνουμε τις τουφεκιές μας.
Το περπατητό κυνήγι τσίχλας μου φαντάζει αδιανόητο .
Γνωρίζω πώς λάθος το έχω στο μυαλό μου αλλά τα βιώματα πολλές φορές
είναι που καθορίζουν τα πρέπει και τα μή ....
Ο μ. ο πατέρας μου συνήθως έριχνε μόνο σε ρουαγιάλ βολές τσίχλες .Δυό ή τρείς φορές (δεν θυμάμαι ακριβώς )
έπιασε το πουλί με την χούφτα του πρίν να πέσει στο έδαφος ....
Μεγαλώνοντας το δοκίμασα και το προσπαθώ μέχρι τώρα χωρίς ακόμη να το πετύχω ...

Καλημερα τσιχλαδες μου εμεις αυριο αργια θα το αφιερωσουμε στο καρτερι της την κυριακη επισης κ μετα μονο περπατητα!Πουλια πιασμενα δειχνει οτι κατι εχει,τουλαχιστον αυτο καταλαβαμε την κυριακη μπασιμο δεν βλεπουμε!

Στην Πετρούπολη πάντως σήμερα το πρωί οι πιασμένες στο άλσος και στο βουνό ήταν περισσότερες από ποτέ. Σε κάποια πεύκα είχε έως και 5 πουλιά μαζί που χάλαγαν τον κόσμο στα τσιπ τσιπ
Εχουν παρει βεβαιωση απο την εργανη και περνανε χωρις ελεγχο μετα τις 0030!!!

Καλημέρα άλλη μια φολα σήμερα Γίδες τπτ τρία πουλιά πέρασαν νύχτα και πιστεύω με όση δύναμη είχαν δεν εξηγείται πρέπει να ήταν σουπερσονικ από Καθενους ούτε τουφέκια δεν ξέρω τι να πω αρχίζω να απελπιζομαι μακάρι να κερδίσουμε στο 101.

Status
Not open for further replies.
Back