Εχουν ξεφυγει αυτοι..........Σε λιγο θα ανεβαζουν τσιχλες που πετανε με καπο στην πλατηΚατι γεματα καπο εμφανιστηκαν παντως στο φβ περιξ Ταναγρας...

Εχουν ξεφυγει αυτοι..........Σε λιγο θα ανεβαζουν τσιχλες που πετανε με καπο στην πλατηΚατι γεματα καπο εμφανιστηκαν παντως στο φβ περιξ Ταναγρας...
Εχουν ξεφυγει αυτοι..........Σε λιγο θα ανεβαζουν τσιχλες που πετανε με καπο στην πλατη![]()
Η αλήθεια είναι ότι σε ένα συγκεκριμένο μέρος σε κατι κυπαρίσσια μακριά γινόταν πόλεμος αλλά δεν εξηγείται. Καλύψαμε ένα πολύ μεγάλο μέρος και παντού η ίδια εικόνα. Είναι δυνατόν 2χλμ πιο κάτω να είχαν πάει όλες οι τσίχλες της Τανάγρας; Δύσκολο μου φαίνεται και από πλευράς μορφολογίας εδάφους.Κατι γεματα καπο εμφανιστηκαν παντως στο φβ περιξ Ταναγρας...
Λεωνίδα επειδή έχουμε ψηλά βουνά γύρω μας ο ήλιος πέφτει από τις 5 και 10, το ημερολόγιο λέει δύση ηλίου 17 και 43,αν πας καρτέρι Πάτρα θα τουφεκας μέχρι τις 6 και 20,βλεπεις είναι δυτική πόλη, πάντως ευχαριστώ για την συμβουλή σου αν κ αρμόδιος είναι ο ξηρό φύλακας κ όχι ο αστυνομπατσοςΦίλε Bellmonte συζητούσα με ένα φίλο μου αστυνομικό πριν ένα μήνα και μου την είχε πει που τουφεκούσα μετά τη δύση του ηλίου. Δύση ηλίου, μου έλεγε, είμαι να μην βλέπεις τον ήλιο, όχι να είναι τέρμα σκοτάδι. Φιλικά πάντα, για να μην έχεις καμία "έκπληξη" και σου χαλάσει το κέφι.
Λεωνίδα, το κυνήγι λήγει, βάσει νόμου, 30 λεπτά μετά τη δύση του ηλίου! Kαι με την ίδια λογική, αρχινάει 30 λεπτά πριν την ανατολή του ηλίου! Για παράδειγμα, σήμερα η επίσημη δύση του ηλίου στην πρωτεύουσα ήταν στις 17:40, οπότε δικαιούμεθα να κάτσουμε στο καρτέρι μας και να ντουφεκάμε μέχρι και τις 18:10. Τώρα, εάν κάποιος θηροφύλακας είναι τόσο "νομοταγής" και αυστηρός, και μας προκαλέσει μπελά για 2 ή 3 ή 5 λεπτά της ώρας, ε, τότε τι να πούμε...!!! Έλεος...!!!Φίλε Bellmonte συζητούσα με ένα φίλο μου αστυνομικό πριν ένα μήνα και μου την είχε πει που τουφεκούσα μετά τη δύση του ηλίου. Δύση ηλίου, μου έλεγε, είμαι να μην βλέπεις τον ήλιο, όχι να είναι τέρμα σκοτάδι. Φιλικά πάντα, για να μην έχεις καμία "έκπληξη" και σου χαλάσει το κέφι.
Νικόλα ευτυχώς που έχουμε ταύτιση αποψεωνΛεωνίδα, το κυνήγι λήγει, βάσει νόμου, 30 λεπτά μετά τη δύση του ηλίου! Για παράδειγμα, σήμερα η επίσημη δύση του ηλίου στην πρωτεύουσα ήταν στις 17:40, οπότε δικαιούμεθα να κάτσουμε στο καρτέρι μας και να ντουφεκάμε μέχρι και τις 18:10. Τώρα, εάν κάποιος θηροφύλακας είναι τόσο "νομοταγής" και αυστηρός, και μας προκαλέσει μπελά για 2 ή 3 ή 5 λεπτά της ώρας, ε, τότε τι να πούμε...!!! Έλεος...!
Επίσης, οι ακριβείς ώρες ανατολής και δύσης του ηλίου ενδέχεται να διαφέρουν για λίγα λεπτά από μέρος σε μέρος...
Καλημέρα φίλε Μάκη...Πρωινή υγιεινή βόλτα με την σκυλίτσα
Δεν είδαμε δεν ακούσαμε τσιχλίτσα
Κι έσβησα το πόνο μου πάλι εκεί
Στα ζεστά και νοστιμούλια πιροσκί
Καλή συνέχεια σε όλους
Δε μας λες ομως και μενουμε με την φαντασια φουντωμενηΠρωινή υγιεινή βόλτα με την σκυλίτσα
Δεν είδαμε δεν ακούσαμε τσιχλίτσα
Κι έσβησα το πόνο μου πάλι εκεί
Στα ζεστά και νοστιμούλια πιροσκί
Καλή συνέχεια σε όλους
Απ όλα......Δε μας λες ομως και μενουμε με την φαντασια φουντωμενη
Κιμα, πατατα ή λουκανικο?
Γειά σου Γιώργη λεβεντιάΚαλημέρα φίλε Μάκη...
πατάτα πάντα με πρόσθετο πιπέριΔε μας λες ομως και μενουμε με την φαντασια φουντωμενη
Κιμα, πατατα ή λουκανικο?
Mάκη, πρόσεχε μόνο μην το παρακάνεις με τα πιροσκί...!!!Κι έσβησα το πόνο μου πάλι εκεί
Στα ζεστά και νοστιμούλια πιροσκί![]()
2 μόνο φίλεMάκη, πρόσεχε μόνο μην το παρακάνεις με τα πιροσκί...!!!![]()