Ευχαριστώ πολύ παιδια, με εσφαξε στην κυριολεξια πορσελανινο πιάτο 30 μερες off
Kαλημερα Κωστη !!! Εβαλε ο καριολης ο διαολος το χερι του.....Περαστικα φιλε !!!!
Ευχαριστώ πολύ παιδια, με εσφαξε στην κυριολεξια πορσελανινο πιάτο 30 μερες off
Γιατρέ,το θεωρώ υπερβολή το LF07:30 την κοπανησαμε σχεδόν όλοι απ' τα καρτερια αυτό λέει πολλά....
Κάθε φορά λες δεν υπάρχει χειρότερη μέρα και έρχεται η επόμενη να σε διαψεύσει.
Σώθηκα στο 90' που κατέβηκα λιγάκι πιο χαμηλά για περπατητο. Δεν είχε ιδιαίτερα πιασμένα, αλλά ήταν άλλοι τρεις και ξανεμιζαν τα ελάχιστα που υπήρχαν. Έριξα σε πέντε, δύο χέρι (τσίχλα και ο πρώτος κερομυτης) και μια τραυματισμένη που δεν την πρόλαβα και χώθηκε σε πυκνά. Τουλάχιστον αυτές οι τρεις επιτυχημένες βολές με γέμισαν, γιατί ήταν μακρινές ψηλωμενες με το Gemini LF να δίνει ρέστα. Ωραίο καρτεροτσοκ.
Που ειναι το πλαγιο κ. Τάσο μας....Αέρας κ εδώ που έπιασε το ξημέρωμα αλλά αργότερα κόπασε λιγάκι...
Τσιχλες μέτρησα 5-6 από μακριά...
Και μια τριάδα φασσες που περασε κάτω από τα βράχια από κατω..
Ένας γνώριμος αλλά κ σπάνιος ήχος (για τα εδώ δεδομένα) έφτασε στα αυτιά μου..
Μια δέντροτσίχλα περνουσε τραβερσατη κ θελησε να μου προδώσει την θέση της για να βρεθεί στο....έδαφος.......
RC oro 35γρ ν6 μιας κ εκεινη την στιγμή ήταν κάπως περασμενη η ώρα κ είχα αλλάξει φυσίγγια για κανα "τυχερό" της εποχής......
View attachment 59029
Τόσες μέρες το εβγαζα την βόλτα του...Που ειναι το πλαγιο κ. Τάσο μας....![]()
Καλά η αλήθεια είναι ότι τουφεκαω πάντα κέντροΓιατρέ,το θεωρώ υπερβολή το LF
Πιστεύω με 2** είσαι κομπλέ στα μπασιματα..
Το LF δε συγχωρεί λάθη...
Εκτός και τουφεκας πάντα κέντρο..
Πολυ ωραια πλάνα και ντουφεκιές! Συνέχισε ετσι δυνατα!!!Αντε να ανάψουν λίγο τα αίματα, μάζεψα κάποιες λήψεις από τα φετινά μπασίματα.
Εγώ το LF το briley που έχω δεν το αλλάζω στο καρτέρι ..Γιατρέ,το θεωρώ υπερβολή το LF
Πιστεύω με 2** είσαι κομπλέ στα μπασιματα..
Το LF δε συγχωρεί λάθη...
Εκτός και τουφεκας πάντα κέντρο..
Αξιζει το περπατητό στα σκιντα συμφωνα με την 1η ματια σήμερα Αρη...πολλα πιασμενα που κρατηθεικα πολλες φορες, για να μη τουφεκισω....Δεν είδα ούτε μια,,,, τα μάζεψα και έφυγα...![]()
Άντε επιτέλους!!!! Μπράβο Τάσαρε, πολύ το χάρηκα!!!!Αέρας κ εδώ που έπιασε το ξημέρωμα αλλά αργότερα κόπασε λιγάκι...
Τσιχλες μέτρησα 5-6 από μακριά...
Και μια τριάδα φασσες που περασε κάτω από τα βράχια από κατω..
Ένας γνώριμος αλλά κ σπάνιος ήχος (για τα εδώ δεδομένα) έφτασε στα αυτιά μου..
Μια δέντροτσίχλα περνουσε τραβερσατη κ θελησε να μου προδώσει την θέση της για να βρεθεί στο....έδαφος.......
RC oro 35γρ ν6 μιας κ εκεινη την στιγμή ήταν κάπως περασμενη η ώρα κ είχα αλλάξει φυσίγγια για κανα "τυχερό" της εποχής......
View attachment 59029