Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

• Thread starter Thread starter tsakalos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
07:30 την κοπανησαμε σχεδόν όλοι απ' τα καρτερια αυτό λέει πολλά....
Κάθε φορά λες δεν υπάρχει χειρότερη μέρα και έρχεται η επόμενη να σε διαψεύσει.
Σώθηκα στο 90' που κατέβηκα λιγάκι πιο χαμηλά για περπατητο. Δεν είχε ιδιαίτερα πιασμένα, αλλά ήταν άλλοι τρεις και ξανεμιζαν τα ελάχιστα που υπήρχαν. Έριξα σε πέντε, δύο χέρι (τσίχλα και ο πρώτος κερομυτης) και μια τραυματισμένη που δεν την πρόλαβα και χώθηκε σε πυκνά. Τουλάχιστον αυτές οι τρεις επιτυχημένες βολές με γέμισαν, γιατί ήταν μακρινές ψηλωμενες με το Gemini LF να δίνει ρέστα. Ωραίο καρτεροτσοκ.

07:30 την κοπανησαμε σχεδόν όλοι απ' τα καρτερια αυτό λέει πολλά....
Κάθε φορά λες δεν υπάρχει χειρότερη μέρα και έρχεται η επόμενη να σε διαψεύσει.
Σώθηκα στο 90' που κατέβηκα λιγάκι πιο χαμηλά για περπατητο. Δεν είχε ιδιαίτερα πιασμένα, αλλά ήταν άλλοι τρεις και ξανεμιζαν τα ελάχιστα που υπήρχαν. Έριξα σε πέντε, δύο χέρι (τσίχλα και ο πρώτος κερομυτης) και μια τραυματισμένη που δεν την πρόλαβα και χώθηκε σε πυκνά. Τουλάχιστον αυτές οι τρεις επιτυχημένες βολές με γέμισαν, γιατί ήταν μακρινές ψηλωμενες με το Gemini LF να δίνει ρέστα. Ωραίο καρτεροτσοκ.
Γιατρέ,το θεωρώ υπερβολή το LF
Πιστεύω με 2** είσαι κομπλέ στα μπασιματα..
Το LF δε συγχωρεί λάθη...
Εκτός και τουφεκας πάντα κέντρο..

Αέρας κ εδώ που έπιασε το ξημέρωμα αλλά αργότερα κόπασε λιγάκι...
Τσιχλες μέτρησα 5-6 από μακριά...
Και μια τριάδα φασσες που περασε κάτω από τα βράχια από κατω..

Ένας γνώριμος αλλά κ σπάνιος ήχος (για τα εδώ δεδομένα) έφτασε στα αυτιά μου..
Μια δέντροτσίχλα περνουσε τραβερσατη κ θελησε να μου προδώσει την θέση της για να βρεθεί στο....έδαφος.......
RC oro 35γρ ν6 μιας κ εκεινη την στιγμή ήταν κάπως περασμενη η ώρα κ είχα αλλάξει φυσίγγια για κανα "τυχερό" της εποχής......

IMG_20221030_072805.jpg

Μια δέντροτσίχλα περνουσε τραβερσατη κ θελησε να μου προδώσει την θέση της για να βρεθεί στο....έδαφος.......
RC oro 35γρ ν6 μιας κ εκεινη την στιγμή ήταν κάπως περασμενη η ώρα κ είχα αλλάξει φυσίγγια για κανα "τυχερό" της εποχής......

View attachment 59029
Που ειναι το πλαγιο κ. Τάσο μας.... .cofee.

Συγκριτικά με τις προηγούμενες μέρες καλά ήταν σήμερα. Πέρασαν αρκετά πουλιά σίγουρα τριψηφιο νούμερο. Τσίχλες κοτσυφια κόκκινες και καμιά 50αρια φασσες. Τουφεκισα μια άφησε πούπουλα αλλά συνέχισε. 12 χέρι 2 χαμένα το αποτέλεσμα. 3 φορές πήγα να φύγω και γύρισα πίσω γιατί εμφανιζόταν κοπαδακια τσιχλοκοτσυφα.

Στα Πολιτικά το απόλυτο 0... 07.30 μπήκαμε στο αμάξι! Ανεβαίνοντας προς το σπίτι, σταματάμε στο κτήμα με τις ελιές να τις χαζέψω για μαζεμα και πήρα ένα ξεμπαρκο αγριοπεριστερο και μια τσίχλα.. Με την πρώτη από τις 2 τουφεκιές, στο πίσω όριο του κτήματος που έχει ένα πυκνό με βάτα, μέτρησα καμία 10αρια να βγαίνουν! Ξαναμπήκα στο αμάξι και γύρισα... Δεν απογοητευομαι! Έχει να πέσει περπάτημα ατελείωτο φέτος... Την πλάκα μας θα την κάνουμε όπως και να έχει!

Καλά η αλήθεια είναι ότι τουφεκαω πάντα κέντρο .very funny.2* βγαίνει σε μένα, 8/10 σύσφιγξη.

Εγώ το LF το briley που έχω δεν το αλλάζω στο καρτέρι ..
Εάν το συνηθίσεις δεν χαρίζει ..
Άσε που έχω μειώσει τα τραυματισμένα στο ελάχιστο .Η πέφτει ξερό η φεύγει. ..

Πρέβεζα σήμερα από φασσες τίποτα από κοτσυφια όμως είχε αρκετά που πέρναγαν, έτσι πριν φύγουμε ρίξαμε 3 τουφεκιες για να μην φύγουμε ατουφεκιστοι....
Πάλι σήμερα σήμερα είδα πολλές κυργιαρινες αλλά καμία εντός βολής....
.

View attachment 59029
Άντε επιτέλους!!!! Μπράβο Τάσαρε, πολύ το χάρηκα!!!!

Status
Not open for further replies.
Back