Καλή σεζόν σε όλους με υγεία !
Τιποτα το ιδιαιτερο csb5 1.40x28 μισοταπα θωδη 25 6αστερο στα 57 Νο 8 1/2.Έλα λέγε με τη πυρίτιδα,σκάγια κ γραμμάρια....![]()
Nα αλλάξεις τα classica δέν είναι καλά ...Καλημερα στην παρεα!!
Σημερα τα καταφερα και ξυπνησα 5:30, πηγα για κατι κουρουνες στην αρχη αλλα εφυγα ατουφεκιστος, μετα εφυγα και πηγα για τρυγονια.
Περιμενα ποση ωρα αλλα τιποτα, τελικα περασαν δυο με διαφορα 5 λεπτων την ωρα που μιλουσα στο τηλ...μεχρι να αφησω το κιν και να τουφεκισω ειχε πεταξει το πουλι...συν οτι καθομουν και κατω στα χορταρια.
Τελικα αφου ειπα μερικα Γαλλικα εκατσα καμια ωρα ακομα μπας και περασει τιποτα, μου εγινε το χατηρι, περασε ενα απο δεξια προς αριστερα σφαιρα αλλα το προλαβα πριν γινει καπνος και το αλλο ηρθε αντιθετα, με ενα ντουμπλε τα πηρα και τα δυο, τσοκ σημερα ηταν το goose και classica 32 no7.5
View attachment 31249
Αφου ξερεις εχω αδυναμια στη σειρα nsi με αποσπωμενο πατο, μου εχουν δωσει πολυ μακρινα πουλιαNα αλλάξεις τα classica δέν είναι καλά ...![]()
Συγχαρητήρια κ ωραία φωτο!Καλημέρα και καλή σεζόν να έχουμε με ασφάλεια πάνω απ΄ όλα! Ανεβαίνοντας την Πέμπτη στο χωριό μετά τη δουλειά, συννεφιά και όσο πλησίαζα στο βάθος αστραπές. Ωχ πάνε λέω τα τρυγονάκια. Ο ξάδερφος που έκανε τα ανιχνευτικά τις προηγούμενες μέρες μιλούσε για έναν αριθμό πουλιών που επέτρεπε μια αισιοδοξία. Τελικά τα πουλιά ήταν εκεί την 1η μέρα, την 2η ούτε το 1/3 και χτες βρήκαμε ένα γειτονικό μέρος που έπεφταν για φαγητό. Απολογισμός τριημέρου τελικά 9 πουλιά που αν κρίνω κ από άλλους φίλους στην περιοχή πρέπει να ήταν ανέλπιστα καλός. Φυσίγγια Lambro Tordo 30γρ Νο 8 από τα οποία είμαι πολύ ευχαριστημένος γενικά. Περιοχή Δυτική Φθιώτιδα.
Πανεμορφη φωτο ειναιΣυγχαρητήρια κ ωραία φωτο!
Πιο δικαννο είναι?
το BRNO που έγραψε κ ο Χρύσανθος πιο πάνω! 18,35 αυλό, 70 cm 3* και 2*. Tίμιο όπλο!Συγχαρητήρια κ ωραία φωτο!
Πιο δικαννο είναι?
Εδώ βλέπω ότι αρχίζουν να εμφανίζονται δειλά δειλά κι άλλα Ata sp.Ένα πιτσουνακι και από εμένα...έτσι για το καλό.
View attachment 31242
Κουκλια.....![]()
Καλή σεζόν σε όλους με υγεία !
View attachment 31252
2ημερη κάτω από την φλαχτρα Τζιφός.
Τρυγονακι ούτε που το είδαμε.
Αλλά ένα κοπάδι από τρίγωνακια και κορδονακια μας την πέσανε και ψάχνουν για να κλαρωσουνε.....
ΧΑ ΧΑ ΧΑ
Θα σε πάρει χαμπάρι η σύζυγος και θα σε τουφεκισει.....να φοράς τα γυαλιά σου....View attachment 31252
2ημερη κάτω από την φλαχτρα Τζιφός.
Τρυγονακι ούτε που το είδαμε.
Αλλά ένα κοπάδι από τρίγωνακια και κορδονακια μας την πέσανε και ψάχνουν για να κλαρωσουνε.....
ΧΑ ΧΑ ΧΑ
Να’σαι καλά Μητσάρα μουΚουκλια.....
Προτιμο το δευτεροΓια αύριο τρυγόνια ή αναγνωριστική για γουρούνια ;;; Ιδού η απορία ...