Τρυγόνι - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλά να περάσετε όσοι βγείτε αύριο!
Ελάχιστα τα τρυγόνια φέτος,αλλά αυτό έρχεται σε δεύτερη μοίρα.Σημασία έχει ότι αρχίζει μια καινούργια κυνηγετική χρόνια και μπορούμε να βρεθούμε πάλι στα αγαπημένα μας μέρη.
Ελπίζω αυτή η χρονιά να μην είναι σαν την περσινή και να την χαρούμε όλοι μας.

Καλή σεζόν να έχουμε κύριοι με υγεία. Εν αναμονή στο σπορι να παλεύουμε με τα κουνούπια…Αξία ανεκτίμητη. Πέρυσι τέτοια μέρα δυστυχώς σε επιφυλακή. Το ξημέρωμα της έναρξης με βρήκε στο ποτάμι να ανταλλάζω έθιμα, ήθος και "πολιτισμό" με τα μεμετια…χαχαχα. Μαζεύοντας και την τελευταία ενέδρα μου λέει ένας στρατιώτης. " Λοχαγέ είναι μαγεία το ξημέρωμα εδώ, δεν θα ήθελα να είμαι κάπου άλλου τέτοια ώρα…" .Όσο και αν με συγκίνησε ο νεαρός, εγώ θα ήθελα να είμαι άλλου!!! Να πέφτει η πρώτη στο πρώτο μπάσιμο στο λιοσπορο….

Ο τοπος δεν προβλέπετε για έναρξη την 20ηγουστου, οποτε έχω ακομα μέλλον.....

Σε όσους βγουν αυριο καλή έναρξη κ προπαντων με ασφαλεια...

View attachment 31052
Ουτε για κορακοειδη, Τασο?
Οταν ημουν εκει (χωρις οπλο) ηταν τετοιες μερες και την μερα της εναρξης εστησα αυτι να ακουσω καμμια τουφεκια.
Δεν ακουσα τιποτα!
Βεβαια ουτε κορακοειδη θυμαμαι να ειδα.
Ειδα ομως αρκετες (απαγορευμενες) κισσες σε περιβολια.

Καλησπέρα στην ομάδα!!

Εύχομαι καλή κυνηγετική σεζόν σε όλους...ευελπιστώ όχι προσωρινή αλλά συνεχόμενη...βγείτε έξω αύριο,αγνατεύστε την ανατολή,μυρίστε την υγρασία και απολαύστε την ησυχία πίνοντας την καφεδάρα σας....υγεία να έχουμε να απολαμβάνουμε το χόμπι μας κ τη φύση που μας ανήκει.
Εγώ έχω μέρες μπροστά μου ακόμη...πρώτα ο θεός στα περάσματα
(περί 8/9) να είμαι κ εγώ εκεί έξω μια κυριακή...
Καλή αρχή κ πάλι κ με ασφάλεια προπάντων...

Υ.Γ Μαζεύουμε κάλυκες και τα ποτηρομπούκαλα....:) μην ξεχνιόμαστε.

Ουτε για κορακοειδη, Τασο?
Οταν ημουν εκει (χωρις οπλο) ηταν τετοιες μερες και την μερα της εναρξης εστησα αυτι να ακουσω καμμια τουφεκια.
Δεν ακουσα τιποτα!
Βεβαια ουτε κορακοειδη θυμαμαι να ειδα.
Ειδα ομως αρκετες (απαγορευμενες) κισσες σε περιβολια.
Μόνο κουρουνες έχει αλλά κ αυτές είναι σε μικρους αριθμους κ ευτυχώς.....
Από κισσες άλλο τίποτα.....

Μετά από 10 μήνες θα ξαναπιάσω το τουφέκι...πως να κοιμηθώ τώρα ?
Ναι μόνο εσύ είσαι Μάνο μου!!!! Σε 4 ώρες εγερτήριο όχι ξύπνημα. Δεν έχω ετοιμάσει τίποτα για αύριο για να περάσει λίγο η ώρα το πρωι!!!! Καμία 30άρια φυσίγγια καφέ και νερο. Άντε καλό ξημέρωμα να έχουμε και τα υπόλοιπα αύριο.
ΥΓ: Στο απαγορευμένο έχει πουλιά γαμωτο!!!! Απο εκει γιατί δεν φεύγουν άραγε ολα???

Status
Not open for further replies.
Back