Τρυγόνι - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ρε με γκαντεμιασατε χθες! Πάνε τα πουλια εξαφανίστηκαν σε 24 ώρες. 7 με το ζόρι ειδα. Εδώ ούτε έβρεξε ούτε τιποτα. Σήμερα είδα και δυο-τρεις συναδέλφους να ψάχνουν. Παντού η ίδια εικόνα εκτός από τα γρουνια. Εκεί εχει....

Και εδώ λίγα τα πουλιά μέτρησα καμμία 20αρια
Το εντυπωσιακό είναι που είδα κυνηγό μέσα στο ηλιόσπορο με καπέλο και γιλέκο πορτοκαλί είχε πιάσει από τώρα χαχαχα
Με κόκκινο καπελάκι coca cola στις .......φάσσες ο άλλος διότι πάει με όλα τούπανε !!!

Αγαπητοί Φίλοι

Καλησπέρα σας

Δυστυχώς φοβάμαι ότι κάποιοι θα προσπαθήσουν να μας κόψουν τελείως του χρόνου αυτό το τόσο όμορφο κυνήγι της έναρξης
Αποφάσισα να ανέβω προς τα πάνω να συναντήσω παλιούς καλούς φίλους που όσο ο κόσμος χειροτερεύει τους εκτιμώ και αγαπώ περισσότερο και να προσπαθήσω να δείξω στον γιό μου μέρη αγαπημένα και δρώμενα που ίσως αύριο με την ευρύτερη έννοια εκλείψουν.
Μετα από στάση στην Χαλκιδική και προσκύνημα στην Σουρωτή πήγα στην Λίμνη Κερκίνη όπου τα νέα από τον Κάμπο των Σερρών απογοητευτικά σε σχέση με άλλες χρονιές. Η Περιήγηση στην Λίμνη και το προσκύνημα στο Οχυρό Ρούπελ απαραίτητο στοιχείο της εκπαίδευσης
Αποφάσισα να οδεύσω βορειότερα και το έκανα από τον επάνω δρόμο Δράμας -Καβάλας όπου στον Κάμπο της Δράμας το το τοπίο είχε περισσότερο ενδιαφέρον και από καλλιέργειες (Ηλιόσπορα) και πουλιά, ανέμιζαν το απόγευμα αρκετές ντοπιάρες Φάσσες
Καταλήγοντας στον Νότιο Μέρος του Εβρου και μετά από αισιόδοξη πρόσκληση αδελφικού φίλου που είχε εντοπίσει κάποια πουλιά , μείναμε έξω .
Περίπου 0400 άρχισε ισχυρός Βοριάς , την 0430 με ξύπνησε ένα από τα σκυλιά με γαύγισμα και βλέπω παντού γύρω μου αστραπές
Βροχή καλή 0500-0530 , ήρθε ο φίλος μου 0650 και μέχρι 0720 ελάχιστα από τα πουλιά που είχε δει την προηγούμενη μετρημένα στα δάχτυλα του χεριού.
0730 -800 ξανά βροχή ισχυρότερη αρκετός κόσμος έξω ψάχνοντας.
Ευχαριστώ τον Θεό που με αξίωσε να βρεθώ άλλη μια φορά εδώ και βλέπουμε....................................

Έλα πάμε γερά έχω πληροφορία δυνατή σήμερα έχει μια βόλτα επιβεβεωσης για να δούμε τρυγωνοφασσο ο Κένταυρος φορτοθηκε και ειμαστε ετημοι κι αν φαμε φόλα καρακάξες στανταρακι ααχχαα
Αύριο μάλλον θα πάω αλλά την περιμένω την φόλα.

Τώρα που είπες καρακάξες, ξέρω φοβερό καρτέρι για κοράκια.
Τουλάχιστον να ξεφορτωθούμε κανένα φυσίγγι.

Δυστυχώς φοβάμαι ότι κάποιοι θα προσπαθήσουν να μας κόψουν τελείως του χρόνου αυτό το τόσο όμορφο κυνήγι της έναρξης
Ο φοβος για το τρυγονι ηταν μεχρι περσι....τωρα καλο θα ειναι να καταλαβουμε οτι παμε προς ρεζερβοποιηση του κυνηγιου γενικα...
Η ιδιωτικοποίηση της αναδάσωσης, θα παει πακετο με αποκλειστικη εκμετάλλευση της αναδασωμενης έκτασης απο την ιδιωτικη εταιρεια, η οποία εκμετάλλευση θα περιλαμβανει θηρα, ρετσινι, ξυλεια, μελισσοκομία κτλ....
Εδω ρε παιδιά παει να παραχωρηθει μεγαλο κομματι του Ολυμπου, για εκμετάλλευση απο ιδιωτικη εταιρεια (ερχεται εισητηριο για πρόσβαση στα μονοπατια) και ξύπνησαν και οι πεζοπόροι που μεχρι περσι νομιζαν οτι ο πατος αφορα μονο το κυνηγι...

Και εδώ Πρέβεζα το απόλυτο τίποτα, την βόλτα μας όμως θα την πάμε και θα περιμένουμε το θαύμα μήπως και μετακινηθεί κανένα.
Καλή έναρξη αύριο μάγκες!!!
Καλή έναρξη Χρηστάρα μου με υγεία και ασφάλεια!

Καλή έναρξη σε όλους και υπομονη στους υπολοιπους που δε θα ξεκινήσουν αυριο..Οι χαμηλές προσδοκιες ίσως λειτουργήσουν υπέρ μας.. Οτιδήποτε καλυτερο απο αυτο που έχουμε δει τις προηγουμενες μέρες θα μας ικανοποιήσει.. Όποτε ας δούμε τη θετική πλευρα..

Καλη εναρξη παιδια σε ολους σας
Οσοι μπορειτε βγειτε και μην το αμελησετε για κανενα λογο
Δεν πα να μην εχει ενα πουλι
Δεν ξερουμε τι θα πρεπει να πολεμησουμε για να ξανακανουμε εναρξη οπως την ξερουμε και σημασια εχει να μαστε εκει για να γεμισουμε μπαταριες στο ξημερωμα με ενα καλο φιλο η με τον καλυτερο μας φιλο και ας μην κανουμε μπαμ
Φυσικα θελουμε την καρπωση αλλα ας μπορουμε να βγαινουμε και ας ειναι και λιγη
Ολοι με υγεια να πατε και να ερθετε!!!
Σε εμας αρχισει την κυριακη
Πρωτα Ο Θεος να μαστε καλα θα βρεθω στο βουνο και οτι γινει απο θεμα καρπωσης

Status
Not open for further replies.
Back