Τρυγόνι - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Μια βολτα σημερα το πρωι πριν παω για δουλεια, ειδα μονο 3 μπασιματιαρικα πουλια λιγο πριν φυγω αλλα σε απαγορευτικο υψος και αποσταση, οποτε απλα τα χαιρετησα. Ελαχιστες ντουφεκιες επεσαν στον περιγυρο και απο οτι με ενημερωσαν μετα δεν ειχε κατι το αξιολογο σημερα.
Μονο ενα μου ηρθε κοντα αλλα φοβηθηκα να του ριξω γιατι πιθανον θα μου εριχνε και αυτο... .sarcastic.

Μια βολτα σημερα το πρωι πριν παω για δουλεια, ειδα μονο 3 μπασιματιαρικα πουλια λιγο πριν φυγω αλλα σε απαγορευτικο υψος και αποσταση, οποτε απλα τα χαιρετησα. Ελαχιστες ντουφεκιες επεσαν στον περιγυρο και απο οτι με ενημερωσαν μετα δεν ειχε κατι το αξιολογο σημερα.
Μονο ενα μου ηρθε κοντα αλλα φοβηθηκα να του ριξω γιατι πιθανον θα μου εριχνε και αυτο... .sarcastic.

Και να του έριχνες θα έπεφτε κοψόφτερο και θα το έχανες....... .sarcastic. .sarcastic. .sarcastic..vert funny.
Ένα kicks XF ήθελε να του ανοίξει από κάτω μια τρύπα σαν τσιγαροθήκη ......ha ha.

δυτικοελλαδιτες ,περιμενουμε τα μαντατα σας σημερα,ειναι δυσκολη μερα .sarcastic. .
Δύσκολα τα πράγματα Κώστα, έχουμε αγιασμό.......sarcastic.
Χθές το βράδυ είχε ένα φεγγάρι μουρλια με ένα φτερό Αφρική, αλλά νωρίτερα που άνοιξα το σπίτι βλέπω αεράκι, συννεφιά και με τρώνε τα φίδια.........think.

Last edited:
Πω πω...που το θυμηθηκες αυτο ρε παιχταρα. .sarcastic.
Αρκετά τα τρυγωνακια σήμερα σε εμας,είχε λίγο ξεκλαρωμα και μετά μπήκαν κάποια κοπαδακια,εγώ κατάφερα 4 τα οποία 2 μεγάλα και 2 πιτσουνια....
Το απόγευμα η συνέχεια....
Μπραβο Χρησταρα

Έκανε πέρασμα καλό έμαθα σήμερα εδώ Κέρκυρα. Το διασταυρώσα από 3 αξιόπιστα άτομα
Γιαννη ο καιρος ετσι οπως δειχνει ειναι πολυ καλος..δεν ξερω σε σας αλλα εδω κατω εχει ψηλοβροχο και αρκετη μαυριλα στη θαλασσα..ισως αυτο τα κανει να σταματησουν για λιγο..ειναι και αρκετα υποπτες οι ημερομηνιες οποτε μας βλεπω να κανουμε παιχνιδι

Γιαννη ο καιρος ετσι οπως δειχνει ειναι πολυ καλος..δεν ξερω σε σας αλλα εδω κατω εχει ψηλοβροχο και αρκετη μαυριλα στη θαλασσα..ισως αυτο τα κανει να σταματησουν για λιγο..ειναι και αρκετα υποπτες οι ημερομηνιες οποτε μας βλεπω να κανουμε παιχνιδι
Μίλτο και εδω συννεφιά εχει. Χθες το βράδυ κατά τις 00:30 έβλεπα από το χωριό βαθιά μέσα στη θάλασσα άστραπες και σκέφτηκα ότι θα τα κλείσει ο καιρός, όντως έτσι έγινε. Τα επρωξε προς το νησί γι'αυτό μέχρι της 11:00 σήμερα έβλεπαν πουλιά, τα περισσότερα βέβαια σε τεράστιο ύψος αλλά έμπαιναν.

Μίλτο και εδω συννεφιά εχει. Χθες το βράδυ κατά τις 00:30 έβλεπα από το χωριό βαθιά μέσα στη θάλασσα άστραπες και σκέφτηκα ότι θα τα κλείσει ο καιρός, όντως έτσι έγινε. Τα επρωξε προς το νησί γι'αυτό μέχρι της 11:00 σήμερα έβλεπαν πουλιά, τα περισσότερα βέβαια σε τεράστιο ύψος αλλά έμπαιναν.
Πιστευω αυτο το κλεισιμο του καιρου ειναι λουκουμι για εμας εδω τετοια εποχη..μακαρι να το παει ετσι γιατι μεχρι στιγμης ουτε που ειδαμε το χρωμα του εδω κατω..λιγες μερες ειναι ακομα και μετα τελος

Σήμερα μεγάλη μερα για τις Κυκλάδες χώρις την παρουσία τη δική μου πια αλλά του αδερφού μου και του πατέρα μου. Ναι σήμερα είχε τρυγονια όπως τα προηγούμενα χρόνια.Είμαι άτυχος και τυχερός που ζω στο νησί τα περάσματα κάθε χρόνο. Η συνέχεια στην Λαυρεωτική!

Status
Not open for further replies.
Back