Τρυγόνι - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Μολις επεστρεψα από την ερευνα με μαρκαρισμενα στο gps τα σημεια που ειδα κινηση πουλιων....δυστυχως λογω έλλειψης χρονου δεν μπορεσα να κατσω περισσοτερο προλαβα ομως να τουφεκισω με το χερι μου ενα μπουλουκακι δεκα πουλιων που με καβαλησε στα δεκα μετρα και δυο τρια ζευγαρακια ακομα....ειδωμεν και τις επομενες μερες θα καταληξουμε....

Μολις επεστρεψα από την ερευνα με μαρκαρισμενα στο gps τα σημεια που ειδα κινηση πουλιων....δυστυχως λογω έλλειψης χρονου δεν μπορεσα να κατσω περισσοτερο προλαβα ομως να τουφεκισω με το χερι μου ενα μπουλουκακι δεκα πουλιων που με καβαλησε στα δεκα μετρα και δυο τρια ζευγαρακια ακομα....ειδωμεν και τις επομενες μερες θα καταληξουμε....
Εγώ βάζω και καφέδες και φυσιγγια .my man.

Μ αρεσει που είπες ότι δεν κινείται φτερό....yelling.

Από εδώ πάλι αν μείνει η κατάσταση έτσι θα γίνει πανηγύρι δυνατό. .shoot.
Μετά από ψαχτηρι καλό διπλασιάστηκαν τα ποια.

Ακη σε ποιο σημειο της ελλαδας αναφερεσαι γν καταλ.τι γινεται με τρυγονια φετος;;;;

Μολις επεστρεψα από την ερευνα με μαρκαρισμενα στο gps τα σημεια που ειδα κινηση πουλιων....
προλαβα ομως να τουφεκισω με το χερι μου ενα μπουλουκακι δεκα πουλιων που με καβαλησε στα δεκα μετρα και δυο τρια ζευγαρακια ακομα...
Εικονικές εκτελέσεις!!!!
ΩΡΑΙΟΣ!!!
Εύχομαι απο 20/8 και σε πραγματικές

Στα γιαννενα φτερο...ηγουμενιτσα καταφερα και μαζεψα πληροφοριες απο κατι βοσκους που γουσταρουν και το ψαρεμα.....τους ειπα η μου λετε που εχεθ τρυγονια η θα τρωτε παραβασεις....χαχαχαχαχα......sarcastic..sarcastic..my man..victory..fool.

Μηπως η καλοκαιρια σε συνδυασμο με τον καθαρο βοριά που θα εχει μεχρι το σκ(συμφωνα με το δελτιο.καιρου στην ερτ) θα μας διωξει μερικα πουλια;;;
Για δες τε εκει στον νοτο μηπως εμφανιστουν περισσοτερα απ οτι αναμένεται πουλια.

Λογο του καιρου και των βοριαδων νομιζω σημερα πρεπει να εγινε καποια μεταναστευση....
απο χθες εβλεπα τρυγονοσουρτες να περνανε, κι επισης σημερα το πρωι μπουλουκια
μελισσοφαγοι περνουσαν με πορεια προς την θαλασσα.
Συνηθως μαζι πανε και τα τρυγονια... και μαλλον απο οτι φαινεται
η πρωτη παρτιδα πρεπει να μας χαιρετισε και παλι πριν την εναρξη οπως
εχει γινει και στο παρελθον καποιες χρονιες. .xm.
Ας ειμαστε ομως αισιοδοξοι για τους πληθυσμους που θα ειναι ακομα πισω,
και πιστευω την πρωτη μερα να ριξουμε καμια τουφεκια ετσι για το καλο που λεμε.

Στα γιαννενα φτερο...ηγουμενιτσα καταφερα και μαζεψα πληροφοριες απο κατι βοσκους που γουσταρουν και το ψαρεμα.....τους ειπα η μου λετε που εχεθ τρυγονια η θα τρωτε παραβασεις....χαχαχαχαχα......sarcastic..sarcastic..my man..victory..fool.
Πουτάνα εξουσία παντρέψουμε για ενα βράδυ......
ΥΣ .Το πηδήξαμε το θέμα.

Status
Not open for further replies.
Back