.asking..buy buy..buy buy..buy buy.Ανετα....κυνηγαμε πρωι απογευμα καο ξεκινας για αθηνα στις 7 το απογευμα...σε 3.5 ωρες εισαι οκ
.asking..buy buy..buy buy..buy buy.Ανετα....κυνηγαμε πρωι απογευμα καο ξεκινας για αθηνα στις 7 το απογευμα...σε 3.5 ωρες εισαι οκ
Ανετα....κυνηγαμε πρωι απογευμα καο ξεκινας για αθηνα στις 7 το απογευμα...σε 3.5 ωρες εισαι οκ
Εγώ βάζω και καφέδες και φυσιγγιαΜολις επεστρεψα από την ερευνα με μαρκαρισμενα στο gps τα σημεια που ειδα κινηση πουλιων....δυστυχως λογω έλλειψης χρονου δεν μπορεσα να κατσω περισσοτερο προλαβα ομως να τουφεκισω με το χερι μου ενα μπουλουκακι δεκα πουλιων που με καβαλησε στα δεκα μετρα και δυο τρια ζευγαρακια ακομα....ειδωμεν και τις επομενες μερες θα καταληξουμε....
Μ αρεσει που είπες ότι δεν κινείται φτερό...Μολις επεστρεψα από την ερευνα με μαρκαρισμενα στο gps τα σημεια που ειδα κινηση πουλιων....δυστυχως λογω έλλειψης χρονου δεν μπορεσα να κατσω περισσοτερο προλαβα ομως να τουφεκισω με το χερι μου ενα μπουλουκακι δεκα πουλιων που με καβαλησε στα δεκα μετρα και δυο τρια ζευγαρακια ακομα....ειδωμεν και τις επομενες μερες θα καταληξουμε....
Ακη σε ποιο σημειο της ελλαδας αναφερεσαι γν καταλ.τι γινεται με τρυγονια φετος;;;;Μ αρεσει που είπες ότι δεν κινείται φτερό...
Από εδώ πάλι αν μείνει η κατάσταση έτσι θα γίνει πανηγύρι δυνατό. .shoot.
Μετά από ψαχτηρι καλό διπλασιάστηκαν τα ποια.
Κι εγω κάτι Ουκρανέζες ...![]()
Εικονικές εκτελέσεις!!!!Μολις επεστρεψα από την ερευνα με μαρκαρισμενα στο gps τα σημεια που ειδα κινηση πουλιων....
προλαβα ομως να τουφεκισω με το χερι μου ενα μπουλουκακι δεκα πουλιων που με καβαλησε στα δεκα μετρα και δυο τρια ζευγαρακια ακομα...
Στα γιαννενα φτερο...ηγουμενιτσα καταφερα και μαζεψα πληροφοριες απο κατι βοσκους που γουσταρουν και το ψαρεμα.....τους ειπα η μου λετε που εχεθ τρυγονια η θα τρωτε παραβασεις....χαχαχαχαχα.....Μ αρεσει που είπες ότι δεν κινείται φτερό...
Από εδώ πάλι αν μείνει η κατάσταση έτσι θα γίνει πανηγύρι δυνατό. .shoot.
Μετά από ψαχτηρι καλό διπλασιάστηκαν τα ποια.
Δωστου κι αλλο....χαχαχαχαχαΣημερα πρωι πρωι την εκανα την βολτα μου.Το πρωι θα ξαναπαω.Μηπως πηρα πολυ φορα???.xm.![]()
Πουτάνα εξουσία παντρέψουμε για ενα βράδυ......Στα γιαννενα φτερο...ηγουμενιτσα καταφερα και μαζεψα πληροφοριες απο κατι βοσκους που γουσταρουν και το ψαρεμα.....τους ειπα η μου λετε που εχεθ τρυγονια η θα τρωτε παραβασεις....χαχαχαχαχα......victory.
![]()