Τον υπουργό θα πάρει απευθείας ποιον θηροφυλακα..Και πάλι πρακτικά αυτό τι σημαίνει; Ότι θα τηλεφωνήσει ο παππάς στον ομοσπονδιακό θηροφύλακα για να του δώσει ΕΝΤΟΛΕΣ;![]()
Τον υπουργό θα πάρει απευθείας ποιον θηροφυλακα..Και πάλι πρακτικά αυτό τι σημαίνει; Ότι θα τηλεφωνήσει ο παππάς στον ομοσπονδιακό θηροφύλακα για να του δώσει ΕΝΤΟΛΕΣ;![]()
Μάλλον δεν έχεις καταλάβει καλά και εσύ, και αλλοι ,έχει γίνει προσφυγή για αυτό το λόγο, θα πηγαίναμε με τα περσινά δεδομένα εφόσον ήταν επιτυχείς, τώρα με αυτό που έγινε, έγινε προσφυγή στην κομισιον και είμαστε στο 50/50 φετος αν δώσει το τρυγόνι, πόσο πιο Λιάνα πρέπει να το κάνουμε!.Το παράνομο κυνήγι της Ζακύνθου δεν νομίζω ότι παίζει κάποιο ρόλο στην συνέχιση η διακοπή του κυνηγιού της τρυγόνας .Που θα σας πληροφορήσω
Δηλ η Κομισιόν θα αποφασίσει με σκέψη την πράξη 20 λαθροκυνηγών ανάμεσα σε 150.000 κυνηγών(βάση αδειών ) στην Ελλάδα .Καλό ακούγετε αλλά με τέτοιους ντενεκέδες που έχει και εκεί και αποφασίζουν όλα τα περιμένω .Να ξέρεις ότι κάτι τέτοιες αποφάσεις οδηγούν πολλούς να τις αψηφούν και επειδή είμαστε ξέφραγκο αμπέλι δε θέλω να σου γράψω δημόσια το αποτέλεσμα .Διότι μπορούμε κάλλιστα σαν χώρα να μην αποδεχτούμε την απαγόρευση κάτι που απλά θα επιφέρει πρόστιμο και μόνο όπως πρόστιμο πληρώνεις για τις παράνομες χωματερές αλλά δεν εξαλείφονται και για αλλούς 10 λόγους τους οποίους πάλι δεν θέλεις να εξαλείψεις σαν κράτος αλλά στη μαλακία είμαστε πρώτοι παρατρεχάμενοι μην χάσουμε καμία επιδοτησούλα ευρωπαϊκή.Μάλλον δεν έχεις καταλάβει καλά και εσύ, και αλλοι ,έχει γίνει προσφυγή για αυτό το λόγο, θα πηγαίναμε με τα περσινά δεδομένα εφόσον ήταν επιτυχείς, τώρα με αυτό που έγινε, έγινε προσφυγή στην κομισιον και είμαστε στο 50/50 φετος αν δώσει το τρυγόνι, πόσο πιο Λιάνα πρέπει να το κάνουμε!.
Ακριβώς αυτό.Ηλία το είπε ο Χαρδαλιάς αλλά εγκύκλιος δεν βγήκε.. κοινώς μας εξαπάτησαν και σε αυτό τον βοήθησαν τα ΜΜΕ αλλά και οι σύλλογοι και η ΚΣΕ δεν αντέδρασαν ενώ το γνώριζαν , κάνανε τους χαζούς..
Το ξέρω ότι δεν κυνηγάει παράνομα όλο το Ιόνιο. Αλλά η αφορμή δόθηκε και με τον πιο άσχημο τρόπο.Μιτσο δεν νομίζω ότι θα?!? μας το κόψουν για αυτό τον λόγο .... Το απέραντο μπουρδέλο Ευρώπη το κάνουν για άλλους λόγους .. .όσο για τους δικούς μας εδώ αν ήθελαν θα τους σταματαγανρ γιατί στην Κέρκυρα δεν το κάνουν αυτό το κυνήγι δεν κυνηγάει ολλο το Ιόνιο παράνομα
Έτσι ακριβώς.Η προσωπική άποψη του καθενός, δεν έχει ιδιαίτερη σημασία. Η νομοθεσία είναι σαφής. Ο πληθυσμός του τρυγονιου επίσημα βρίσκεται σε μείωση και κάποια γίδια μαζί και ο πρόεδρος του συγκεκριμένου συλλόγου θέλουν ειδική μεταχείριση...εξαιτίας λοιπόν κάποιων ανεγκεφαλων κινδυνεύουμε χιλιάδες άλλοι κυνηγοί να στερηθούμε το υπέροχο κυνήγι του συγκεκριμένου θηράματος, που σηματοδοτεί την έναρξη του κυνηγιου.
Τόσο απλά
Αφού θέλουν να δρουν αυτόνομα, ας μείνουνε στο νησί τους να κυνηγάνε χειμώνα καλοκαίρι...αν απαγορευτεί το τρυγόνι,δεν θέλω να σκέφτομαι τι θα γίνει όταν συναντιουνται με τους άλλους κυνηγούς στην Πίνδο στον Γράμμο κτλ στα μπασιματα της φασσας, όταν πολύ απο αυτούς τους ζακυνθινους παλικαράδες πάνε για μέρες και στήνουν τα τσαντήρια τους
λενε τα καλοπαιδα της Ζακύνθου οτι το τρυγονι ειναι παραδοση στο νησι τους , ειναι οι ιδιοι που κυνηγαν με συχρονεςπλαστικες καραμπινες , ειναι ιδιοι που κυνηγαν την μπεκατσα με συχρονα μεσα με μπιπερ , και ντοκ σπορ ηλεκτρονικα μαραφετια , και σε εμας στο χωριο μου ο συκοφαγος τον σεπτεμβριο ηταν παραδοσιακο κυνηγι , και οι ξεβοργες τον χειμωνα στης τσιχλες , αλλα το σταματησαμε
Στα παπαρια τους φίλε. Κανένας δεν θα τους κάνει τίποτα. Αν ήταν στην κόψη του ξυραφιού να ανοίξει το τρυγόνι και φετος με τα ανδραγαθηματα των παραδοσιακών λαθροθηρων Ζάκυνθινων έχει δυσκολέψει πάρα πολύ το πράγμα πλέον.
Εγώ θα το πιασω το θέμα από άλλη σκοπιά...... εντάξει οι μεν θέλουν τη παράδοση τους..... καλώς ή κακός υπάρχουν νόμοι...... αυτοί που εφαρμόζουν το νόμο που είναι; Ομοσπονδιακοί θυροφυλακη, κυνηγετικός σύλλογος για παράδειγμα...... δηλαδή βρήκαν οι ακτιβιστές τους λαθροθυρες και δε μπορούν να τους βρουν οι θυροφυλακες; Αυτή η συγκάλυψη με εξοργίζει προσωπικά και μας εκθέτουν στα μάτια των ξένων......Έτσι ακριβώς, θα πηγαίναμε όπως πέρσι αλλά με αυτό που έγινε στην Ζάκυνθο είναι η πρώτη φορά που φοβάμαι για το τρυγόνι. [ είναι γεγονός αυτό παιδιά δεν είναι κάτι αυτό Έτσι! για να το λέμε! Έχουμε θέμα, θέλει προσεκτικές κίνησης από εδώ και πέρα]
Όλοι έχουν ευθύνη και η ΚΣΕ και το δασαρχειο και η αστυνομία , γιατί δεν απαγορεύεται μόνο το κυνήγι, απαγορεύεται και η μεταφορά οπλων εκτός κυνηγετικής περιόδου, πόσο μάλλον όταν αυτά τα όπλα χρησιμοποιούνταιΕγώ θα το πιασω το θέμα από άλλη σκοπιά...... εντάξει οι μεν θέλουν τη παράδοση τους..... καλώς ή κακός υπάρχουν νόμοι...... αυτοί που εφαρμόζουν το νόμο που είναι; Ομοσπονδιακοί θυροφυλακη, κυνηγετικός σύλλογος για παράδειγμα...... δηλαδή βρήκαν οι ακτιβιστές τους λαθροθυρες και δε μπορούν να τους βρουν οι θυροφυλακες; Αυτή η συγκάλυψη με εξοργίζει προσωπικά και μας εκθέτουν στα μάτια των ξένων......
Δεν έχεις καταλάβει ότι ζεις σε μια απίστευτη χώρα ...οι οικολόγοι τρέχουν για τα τρυγόνια και στης ανεμογεννήτριες που μπαίνουν παράνομα παντού δεν πάει κανείς ούτε εμείς οι κυνηγοί ....γιατί την υποβάθμιση του περιβάλλοντος και τον βιότοπο του τρυγωνιου ούτε κουβέντα ...μας φταίνε τα 20 άτομα στην Ζάκυνθο για την μείωση του πανευρωπαϊκά.για αυτό θα μας το κόψουν....συγνώμη αλλά μόνο για γέλια,είναι αυτές η απόψεις από πλευράς ΕυρώπηςΕγώ θα το πιασω το θέμα από άλλη σκοπιά...... εντάξει οι μεν θέλουν τη παράδοση τους..... καλώς ή κακός υπάρχουν νόμοι...... αυτοί που εφαρμόζουν το νόμο που είναι; Ομοσπονδιακοί θυροφυλακη, κυνηγετικός σύλλογος για παράδειγμα...... δηλαδή βρήκαν οι ακτιβιστές τους λαθροθυρες και δε μπορούν να τους βρουν οι θυροφυλακες; Αυτή η συγκάλυψη με εξοργίζει προσωπικά και μας εκθέτουν στα μάτια των ξένων......
Τα ξέρω αυτά Ηλία μου, τα βλέπω στη καθημερινότητα μας. Προσωπικά το θεωρώ τουλάχιστον ντροπιαστικό και εξωργηστικο να σκοτώνουν γκαστρωμενα θηράματα...... είτε γίνεται εδώ είτε παντού στο κόσμο.....Δεν έχεις καταλάβει ότι ζεις σε μια απίστευτη χώρα ...οι οικολόγοι τρέχουν για τα τρυγόνια και στης ανεμογεννήτριες που μπαίνουν παράνομα παντού δεν πάει κανείς ούτε εμείς οι κυνηγοί ....γιατί την υποβάθμιση του περιβάλλοντος και τον βιότοπο του τρυγωνιου ούτε κουβέντα ...μας φταίνε τα 20 άτομα στην Ζάκυνθο για την μείωση του πανευρωπαϊκά.για αυτό θα μας το κόψουν....συγνώμη αλλά μόνο για γέλια,είναι αυτές η απόψεις από πλευράς Ευρώπης
Τα χω γράψει δέκα φορές Δημήτρη εδώ μέσα, τουλάχιστον εμείς μέσα στο φόρουμ οφείλουμε να το γνωρίζουμε, δεν υπάρχει δικαιολογία αν δε συμβαίνει. Αλλά ακόμη και να μην το είχαμε γράψει οφείλουμε να ψάχνουμε για να ξέρουμε αν μας κοροϊδεύουν ή όχι. Εσύ τα ψάχνεις για αυτό τα γνωρίζεις..Ακριβώς αυτό.
Γκαστρωμένα δεν είναι όταν έρχονται...εδώ κάνουν σεξ ....τέλος πάντων τα θέμα έχει λήξει εδώ και 40 χρόνια το αποτέλεσμα της απαγόρευσης 0 εδώ είναι τα θέμα πανευρωπαϊκαΤα ξέρω αυτά Ηλία μου, τα βλέπω στη καθημερινότητα μας. Προσωπικά το θεωρώ τουλάχιστον ντροπιαστικό και εξωργηστικο να σκοτώνουν γκαστρωμενα θηράματα...... είτε γίνεται εδώ είτε παντού στο κόσμο.....
Aυτό ίσως μπορεί να το κάνει ο Μητροπολίτης.Ο απλός παππάς δεν πιστεύω ότι είναι τόσο πανίσχυρος...Αλλά και ο δεσπότης τι θα πει στον υπουργό; ''Έχω ένα κ@λόπαιδο που είναι ανηψιός μου και συνελήφθη για λαθρο-τρυγονοθηρία.Σε παρακαλώ,πες να τον αφήσουν ελεύθερο!''.Κουφό μου ακούγεται...Τον υπουργό θα πάρει απευθείας ποιον θηροφυλακα..