Τρυγόνι - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Λίγες εικόνες κ στιγμές που μάζεψα έτσι για το καλό...

Σευχαριστω φιλαρακι!!!
.love. .shake hands.

Εγω δεν τα παω καλα με την καμερα
Με αποσυγκεντρωνει
Και δεν εχω πλανα
Ειναι ολα αποθηκευμενα στο κεφαλι μου
Με τα πλανα σου ξαναζω το μαγικο ορτυκι που τοσο λατρευω
Να σε καλα!
Το τελειωμα του βιντεο με το εκκλησακι και την ευχαριστεια σου πραγματικα λεει πολλα!
Και του χρονου καλε μου φιλε!

Και του χρόνου με υγεία φιλαράκι,εξαιρετικά ωραίος!!!!(τα ορτυκάκια Άστα να φεύγουν λίγο πιο μακριά αλλιώς να σου κάνω 2-3 σεμινάρια) 😜
Με Μπενελα κυνηγάει...
Δεν είναι να ρισκάρεις με τις αποστάσεις...😬

Σευχαριστω φιλαρακι!!!
.love. .shake hands.

Εγω δεν τα παω καλα με την καμερα
Με αποσυγκεντρωνει
Και δεν εχω πλανα
Ειναι ολα αποθηκευμενα στο κεφαλι μου
Με τα πλανα σου ξαναζω το μαγικο ορτυκι που τοσο λατρευω
Να σε καλα!
Το τελειωμα του βιντεο με το εκκλησακι και την ευχαριστεια σου πραγματικα λεει πολλα!
Και του χρονου καλε μου φιλε!
Κ εμένα με απόσυγκεντρώνει, ειδικά στο περπάτητο που ο χρόνος είναι μετρημένος κ πολύτιμος... Βάζω μια επιπλέον έννοια στο κεφάλι που μου χαλάει πολύ τη διαδικασία κ την απόδοση αν θες... Τουφεκαω τραγικά καλύτερα χωρίς την κάμερα... Είναι που δεν γράφει κ συνεχόμενα κ πρέπει με το σήκωμα του πουλιού να την ανοίξεις κιόλας... Ωστόσο 5 πλάνα που μένουν έχουν τη γοητεία τους, δεν μετράει μόνο το αποτέλεσμα πάντα...

Όσο για το εκκλησάκι, δεν ήξερα να το βάλω, να μην το βάλω, είναι κ κάτι ιδιαίτερο κ προσωπικό... Με όλο αυτό όμως με τη μέση πέρασα κ μια χρονιά που έβλεπα τις κορυφές που αγαπάγα κ έβαζα τα κλάματα από τον πόνο κ τον φόβο αν θα τις ξανανεβω... Κ με τον δικό μου τρόπο τις ξανανεβηκα... Εγώ νιώθω ότι χρωστάω ένα ευχαριστώ κ εκεί, άλλοι μπορεί όχι... Κάθε χρόνο όμως, θα μπω στο εκκλησάκι, νιώθω ότι είμαι κομμάτι αυτής της ιστορίας...

Κ εμένα με απόσυγκεντρώνει, ειδικά στο περπάτητο που ο χρόνος είναι μετρημένος κ πολύτιμος... Βάζω μια επιπλέον έννοια στο κεφάλι που μου χαλάει πολύ τη διαδικασία κ την απόδοση αν θες... Τουφεκαω τραγικά καλύτερα χωρίς την κάμερα... Είναι που δεν γράφει κ συνεχόμενα κ πρέπει με το σήκωμα του πουλιού να την ανοίξεις κιόλας... Ωστόσο 5 πλάνα που μένουν έχουν τη γοητεία τους, δεν μετράει μόνο το αποτέλεσμα πάντα...

Όσο για το εκκλησάκι, δεν ήξερα να το βάλω, να μην το βάλω, είναι κ κάτι ιδιαίτερο κ προσωπικό... Με όλο αυτό όμως με τη μέση πέρασα κ μια χρονιά που έβλεπα τις κορυφές που αγαπάγα κ έβαζα τα κλάματα από τον πόνο κ τον φόβο αν θα τις ξανανεβω... Κ με τον δικό μου τρόπο τις ξανανεβηκα... Εγώ νιώθω ότι χρωστάω ένα ευχαριστώ κ εκεί, άλλοι μπορεί όχι... Κάθε χρόνο όμως, θα μπω στο εκκλησάκι, νιώθω ότι είμαι κομμάτι αυτής της ιστορίας...
Να είσαι καλά γεμάτος υγεία....και του χρόνου άρι ..έχω περάσει τα ίδια και σε καταλαβενω απόλυτα...... Το πλάνα απλά υπέροχα

Το αποτελεσμα οταν τα θηραματα ειναι ελαχιστα μετραει ως επιβραβευση του σκυλου φερμας φιλε στην δικη μου περιπτωση
Οταν πας ωια ορτυκια και ξερεις οτι σου αναλογει 1-3 φερμες θες να κρατησεις 1-2 πουλια για το σκυλι

Φετος μπηκαν πολλα ορτυκια αλλα δεν ειναι για εμας…….

Το κυνήγι έχει πάψει να είναι απλό όπως ήταν κάποτε και κυρίως έπαψε να έχει την κοινωνική αποδοχή που επίσης είχε κάποτε.Χρειάζεται μια προσέγγιση όλο και πιο διαχειριστική σε σχέση με το παρελθόν .Βιώνει μια στιγμή ' ' κούρασης ' ' , ας μην το κουράζουμε περισσότερο...

Status
Not open for further replies.
Back