Τρυγόνι - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Εδώ φάνηκαν πολλά πουλιά ψηλά σε καμένες πλαγιές, προφανώς λόγο διατροφής.
Εντύπωση μου έκανε ότι έχω δει αυτές της μέρες αρκετούς κούκους . Νυκτοκορακες λίγους και λίγα υδρόβια , τι να έρθουν να κάνουν; Έβρεξε για να έχουν τα ποτάμια νερό.

Σαμο δεν εχω χρονο αυτη την εποχη για παρακολουθηση , γιατι εχω ακομα πορτοκαλια , και θα εχω για πολυ ακομα και τον ι ιουνιο , κοβω χορτα , σκαβω , κλαδευω , εβαλα κηπευτικα , ποτιζω , προσπαθω να μπολιασω πορτοκαλιες , ενας χαμος , αλλα καθε φορα παντου που πηγαινω στα χωραφια ακουω γουργουρισματα απο τρυγονια , και ακουω μελισουργους , και μεσα στην πολη τους ακουω τους μελισουργους , ακομα και νυχτα

Σήμερα υπάρχουν κράτη που είναι όπως ήταν η Ελλάδα το 1940. Εκεί γίνεται σφαγή σε όλα τα θηράματα. Ιδίως τα φτερωτά. Έχει γεμίσει το διαδίκτυο με βίντεο κυνηγιού μπεκάτσας το σούρουπο στο καρτέρι. Κράτη μουσουλμανικά που γίνεται χαμός... Εκατόμβες τρυγονιών και όποιου άλλου θηρεύσιμου και μη είδους υπάρχει, αρκεί να είναι τρώγεται.

Σήμερα υπάρχουν κράτη που είναι όπως ήταν η Ελλάδα το 1940. Εκεί γίνεται σφαγή σε όλα τα θηράματα. Ιδίως τα φτερωτά. Έχει γεμίσει το διαδίκτυο με βίντεο κυνηγιού μπεκάτσας το σούρουπο στο καρτέρι. Κράτη μουσουλμανικά που γίνεται χαμός... Εκατόμβες τρυγονιών και όποιου άλλου θηρεύσιμου και μη είδους υπάρχει, αρκεί να είναι τρώγεται.
Αν πεινάς τι θα κάνεις θα κοιτάζεις τους νόμους αυτοί έχουν και 15 παιδιά ο καθένας

Αν πεινάς τι θα κάνεις θα κοιτάζεις τους νόμους αυτοί έχουν και 15 παιδιά ο καθένας
Δεν ξέρω αν το θέμα είναι η πείνα ή ο χαβαλες τους, όπως κι εδώ σε ορισμένες περιοχές.
Τα πιο πολλά videos τους δείχνει να τα εξοντώνουν στην έρημο με τέτοια τζιπ που η αξία τους είναι τεράστια.
Δεν θα διαφωνήσω ότι υπάρχουν και αυτοί που το κάνουν για θέμα επιβίωσης.

Δεν ξέρω αν το θέμα είναι η πείνα ή ο χαβαλες τους, όπως κι εδώ σε ορισμένες περιοχές.
Τα πιο πολλά videos τους δείχνει να τα εξοντώνουν στην έρημο με τέτοια τζιπ που η αξία τους είναι τεράστια.
Δεν θα διαφωνήσω ότι υπάρχουν και αυτοί που το κάνουν για θέμα επιβίωσης.
Εκεί σε αυτά τα απολίτιστα κράτη πρέπει να μπει ένα φρένο όμως... Τον τρόπο δεν θα τον δείξω εγώ ή εμείς. Πρέπει να πιέσει ενας παγκόσμιος Οργανισμός.

Δεν ξέρω αν το θέμα είναι η
Εκεί σε αυτά τα απολίτιστα κράτη πρέπει να μπει ένα φρένο όμως... Τον τρόπο δεν θα τον δείξω εγώ ή εμείς. Πρέπει να πιέσει ενας παγκόσμιος Οργανισμός.
/

Όπως πιέζει τους Ταλιμπαν της Ζακύνθου ας πούμε...Εδώ βλεπεις ότι δεν μπορούν να σταματήσουν την λαθροθηρια σε ένα δύο σημεία της....πολιτισμενης Ελλάδας. Στους Άραβες και τους Αφρικανους θα το καταφερουν? Άσε που στα ευρωπαϊκά κράτη τους παίρνει να κάνουν τους μάγκες οι των παγκόσμιων Οργανισμών που λες. Εκεί κάτω δεν έχει τέτοια όπως καταλαβαίνεις.

Να χάμε να λέγαμε είμαστε ο ψύλλος στα άχυρα αλλά επειδή τα άχυρα δεν φταίνε ποτέ φταίει ο ψύλλος πάντα.
Θα το συνηθίσουμε και αυτό όπως συνηθίσαμε να μην κυνηγάμε τους συκοφάγους τους τσαλαπετεινούς έτσι και τη τρυγόνα .Αυτή η κατσαρόλα τούτο το φαι βγάζει όταν μονίμως βάζεις βρώμικη κουτάλα να ανακατεύει βρώμικο θα βγει και το φαι όσο και καλά υλικά να βάζεις μέσα.

Εκεί ακόμα έχουν σκλαβοπάζαρα........τα θηράματα θα τους νοιαζουν.......

Status
Not open for further replies.
Back