Το HL στο "Χριστοδούλειο ίδρυμα προστασίας παιδιών" εις μνήμην του Βίκτωρα

Εδώ και αρκετά χρόνια το φόρουμ μας έδειχνε το φιλανθρωπικό του χαρακτήρα στηρίζοντας ιδρύματα που βοηθούν παιδιά. Αυτή την φορά έχουμε άλλον έναν λόγο να τρέξουμε αυτή την διαδικασία καταθέτοντας ένα ποσό εις μνήμην του αγαπημένου μας φίλου και μέλους Βίκτωρα (victor) ο οποίος έφυγε από την ζωή πρόωρα.

Το Χριστοδούλειο είναι ένα κοινωφελές, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα ίδρυμα που αναλαμβάνει τη φροντίδα μικρών κοριτσιών τα οποία για διάφορους λόγους έχουν βρεθεί σε δυσμενή θέση και έχουν την ανάγκη μας. Κατά τα χρόνια της διαμονής τους στο Ίδρυμα τα κορίτσια φοιτούν στα σχολεία της γειτονιάς και φυσικά συνεχίζουν τις σπουδές τους στην δευτεροβάθμια και τριτοβάθμια εκπαίδευση και μάλιστα με αρκετές επιτυχίες. Κατά τη διάρκεια των σπουδών τους, το ίδρυμα συνεχίζει να στηρίζει τα παιδιά ώσπου να ολοκληρώσουν τις σπουδές τους, και φυσικά ως τη επαγγελματική τους αποκατάσταση. Τα εφόδια που παίρνουν είναι χρήσιμα για την πορεία στην ενήλικη ζωή τους και περιλαμβάνουν ξένες γλώσσες, πληροφορική, μουσική, παραδοσιακούς και μοντέρνους χορούς, οικοκυρικά και άλλα. Επίσης παρέχεται ψυχολογική και λογοθεραπευτική στήριξη, όπου είναι απαραίτητη, καθώς και ζεστό, φιλόξενο περιβάλλον. Μετά το πέρας των σπουδών η κάθε κοπέλα πλέον θα αυτονομηθεί και θα επιλέξει ποιο δρόμο θα ακολουθήσει χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι δεν έχει πλέον επαφή με το σπίτι όπου έζησε και μεγάλωσε. Ξέρει κάθε κοπέλα ότι πάντα η πόρτα μας θα είναι ανοιχτή για ό,τι χρειαστεί, σε όποια φάση της ζωής της κι αν βρίσκεται.
https://www.xristodoulio.gr/

Έτσι λοιπόν για να μπορέσουν αυτά τα παιδιά να συνεχίσουν να χαμογελούν και να ελπίζουν, πρέπει να βοηθήσουμε και όλοι εμείς. Δεν χρειάζεται να διαθέσει ο καθένας κάτι πέρα από τις δυνατότητές του. Το ποσό των 10 €, θεωρούμε ότι είναι σχετικά εύκολα διαθέσιμο, από τον καθένα μας και θα είναι μια μεγάλη και σημαντική βοήθεια στο έργο που επιτελείται για τη ζωή αυτών των μικρών παιδιών.

Όσοι λοιπόν από εμάς θέλουν να συμμετάσχουν σ' αυτή την προσπάθεια, δεν έχουν παρά να το δηλώσουν στην λίστα που θα ακολουθήσει πιο κάτω .

Φυσικά όποιος μπορεί και επιθυμεί να δώσει και πέραν των 10€ μπορεί να το κάνει. Αρκεί το ποσό να δηλωθεί και στη λίστα για ευνόητους λόγους.
Όσο για την κατάθεση των χρημάτων θα πρέπει να γίνει σε λογαριασμό φυσικού προσώπου, αφού το ΗL δεν αποτελεί εταιρεία κερδοσκοπικού χαρακτήρα και ως εκ τούτου δεν διαθέτει λογαριασμούς και ΑΦΜ.
Τα χρήματα μπορούν να κατατίθενται στους λογαρισμούς:

Τράπεζα Πειραιώς
Αρ. Λογ. : 5141-058234-703
ΙΒΑΝ: GR8301721410005141058234703
Δικαιούχος: Μπαρμπαρής Βασίλης
ή
Τράπεζα Alpha Bank
ΙΒΑΝ: GR7801401490149002340009995
Δικαιούχος: Μπαρμπαρής Εμμανουήλ
ή
Paypal: https://www.paypal.me/vasilisbarbaris

Από την λίστα θα φαίνεται και το συνολικό ποσό που μαζεύτηκε. Όταν λοιπόν το ποσό που θα συγκεντρωθεί παραδοθεί, το παραστατικό που θα μας δοθεί από τον εν λόγω Σύλλογο θα αναρτηθεί εδώ στο θέμα.

Με την κατάθεση να γίνεται παράλληλα και ενημέρωση, εδώ στο θέμα με τον αριθμό κατάθεσης παρακαλώ.
Τα χρήματα θα μαζευτούν για τις επόμενες 2 εβδομάδες οπότε και θα πάμε στο επόμενο βήμα που είναι η κατάθεση στο ίδρυμα.
 
Last edited:
Μόλις χθές διάβασα τα μηνύματα για τον Βίκτωρα. Τι να πώ...Δεν εχω λόγια, κουράγιο στους δικούς του ανθρώπους, καλό παράδεισο στο παλικάρι, νέος άνθρωπος...
Κι απο μένα 10€. Birdy σε λογαριασμό Μπαρμπαρής Βασίλης
 
Back
Top