Καλώς ήρθες φίλε και καλή αρχή πάλι.Θα το συνοψίσω υπολογίζοντας και την ηλικία σου.Το σκυλί που χρειάζεσαι είναι ένα επανιελ Μπρετόν και κατά προτίμηση θυληκο.Μικρόσωμο καλοβολο χωρίς γκρίνιες , υπάκουο και πολύ φιλικό.Δεν θα σχολιασω το δεμένο ή λυμένο θα πω όμως ότι όπως λέει ο σοφός λαός το παιδάκι μου και το σκυλάκι μου όπως το μάθω.Εχω αλλάξει όλες τις ράτσες και είχα και δικά μου από γέννες τέτοια σκυλιά .Είναι πολύ εργαλείο και αν μεγαλώσει και είναι στρωμένο σε ακολουθεί σε όλα τα κυνήγια απλά εάν το παίρνεις καρτέρια θα σου μειώσει τον χρόνο της Φέρμας έπειτα που από φιλοσοφίας επειδή δεν ανοίγεται ιδιαίτερα έτσι θα το φτιάξεις δεν σε χαλάει κιόλας γιατί θα κυνηγάς σχεδόν καβάλα,δεν είσαι πιτσιρικάς να κοιτάς το σκυλί με gps νομίζω (είχα και τέτοιο επανιελ ποιο ανοιχτό και από ποιντερ).Όσο για την τιμή υπάρχουν σκυλιά που τα παίρνεις με μια σοβαρή εκπαίδευση επανιελ και δοκιμή γύρω στα 1200 υπάρχουν και φθηνότερα εάν θέλεις μπορώ να σου στείλω ένα τηλ σε προσωπικό μύνημα φίλου εκτροφέα να μιλήσεις γιατί ανά διαστήματα τυχαίνουν και ευκαιρίες και μπορεί να πάρεις έτοιμο σκυλί με 500/600€ .Θα είχα τώρα επανιελ αλλά δέχθηκα δώρο ένα κουτσχαρ.Η σκύλα μου επανιελ απεβίωσε πριν μήνες ήταν από δική μου γεννά και κυνηγούσε τα πάντα και παντού .Πιστεύω να μην σε κούρασα αλλά τα επανιελ ε