Το βαρος του όπλου

10 μέτρα θα έχεις με το πρώτο διασποράς και αν βγει στα 20/25 θα έχεις δεύτερο τρίτο κανονικό κάτι τέτοιο λες αλλά η ρωτη ντουφέκια είναι το 90% της επιτυχίας εκτός και αν πολυβολεις ,Αν βγει κατευθείαν στα 20 με ποιο φυσίγγι θα τη σκοτώσει όταν θα έχει πρώτο διασποράς γιατί αν έχει κανονικό δεν θα την σκοτώσει αν βγει στα 10 δηλ..Είναι τα ελαττώματα του αυτογεμους έναντι ενός δίκανου δισκανδαλου με δύο διαφορετικές εντελώς ντουφέκιες άμεσα γιατί κακά τα ψέματα ορτύκι ,μπεκάτσα ιδανικό όπλο έχουν το δίκανο κατά προσωπική άποψη και το πλάγιο για την ακρίβεια.
Αυτό που πρέπει πρώτα να κάνει ο νέος κυνηγός είναι να έχει σταθερή επωμιση και να μάθει να χειρίζεται σωστά το όπλο του..... στη συνέχεια να γνωρίσει το σκύλο του και να παίρνει σωστή θέση στη φερμα.....αν επωμιζει σωστά και σταθερά, χωρίς βιασύνη θα έρθει και το αποτέλεσμα. Συμφωνώ ότι το δίκανο είναι ιδανικό όπλο για μπεκατσα..... το έχω ξαναγράψει, άλλωστε με δίκανο κυνηγάω......σε ότι αφορά το είδος του δικανου είναι ποιο εύκολο το super poze όταν το δεύτερο όπλο είναι καραμπίνα.......
 
Ήταν το ποιο ατσουμπαλο όπλο που έχω δει. Μέχρι και θήκη ειδική παραγγελία είχε κάνει..
εβγαζε ομως τουφεκιά?δεν ειχα την ευκαιρία να δοκιμάσω ενα τετοιο οπλο ,πιστεύω με κατάλληλο πυρομαχικο θα εκανε την διαφορά.
 
Back
Top