Στα παπάκια μου..( η γνώμη τους)Αριστερός;Παράξενο:αν αυτά τα πεις εκεί που δεν σε ξέρουν,θα σε χαρακτηρίσουν,ΕΣΦΑΛΜΕΝΑ φυσικά,ως χρυσαυγίτη,ακροδεξιό κλπ με ψευτοδημοκρατικούς χαρακτηρισμούς...
Στα παπάκια μου..( η γνώμη τους)Αριστερός;Παράξενο:αν αυτά τα πεις εκεί που δεν σε ξέρουν,θα σε χαρακτηρίσουν,ΕΣΦΑΛΜΕΝΑ φυσικά,ως χρυσαυγίτη,ακροδεξιό κλπ με ψευτοδημοκρατικούς χαρακτηρισμούς...
Ούτε βίδα δεν αγόραζαναι και θα την φτιαξω εγω , θα την ονομασω (SOUPER ORFAN ) σουπερ ορφαν![]()
![]()
θυμασε την ζεμπεκια που χωρεψε ο Γιωργακης Παπανδρεου οταν ειχαν προσκαλεση στο νησι μου τον τουρκο υπουργο , και ηταν υπερ της Ελληνικο τουρκικης φιλιαςΕίναι σαν αυτό το αναληθές που μας έλεγαν πολύ παλιά επί ΠΑΣΟΚ τα,κρατικά τότε,ΜΜΕ:''δεν έχουμε τίποτε να χωρίσουμε με τον τουρκικό λαό''...![]()
Σουτζουκ λουκουμ?κερδίζει λουκούμι.
Λουκούμι ή Retay; Καλά καλαμπουρίζουμε εμείς, αλλά πώς θα κόψεις ένα τούρκικο ή κινέζικο προϊόν που πληρεί τις Τεχνικές Προδιαγραφές που έχεις θέσει και είναι το φθηνότερο;Το ελληνικο λιμενικό αγόρασε 2 λεωφορεία ,όποιος βρει που κατασκευαστηκαν κερδίζει λουκούμι.
Σύρου μπουκιτσαΣουτζουκ λουκουμ?
Ανάλογα έπραξαν και οι απλοί Γερμανοί στο Β´Π.Π. Και μετά τα έρριξαν όλα στον Χίτλερ.Έτσι,με εξαίρεση την ηγεσία του,βγήκε λάδι ο λαός του Γ´Ράιχ!![]()
Ανάλογα έπραξαν και οι απλοί Γερμανοί στο Β´Π.Π. Και μετά τα έρριξαν όλα στον Χίτλερ.Έτσι,με εξαίρεση την ηγεσία του,βγήκε λάδι ο λαός του Γ´Ράιχ!![]()
Πας σε όπλο made in Greece και τελοςΛουκούμι ή Retay; Καλά καλαμπουρίζουμε εμείς, αλλά πώς θα κόψεις ένα τούρκικο ή κινέζικο προϊόν που πληρεί τις Τεχνικές Προδιαγραφές που έχεις θέσει και είναι το φθηνότερο;