Τεχνολογία φυσιγγίων, καινούργια προϊόντα.

Είναι ένα θέμα κιαυτο αλεξ. Αλλά μιλάμε για hi bird φυσιγγι και ποικιλία σε νο σκαγιων (όσον αφορά το που βαρανε αυτοι).
Άλλο του ότι η εταιρία διαφημίζει αυτο
Σε σχέση με την εικόνα που ανεβασες
https://postimg.cc/xqBVPqGN
Toν συγκεντρωτηρα τον βρηκες χαραγμενο?Τι υλικο ειναι τα σκαγια?
 
Ανέκαθεν τα σκάγια των rem ήταν έτσι. Ωστόσο σκοτώνουν διαβολεμένα. Αν θέλετε να κάνετε μια δοκιμή, πάρτε ένα τέτοιο σκαγι, βάλτε το σε μια πένσα και πιέστε πάνω σε μια ζυγαριά μέχρι να παραμορφωθεί, μετά κάντε το ίδιο και για ένα π.χ. Ελληνικό σκάγι, μέχρι να παραμορφωθει το ίδιο και πείτε μας τα αποτελέσματα.
 
Πότε δεν ήμουν άνθρωπος του πίνακα και σαν ημιμαθης πιστεύω ότι η σφαιρικοτητα και το αντιμονιο είναι συνδυασμός. Αυτό που με σιγουριά είναι πως σκοτώνουν σε μια δοσμενη απόσταση για ευρωπαϊκό νο5. Και βέβαια θα προσπαθήσω να κάνω αυτές τις δοκιμές και με φρενατα και απλά. Και συγκριτικά με άλλα φυσιγγια.
Χώρος και χρόνος να υπάρχει και τα μέσα. Πιστεύω έστω κι έτσι πως τα αμερικανικά σε σχέση με άλλα εμπορικά έχουν πολλά περισσότερα προτεριματα, πιστεύω σ αυτά τα φυσιγγια. Δοκιμές αρχικά και βέβαια στο κυνηγι
 
Πατέντα δεν νομίζω να είναι αν ήταν η εταιρεία θα το διατυμπάνιζε, ένα φυσίγγι βέβαια δεν είναι αρκετό για δείγμα ίσως να έτυχαν όλα τα πλακουτσωτα σε αυτό , έχω σφάξει αρκετά federal φτηνιαρικα και πάντα στο θέμα σκάγια ήταν πάντα κατώτερα των άλλων δύο αμερικανικών ,πλακουτσωτα ,κολλημένα μεταξύ τους αλλά σε ένα φυσίγγι premium δεν περιμένεις τέτοια .
 
Back
Top