Μετά από βροχή ή υγρασία η ιδρώτα
Last edited:
Τα ρίχνεις ...
Αν η αρμάθα ή το ρούχο είναι βρεγμένο και τα αφήσεις γίνονται χάλια ...Σε ντενεκεδες![]()
Σιγα μην τα τρίβω κιόλαςΑν η αρμάθα ή το ρούχο είναι βρεγμένο και τα αφήσεις γίνονται χάλια ...
Αυτό που κρατάς ρίξτο σε τενεκέ ... τα άλλα καλά φαίνονται.
Τρίψτα με κανένα πανί και ελάχιστο λαδάκι ... ελάχιστο όμως.
Αυτό θα έκανα εγώ ...
Ιδρώτας και νερό για αυτό αρπάζουν εύκολα..Αν είναι μόνο εξωτερική η οξείδωση τότε την επόμενη φορά είναι πρώτα πρώτα για τουφεκισμα...αν υποψιάζομαι ότι υπάρχει περίπτωση να έχει περάσει μέσα τότε κόψιμο και πέταμα...δε ρισκάρω προσωπική ασφάλεια και ασφάλεια του όπλου για λίγα φυσιγγια...
Εδώ έχεις θέμα, πρόσεχε.
Τα τσεκάρω πριν τα βάλω.Εδώ έχεις θέμα, πρόσεχε.
Μια απ'τα ίδια!Μόλις γυρίζω σπίτι βγάζω τα φυσίγγια από το γιλέκο και τα αφήνω να φύγει η όποια υγρασία. Αν είναι βρεγμένα τα σκουπίζω καλά με πετσέτα και τα αφήνω εκτός γιλέκου. Γενικά με ψιλόβροχο δεν κουβαλάω μαζί μου περισσότερα φυσίγγια από όσα χρειάζομαι. Αν έχει " αρπάξει "κανένα εξωτερικά, μπαίνει πρώτο στη θαλάμη.
Α! Θα το κάνω και εγω ρε φιλαράκι! Πιάνει και με καμμία άλλη φωτογραφία? Τού χάρη κάνει?Εγώ βάζω μια φωτογραφία της Στανίση πάνω στις κούτες και δεν πατάει ούτε αέρας στο δωμάτιο.
View attachment 78483
Του Χάρη εκπέμπει ραδιενέργεια, πρόσεχε!Α! Θα το κάνω και εγω ρε φιλαράκι! Πιάνει και με καμμία άλλη φωτογραφία? Τού χάρη κάνει?