Συντήρηση φυσιγγίων

Αν είναι μόνο εξωτερική η οξείδωση τότε την επόμενη φορά είναι πρώτα πρώτα για τουφεκισμα...αν υποψιάζομαι ότι υπάρχει περίπτωση να έχει περάσει μέσα τότε κόψιμο και πέταμα...δε ρισκάρω προσωπική ασφάλεια και ασφάλεια του όπλου για λίγα φυσιγγια...

Σε ντενεκεδες🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Αν η αρμάθα ή το ρούχο είναι βρεγμένο και τα αφήσεις γίνονται χάλια ...
Αυτό που κρατάς ρίξτο σε τενεκέ ... τα άλλα καλά φαίνονται.
Τρίψτα με κανένα πανί και ελάχιστο λαδάκι ... ελάχιστο όμως.

Αυτό θα έκανα εγώ ...

Αν η αρμάθα ή το ρούχο είναι βρεγμένο και τα αφήσεις γίνονται χάλια ...
Αυτό που κρατάς ρίξτο σε τενεκέ ... τα άλλα καλά φαίνονται.
Τρίψτα με κανένα πανί και ελάχιστο λαδάκι ... ελάχιστο όμως.

Αυτό θα έκανα εγώ ...
Σιγα μην τα τρίβω κιόλας 🤣🤣🤣🤣
Είναι σε γιλέκο τα έβγαλα θα τα βάλω ξανα..

Αν είναι μόνο εξωτερική η οξείδωση τότε την επόμενη φορά είναι πρώτα πρώτα για τουφεκισμα...αν υποψιάζομαι ότι υπάρχει περίπτωση να έχει περάσει μέσα τότε κόψιμο και πέταμα...δε ρισκάρω προσωπική ασφάλεια και ασφάλεια του όπλου για λίγα φυσιγγια...
Ιδρώτας και νερό για αυτό αρπάζουν εύκολα..
Κλαφ δεν μου έχουν κάνει ποτέ.

Μόλις γυρίζω σπίτι βγάζω τα φυσίγγια από το γιλέκο και τα αφήνω να φύγει η όποια υγρασία. Αν είναι βρεγμένα τα σκουπίζω καλά με πετσέτα και τα αφήνω εκτός γιλέκου. Γενικά με ψιλόβροχο δεν κουβαλάω μαζί μου περισσότερα φυσίγγια από όσα χρειάζομαι. Αν έχει " αρπάξει "κανένα εξωτερικά, μπαίνει πρώτο στη θαλάμη.

Μόλις γυρίζω σπίτι βγάζω τα φυσίγγια από το γιλέκο και τα αφήνω να φύγει η όποια υγρασία. Αν είναι βρεγμένα τα σκουπίζω καλά με πετσέτα και τα αφήνω εκτός γιλέκου. Γενικά με ψιλόβροχο δεν κουβαλάω μαζί μου περισσότερα φυσίγγια από όσα χρειάζομαι. Αν έχει " αρπάξει "κανένα εξωτερικά, μπαίνει πρώτο στη θαλάμη.
Μια απ'τα ίδια!

Πήρα και τύλιξα με μεμβράνη, τις κούτες με τα φυσίγγια, 10άρες και 20άρες, τώρα που η υγρασία, είναι χαμηλά, 35%, μέσα στο σπίτι. Όχι τίποτα το υπερβολικό, 2 φορές την κάθε πλευρά. Ελπίζω να κρατήσει μακρυά την υγρασία.20230904_174317.jpg

Back