Φιλαρακι μηπως εχεις φαει κολημα με τη mb....ετσι και αλλιως δεν πρεπει να πουλανε και πολλες στα μερη σαςΔοκιμαζα λιγη Tecna 8/2014....xm.
Λεω να φτιαξω μια ωραια γραμμουλα στο χωμα με ενα πυργακι στο τελος, να τις πεταξω ενα σπιρτο... Κ φααααααπ... Να καει μια κ καλη...
Οτι εχω δοκιμασει κατω απο 38 γρ η θα νομιζω οτι τουφεκαω τον τενεκε με 8αρια αντι για 4αρια η θα μου φυγει το οπλο απο τα χερια απο τη βιαιη συμπεριφορα της... Σε νεες δοκιμες εχθες νομιζα οτι δεν ειχα σκαγια μεσα... Μονο κατι σημαδακια ειχε ο τενεκες... Ριχνω δοκιμαστικα μετα κ ενα παλιο που ειχα με Tecna του 2013 ( Τοτε ελεγα οτι αυτη ειναι χαλια σε σχεση με τις παλιες, που να ξερα .buy buy.) κ τον πεταξε 3 τουμπες πισω...
Ουουου ρε την καταρα μου.... Αυτη μονο για τον Venetato θα κανει που ξεκινα να γεμιζει απο τα 40 γρ...![]()
Ο ερωτας μου ειναι η Tecna... Καιγεται στους χρονους που τουφεκαω, συμπεριφερεται στην ανακρουση οπως μου αρεσει, σκοτωνει εκει που θελω, διαφορετικα για ημερα, διαφορετικα για σουρουπο κ γενικα ειμαστε πλασμενοι ο ενας για τον αλλο...Φιλαρακι μηπως εχεις φαει κολημα με τη mb....ετσι και αλλιως δεν πρεπει να πουλανε και πολλες στα μερη σαςολλλλλλες γεμιζονται αρκει να τις βρεις το κουμπι
αλλη φορα οταν βρεις κατι καλο κανε και καμια ΚΑΒΑ ρε παιδι μου...ο venetatos εχει καταληξη στην πυριτηδα τρακτερ ΑΟ για 35 μεχρι 44+++++++
παντως ξερω κοσμο που θα πουλαγε και τη μανα του για μια παρτιδα απο αυτη που εχεις
αυτοι θα τη γεμιζαν η στα 45++++ με πολλλλλλλυ χοντρα η στα 35-36 με πολυ υλικο απο κατω και κανα καψουλι της προκοπης
![]()
Μετα τον Εβρο κην. Με τον ΣΒΕ .και εχω δει πολη καλα δηγματα Με την ΜΒ36 στα set up που ειχαμε προαναφερει. Σκοτονουν ΟΛΛΑ και με το 615 στα 36 και με το cx2000 στα 37. Και το ποιο σημαντικο Μετην ΑΟ στα 44.Ασε που εχει αρχισει να με ενοχλει και η μονημη αποθηκη απο την Μ1.Ο ερωτας μου ειναι η Tecna... Καιγεται στους χρονους που τουφεκαω, συμπεριφερεται στην ανακρουση οπως μου αρεσει, σκοτωνει εκει που θελω, διαφορετικα για ημερα, διαφορετικα για σουρουπο κ γενικα ειμαστε πλασμενοι ο ενας για τον αλλο...
Αυτη η παρτιδουλα ωστοσο, μου εχει βγαλει το λαδι... .kkk. Δεν παω στην επομενη απο πεισμα...Θα τη γεμισω ασσεους στα 40+ και θα τελειωσει το παραμυθι, αλλα δεν τα μπορω τα πολλα γραμμαρια ρε φιλε, εχω μαθει στα λιγα πλεον... Παιρνω τη διατρηση που θελω στα 37 γρ αλλα ειναι πολυ σκληρο φυσιγγι, θελει καιρο, κ εγω γουσταρω να μενω συνεχεια πανω στο στοχο, δεν τα μπορω τα πολλα κλωτσηματα...
Η ΜΒ36 ειναι λιγο πιο γρηγορη για τα γουστα μου σκοπευτικα, αλλα σκοτωνει πολυ καλα φιλε κ δεν με ενδιαφερουν οι αποστασεις πριν τα 40 μετρα οταν γεμιζω 4αρια... Την εχετε παρεξηγησει, αλλα εχετε κολλησει με την Α εσεις, ετσι ειναι οι ερωτες, δυσκολα αλλαζουν...
Για την 32αρα δεν εχω να πω τιποτα, ειναι κ για τα ημερα κ για τα αγρια, αποδιδει σε ολους τους καιρους κ σε ολες τις αποστασεις...
Αλλα μας αρεσει κ το "παιχνιδι" τι να κανουμε, δεν μενουμε στα σιγουρα... .buy buy.
Εμεις να δεις τη εχουμε κανει με τη tekna ΑΛΛΑ με τη ξαδελφη της εχουμε δει αλλλλλα εργα...και χωρις πολλυ μεγαλη ανακρουσηΟ ερωτας μου ειναι η Tecna... Καιγεται στους χρονους που τουφεκαω, συμπεριφερεται στην ανακρουση οπως μου αρεσει, σκοτωνει εκει που θελω, διαφορετικα για ημερα, διαφορετικα για σουρουπο κ γενικα ειμαστε πλασμενοι ο ενας για τον αλλο...
Αυτη η παρτιδουλα ωστοσο, μου εχει βγαλει το λαδι... .kkk. Δεν παω στην επομενη απο πεισμα...Θα τη γεμισω ασσεους στα 40+ και θα τελειωσει το παραμυθι, αλλα δεν τα μπορω τα πολλα γραμμαρια ρε φιλε, εχω μαθει στα λιγα πλεον... Παιρνω τη διατρηση που θελω στα 37 γρ αλλα ειναι πολυ σκληρο φυσιγγι, θελει καιρο, κ εγω γουσταρω να μενω συνεχεια πανω στο στοχο, δεν τα μπορω τα πολλα κλωτσηματα...
Η ΜΒ36 ειναι λιγο πιο γρηγορη για τα γουστα μου σκοπευτικα, αλλα σκοτωνει πολυ καλα φιλε κ δεν με ενδιαφερουν οι αποστασεις πριν τα 40 μετρα οταν γεμιζω 4αρια... Την εχετε παρεξηγησει, αλλα εχετε κολλησει με την Α εσεις, ετσι ειναι οι ερωτες, δυσκολα αλλαζουν...
Για την 32αρα δεν εχω να πω τιποτα, ειναι κ για τα ημερα κ για τα αγρια, αποδιδει σε ολους τους καιρους κ σε ολες τις αποστασεις...
Αλλα μας αρεσει κ το "παιχνιδι" τι να κανουμε, δεν μενουμε στα σιγουρα... .buy buy.
Που θα παει σε λιγο θα τον κανουμε να ρηχνει40.plus και τα 37αρια που εχει σε στοκ θα τα ρηξει στα μπεκατσινια.Εμεις να δεις τη εχουμε κανει με τη tekna ΑΛΛΑ με τη ξαδελφη της εχουμε δει αλλλλλα εργα...και χωρις πολλυ μεγαλη ανακρουσηκαλα τα 37 αλλα οταν μαθεις τα 40++ ειναι απλα οδοντοκρεμες ειδικα σε 3-2αρια και ημεριςιο.....και δεν ειναι αργα οπως νομιζεις
ασσεους καλους,μπολικο υλικο απο κατω,τινκα στο μπαφερ,βιδωσε και κανα μουλαρι αφου το κατεχεις το θεμα
και βαλε τον alter να σε περνει με τη καμεραha haaa
Oι φίλοι μας οι Κυπραιοι γεμίζουν την d20x32 στο 150χ28...πρόσεξε όμως σε κάλυκα 67,4 και με σκληρό βύσμα.Γέμισα προχθές κάτι φυσίγγια για δοκιμές, με d20 gordon κάλυκα 1,49χ28 Νο10 και 1,49χ29 Νο10 cx200 και κλείσιμο με την mec. Κάποια στιγμή κάπου τράκαρα σε Κυπριακό forum συνταγή 1,45χ28 ελπίζω να ήταν για την 28αρα d20 και να μην γέμισα κανένα δυναμίτη...
Τη MB36 εννοεις φιλος....γιατι η αλλες ειναι για λιγο ποιο ψηλαTα 37 γρ ειναι μαγικο φορτιο για πυριτιδες που προοριζονται για 36-42 γρ...![]()
Ανετα μεχρι τα 34 και με αριστα αποτελεσματα.Η ΜΒ36 κατεβαινει παρακατω απο τα 37 gr;
Great. Θα δοκιμαστει
Mb36 12/70/16( 1,90/95×34 καρδαρα 20 cx2000.)εξερετικο.Ενα καλο ξεκινημα ειναι απο 1,85 στα 34 με σκληρο συγκεντρωτηρα και 688 η 616.![]()
Dragon 20.....Mb36 12/70/16( 1,90/95×34 καρδαρα 20 cx2000.)εξερετικο.
Εχθές έγιναν οι πρώτες δοκιμές με αρκετά μεγάλη επιτυχία από πρώτη ματιά ακόμα δεν εχω δει τα χαρτιά λεπτομερώς επειδή είχε τρομερό αέρα και τα μάζεψα και έφυγα αμέσως. Μια πρώτη διαπίστωση ότι έχει αρκετό κρότο αλλά όχι και κλώτσημα με gordon κάλυκα αλλά χωρίς πολυσταδιακό. Με την πρώτη ευκαιρία θα γίνει και παρουσίαση, και λογικά η πρώτη αλλαγή που θα γίνει θα είναι απο ν10 σε ν9 τα σκάγια(ειχα 1κιλό 10αρια περίσσευμα και τα έδιωξαOι φίλοι μας οι Κυπραιοι γεμίζουν την d20x32 στο 150χ28...πρόσεξε όμως σε κάλυκα 67,4 και με σκληρό βύσμα.
Εν ολιγοις της αλλαζουν την προοδευτικοτητα και απο 32αρα την κανουν 28αρα.
Βικτωρα μια φορα αν θυμαμαι καλα την ειχα κατεβασει στα 30 με 688 και σπαρκ σε ν.5..κεραυνος ηταν αλλα επειδη βγηκε παρα πολυ συγκεντρωτικο δεν του εβρισκα χρηση και το παρατησα..πιο πολυ για πειραμα το εκανα να δω μεχρι που φτανειΗ ΜΒ36 κατεβαινει παρακατω απο τα 37 gr;
Γεμησε οποσδηποτε jk6 1,70/cx2000 /drago20/35gr vo 6η5 και μετα πες.Να σαι καλα Μιλτο. Πιο πολυ ψαχνομαι για ενα φυσιγι στα 34 για τα αγριοπεριστερα αν και φετος δοκιμασαμε ΜΒ32 στα 34γρ 6+8 αναμικτα, κατω τα ψιλα. Ωραια η κατανομη στον πινακα. Ως τοτε βλεπουμε βεβαια, εχω και Jk6 και ισως λιγη F2x36