Συγκρίσεις aftermarket chokes (δοκιμές-αγορές-προτάσεις)

Δεν είμαι σίγουρος γιαυτό Παύλο. θυμάμαι μου είχε πει επί λεξη το όπλο αμοβολιζεται μετά βαφεται και μετά στον φούρνο. λογικά είναι όπως στα αυτοκίνητα
Οχι δεν γινεται στο φουρνο θελει συγκεκριμενο τροπο που δεν γνωριζω,στον φουρνο εκανε 'οπλουργος' την franchi του πατερα μου και ξεφλουδισε σε 2 μηνες.
Μετα μας ειπε πως δεν περνει ευθυνη γιατι την εκανε σε βαφη αυτοκινητων και πως τωρα εμαθε τον τροπο αλλα ηθελε ξανα πληρωμη!χριαζεται γνωση αλλιως τσαμπα λεφτα πεταμε
Φιλικα,
Νικος

Εννοείς ότι την εβαψε με αλλο χρώμα ή με την κανονική cerakote ? πάντως για την συγκεκριμένη υπάρχει εγγύηση 5 ετών. και η εταιρεία κάνει σεμινάρια σε οπλουργους για να πάρουν πιστοποίηση να την εφαρμόζουν.

Ενας φιλος μου δανεισε για αρκετο χρονικο διαστημα δυο Brain, ενα MR και ενα ΤΜ... Εχω κανει καμια 20αρια τουφεκις με το ΤΜ σε αποστασεις απο 35 εως 50 περιπου μετρων με σχεδον απολυτη επιτυχια... Η πρωτη εντυπωση ειναι οτι ειναι ενα τσοκ που δεν δειχνει να σε προβληματιζει με τη συμπεριφορα του, θα το χαρακτηριζα "κυνηγετικο"... Θα δοκιμαστουν κ σε πινακα με την πρωτη ευκαιρια...

Επισης, απο την συνεχιση της συνυπαρξης μου με το Kicks μπορω να πω οτι ειναι ενα αυστηρο σκοπευτικα τσοκ που απευθυντεια (ειδικα στις στενες του σφυσφιξεις) σε κυνηγους που εχουν φερει το οπλο στα μετρα τους... Οταν εισαι επανω στο θηραμα οι καταβολες ειναι εντυπωσιακοτατες ακομα κ σε μεγαλες αποστασεις, οταν δεν εισαι απλα δεν το παιρνεις...

Ενας φιλος μου δανεισε για αρκετο χρονικο διαστημα δυο Brain, ενα MR και ενα ΤΜ... Εχω κανει καμια 20αρια τουφεκις με το ΤΜ σε αποστασεις απο 35 εως 50 περιπου μετρων με σχεδον απολυτη επιτυχια... Η πρωτη εντυπωση ειναι οτι ειναι ενα τσοκ που δεν δειχνει να σε προβληματιζει με τη συμπεριφορα του, θα το χαρακτηριζα "κυνηγετικο"... Θα δοκιμαστουν κ σε πινακα με την πρωτη ευκαιρια...

Επισης, απο την συνεχιση της συνυπαρξης μου με το Kicks μπορω να πω οτι ειναι ενα αυστηρο σκοπευτικα τσοκ που απευθυντεια (ειδικα στις στενες του σφυσφιξεις) σε κυνηγους που εχουν φερει το οπλο στα μετρα τους... Οταν εισαι επανω στο θηραμα οι καταβολες ειναι εντυπωσιακοτατες ακομα κ σε μεγαλες αποστασεις, οταν δεν εισαι απλα δεν το παιρνεις...

Αρη για τα δυο μπραιν ΤΜ και MR θα με ενδιεφερε η γνωμη σου. και κυριως για το ΤΜ. αν το δοκιμασεις σε πινακα κανε μου την χαρη και εκτος απο μακρινες ριξε και κανα δυο κοντινες. ευχαριστω

Μπραβο βρε Αρη ...τα ιδια τσοκακια της Brain εχω και εγω :-) , οταν θα αρχισουν τα τσιχλοπερπατητα δοκιμασε και το ΜR μιας που εγω δεν προλαβα.

Αρη για τα δυο μπραιν ΤΜ και MR θα με ενδιεφερε η γνωμη σου. και κυριως για το ΤΜ. αν το δοκιμασεις σε πινακα κανε μου την χαρη και εκτος απο μακρινες ριξε και κανα δυο κοντινες. ευχαριστω
για τα συγκεκριμενα δυο αλλα και για το flash εχω κανει πολλες δοκιμες σε πινακα στο Σχιστο , οι οποιες ειναι σε αυτο το Thread (προς το τελος Σεπτεμβριου)

για το brain δεν είχα αμφιβολία ότι δεν θα σου άρεσε ,,, θέλω την άποψη σου όμως συγκριτικά με το Kicks και Αnaconda

Παυλο τα brain ποσο τα πηρες ?
88 εχει το τσοκακι,

Παυλο και την δικια σου γνωμη θα θελαμε μιας που ταχεις ολα ..... εγω "εκλεισα" υπερ Brain (anaconda + Kicks τα εδωσα) .... εκτος απο περπατητο τσιχλας που δεν προλαβα να κυνηγησω το ΜR , οποτε ειμαι ακομη στο Carlson IC

Έχουμε καμια καλή εξέλιξη με τα tsok brain chokes..τίποτε δοκιμες .?
τελικά αξίζει σαν chokes
εχουμε chokes
patternmaster Anaconda - Code Black - Classic
kicks smoke - high flyer
Muller
και τώρα τα brain chokes

ας τα βάλουμε κάτω ...η να τα δοκιμάσει κάποιος που έχει σχεδόν όλα τα tsok και να γράψει θετικά αρνητικά στο κάθε ποσοστά συγκέτρωσης .. εμβελεια..και ότι άλλο συνεπάγεται γύρο από τα tsok..και να βγάλουμε μια άκρη

τελικά τι από όλα αυτά και από κάποια που δεν έχω γράψει είναι πιο αξιόπιστα πιο είναι αυτό το tsok που πραγματικά δίνη αυτά που λέει
έχω καταλάβει ότι όσα tsok και να βγούνε άκρη δεν θα βγάλουμε...και μην μου αρχίσετε τις θεωρίες ..
κάποιοι από σας με ιδιογόμωση με πολλές ώρες σκοπευτήρια με οπλογνωσια και δεν έχετε γράψει ...ρε μάγκες αυτό το εργαλείο αξίζει όσο και να κάννη σαν τιμή.
ο τόλης λέει τα έδωσε τα αλλα τα tsok που είχε ..
ο παύλος θα τα δόση δεν ξέρω το σκέφτεται μάλλον..
μάλλον θα δώσουμε τα όπλα και θα μας μείνουνε τα tsok και θα μας φτάσουνε να φτιάξουμε τα υδραυλικά στο σπίτι

Έχουμε καμια καλή εξέλιξη με τα tsok brain chokes..τίποτε δοκιμες .?
τελικά αξίζει σαν chokes
εχουμε chokes
patternmaster Anaconda - Code Black - Classic
kicks smoke - high flyer
Muller
και τώρα τα brain chokes

ας τα βάλουμε κάτω ...η να τα δοκιμάσει κάποιος που έχει σχεδόν όλα τα tsok και να γράψει θετικά αρνητικά στο κάθε ποσοστά συγκέτρωσης .. εμβελεια..και ότι άλλο συνεπάγεται γύρο από τα tsok..και να βγάλουμε μια άκρη

τελικά τι από όλα αυτά και από κάποια που δεν έχω γράψει είναι πιο αξιόπιστα πιο είναι αυτό το tsok που πραγματικά δίνη αυτά που λέει
έχω καταλάβει ότι όσα tsok και να βγούνε άκρη δεν θα βγάλουμε...και μην μου αρχίσετε τις θεωρίες ..
κάποιοι από σας με ιδιογόμωση με πολλές ώρες σκοπευτήρια με οπλογνωσια και δεν έχετε γράψει ...ρε μάγκες αυτό το εργαλείο αξίζει όσο και να κάννη σαν τιμή.
ο τόλης λέει τα έδωσε τα αλλα τα tsok που είχε ..
ο παύλος θα τα δόση δεν ξέρω το σκέφτεται μάλλον..
μάλλον θα δώσουμε τα όπλα και θα μας μείνουνε τα tsok και θα μας φτάσουνε να φτιάξουμε τα υδραυλικά στο σπίτι
Συνονοματε,οτι και απο οποιον και να γραφει,αν δεν το κανει απο μονος του ο ενδιαφερομενος,με το δικο του οπλο και κρινοντας βασει των προσδοκιων του,αποτελεσμα....δεν!;)
Δυστυχως....τζογαρισμα ειναι!:(
Δεν λεω να μην καταθετουμε τις αποψεις και παρατηρησεις μας!
Και να ανεβαζουμε φωτο,απο τουφεκιες και κατανομες,λεμε τη μιση αληθεια!Βλεπουμε την αποτυπωση στο δυσδιαστατο.Στο κυνηγι τα πραγματα ειναι...αλλη κατασταση!Εκει παιζει ρολο η τεχνικη και η ικανοτητα του καθενα μας....
Μονο ενδειξεις μπορουμε να εχουμε!Δυστυχως!!:(

στην Βreda 930 έχω βολευτεί με τα Brain TM / Kicks Smoke Full - περιμένω PM code black decoy για τα 15 εως 30-35 μέτρα
στην Α5 η οποιά έχει κώνο με έχουν βολέψει τα kicks smoke skeet ( τουφεκάω τα πάντα από 15-40 μέτρα απίστευτο έτσι ; ) / Kicks Smoke Full - το τσοκ που θα καλύψει το κενό θα είναι Brain

αύριο θα έχω την ευκαιρία να δοκιμάσω στην Α5 τα Brain MR TM οπότε και θα καταλλήξω ποιό από τα δύο θα καλύψει το κενό του Skeet και Full , πιθανολογώ θα είναι το MR λόγω κώνου

αυτά ισχύουν όμως για τις δικές μου κάννες και προτιμήσεις,,,,και φυσικά δουλεύουν διαφορετικά σε άλλες οπότε πέρα από τις δοκιμές δεν νομίζω να υπάρξει σαφής εικόνα

Tα ειπες ολα!!!
Παυλο,δεν ξερω αν τα ειπα!
Ειναι μια προσωπικη παρατηρηση...
Μαλλον,κι αρκετων ακομη!
Το γραφω,εχοντας κανει αγορες after market chokes....ουκ ολιγες!:(
Εχω την αξια ενος καινουριου οπλου,σ'ενα κουτι με chokes!
H πλακα ειναι πως θα ....ξαναγορασω!:)

Back