Σουγιάδες και Μαχαίρια

Είναι ένας θεσμός που ξεκίνησε πριν τον κορονοϊό σταμάτησε για κάποια χρόνια και φέτος έγινε η δεύτερη έκθεση αλλά το κακό είναι ότι δεν έγινε γνωστό όσο έπρεπε. Από την άλλη πολύς κόσμος δεν πήγε λόγω της απόστασης. Η πρώτη έκθεση είχε γίνει στο Περιστέρι.
Και εγώ παρότι είχα φίλους και γνωστούς που συμμετείχαν, δεν μπόρεσα να πάω γιατί τότε έλειπα εκτός Αθηνών
 
Είναι ένας θεσμός που ξεκίνησε πριν τον κορονοϊό σταμάτησε για κάποια χρόνια και φέτος έγινε η δεύτερη έκθεση αλλά το κακό είναι ότι δεν έγινε γνωστό όσο έπρεπε. Από την άλλη πολύς κόσμος δεν πήγε λόγω της απόστασης. Η πρώτη έκθεση είχε γίνει στο Περιστέρι. Και εγώ παρότι είχα φίλους και γνωστούς που συμμετείχαν, δεν μπόρεσα να πάω γιατί τότε έλειπα εκτός Αθηνών
Βρε θα μας δείξεις κανένα μαχαίρι;
 
Τι σουγιά/μαχαίρι χρησιμοποιείτε στο κυνήγι;
Προσωπικά χρησιμοποιώ έναν Οπινέλ Ν8 ανοξείδωτο.
Marttini Condor timberjack
Μαχαιρι με λάμα ανθρακουχου χάλυβα, οικονομικό αλλά πολύ αξιόπιστο και κοφτερό και που δεν λυπάμαι να το
<< κακοποιησω>> σε αντίθεση με τα ποιο ακριβά μαχαιρια της συλλογής μου. Πάντα υπάρχει βέβαια στην τσέπη ένας opinel η ένας victor inox.

 
Θυμήθηκα μια ιστορία!
Προ αμνημονεύτων,κατά τη διάρκεια της θητείας μου,είχα πετύχει ένα "βάτραχο".
Ενώ εμείς,όταν όταν παλιώναμε,αγοράζαμε κανά ζευγάρι "high tech" αρβύλες, ο φίλος είχε τις ελληνικές και απλώς ειχε κάνει μια σειρά τρύπες στη καμάρα με χοντρό σουχλί.
Όταν τον ρώτησα "γιατί",μου απάντησε πως δεν είχε νόημα το αδιάβροχο άρβυλο,αφού θα βουτούσε μέσα στη θάλασσα ΜΕ αυτό! Είχε νόημα μόνο να μπορεί να βγάλει το νερό από μέσα γρήγορα!!!

Είναι μια άποψη... Μια σχολή!
Έτσι κ στα μαχαίρια...
Εγώ τα "καλά" ακριβά,special(οτι κ αν είναι αυτά)μαχαίρια τα έχω σπίτι!
Μαζί τα φτηνά,όχι φτηνιάρικα, της δουλειάς...
 
Last edited:
Σουγιας με τις ποιο πολλες πωλησεις στον κοσμο .Τον εχω και εγω .Δεν τον χρησιμοποιω γιατι ειναι βαρυς Εχω παντα μαζι μου εναν COLD STEEL MADE IN JAPAN VOYAGER VG 10 .Καλο εργαλειο .Μηκος λαμας 10 εκατ.
 
Last edited:
Back
Top