Σουγιάδες και Μαχαίρια Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Με κανενα μαχαιρι μου δεν βγαζω χορτα καταστρεφεις τη κοψη στο αψε - σβησε και αν ξεχασεις να το ακονησεις μετα οταν το χρειαστεις δεν θα κοβει ουτε πεθαμενου α@@@@α :D :D ,εγω λογο και των αγροτικων δουλειων που εχω τα χρειαζομαι συχνα και κουβαλαω παντα στην τσεπη μου ενα και στο τσαντακι της μεσης ενα μαχαιρι και ενα πολυεργαλειο leatherman !!!
Και πώς μαζεύεις χόρτα; με κουτάλι;:p

Και τον σουγια που δεν αποχοριζωμε ποτε.πολιεργαλιο για μενα δωρο πρην πολααα χρωνια τουριστα που ειχαμε τα ειδια γουστα.ο σουγιας ειναι viktor inox παρομιο δεν εχω ξαναδη με τετια εργαλια πανω.αριστη λαμα δε ξεκονιζετε ευκολα.τον περνο παντα πακετο,λογο οτη εχει οτη χριαζωμε στο κυνηγι και οχη μονο

Μια απτα ειδια.αν βλεπο αλους και μαζεβουν με καλα μαχερια χωρτα με πιανη κρηση.τρελενομεεεεε
Είχα αφήσει δύο μαχαρακια ψιλοκαλα στο τραπέζι της κουζίνας με τη θήκη τους. Μπαίνω να φτιάξω ένα καφέ και βλέπω τη γυναίκα να έχει πάρει το ένα και να κόβει ζαρζαβατικά σε πιάτο με μανία. Η κόψη χτύπαγε το πιάτο Ντάκα ντουκα. Στο ένα μέτρο δύο ξύλα κοπής αλλά στο πιάτο βόλευε. Η κόψη γαμηθηκε.

Άντε να εξηγήσεις γιατί φρικαρες και γιατί η πορσελάνη είναι πιο σκληρή από το ατσάλι
Δεν θα εξηγησεις φιλε:)
Ακονισε το και τελος
Εαν ειναι χαμηλης προς μετρια αξιας γυρισε το πιατο αναποδα
Πανω στον κωλο του εκεινπου κανει κοκκαλο για να καθετε το πιατο περασε μονοπλευρα την καθε πλευρα-με μια φορα οχι περα δωθε- τελειωσε να φυγουν τα γρεζα τσε ενα κομματι δερματινης ζωνης και εαν δεν ειναι ανοξειδωτα μαχαιρια θα επανελθει σε ´πολυ καλο βαθμο

Δεν θα εξηγησεις φιλε:)
Ακονισε το και τελος
Εαν ειναι χαμηλης προς μετρια αξιας γυρισε το πιατο αναποδα
Πανω στον κωλο του εκεινπου κανει κοκκαλο για να καθετε το πιατο περασε μονοπλευρα την καθε πλευρα-με μια φορα οχι περα δωθε- τελειωσε να φυγουν τα γρεζα τσε ενα κομματι δερματινης ζωνης και εαν δεν ειναι ανοξειδωτα μαχαιρια θα επανελθει σε ´πολυ καλο βαθμο
Σωστός. Σερβαιβαλ τιπς.

Status
Not open for further replies.
Back